Что будет, если перед сном произносить сильную молитву Страница 1 из 2

Целыми днями вертимся как белки в колесе. И работа, и семья, и быт — на всё время нужно, силы и настроение. По-разному бывает: и легко, весело, с полной душевной отдачей, и тяжко порой, через «не могу» и «не хочу». Бывает, что и поддержать некому. Но если бог в сердце, то всегда к нему обратиться можно. Краткие вечерние молитвы помогут успокоиться.





GettyImages Мы в редакции «Сайт» знаем цену времени. И знаем также, как важно людям верующим общение с богом. Не всегда удается полностью обряд совершить, поэтому обращаемся хоть и коротко, но с той же верой, и надеждой, и любовью. И Господь услышит, и нам на сердце спокойней.

Краткие вечерние молитвы

Про молитву можно сказать, что она универсальна. Но для разных случаев и слово специальное. От всех возможных напастей, которые имеют самую низкую природу, убережет «Отче наш». Хотя вечерний список молитв этой молитвой не ограничивается. Вот какие из них важно читать перед тем, как ложишься спать.





GettyImages

Краткие вечерние молитвы

  1. Царю Небесный
    «Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша».
  2. Трисвятое
    «Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. (Читается трижды) Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь».





    GettyImages
  3. Отче Наш
    «Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго».
  4. Помилуй нас, Господи
    «Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере, преподобных и богоносных отец наших и всех святых, помилуй нас. Аминь».





    GettyImages
  5. Ко пресвятой Богородице
    «Благаго Царя благая Мати, Пречистая и Благословенная Богородице Марие, милость Сына Твоего и Бога нашего излей на страстную мою душу и Твоими молитвами настави мя на деяния благая, да прочее время живота моего без порока прейду и Тобою рай да обрящу, Богородице Дево, едина Чистая и Благословенная».
  6. Ангелу Хранителю
    «Ангеле Христов, хранителю мой святый и покровителю души и тела моего, вся ми прости, елика согреших во днешний день, и от всякаго лукавствия противнаго ми врага избави мя, да ни в коемже гресе прогневаю Бога моего; но моли за мя грешнаго и недостойнаго раба, яко да достойна мя покажеши благости и милости Всесвятыя Троицы и Матере Господа моего Иисуса Христа и всех святых. Аминь».

  • 3
  • 29/01/2021


Поделись



Подпишись



Смотрите также

Новое