Росія через очі Італії

Цього літа вона жила в Пуглії, Італія, де вона зробила нові італійські друзі. Про можливість відвідання Росії, і він прийшов. Він жив в Росії на два тижні і мав великий час.
Росія через очі Італії

Ми, як правило, милуючись італійською мовою, - як крутий, красивий і душевний він. Але, вірити мене, якщо наша країна починає милуватися реальною італійською - з усіма її італійською пристрастю, то ви автоматично станете головним патріотом своєї країни - і без варіантів : І ви починаєте шукати знайомі речі з новими кутами і подивитися всю красу через очі.

Росія через очі Італії Р

Всі деталі, всі Ноки, всі частини архітектури - все це викликає щирість, подруга радість!

Росія через очі Італії

Арбат, як правило, любить при першому погляді. Геннаро колись грав у вуличному гурті, тому все, що пов'язане з творчістю, відразу ж потрапляє в серце.

Росія через очі Італії

Розмір наших будівель, особливо хабів Сталіна – ви знаєте, без коментаря; Геннаро живе в дуже маленькому містечку (але морем, чоловіком).

Росія через очі Італії

Все радянське, «Матриошки» та інші радості життя – добре, це гріх не до особняка, що там?

Росія через очі Італії

Я ніколи не чула ведмедів на вулицях Геннаро до, але він був вірним.

Росія через очі Італії

В цілому, відверто, незважаючи на те, що ми гідно обходили основні пам'ятки, тут мало класичних. У будь-якому місті завжди є багато речей, які ви не можете помітити, якщо ви просто подорожуєте. І це добре, коли є хтось, хто буде звернути увагу на це або що деталь або розповісти історію, яку потрібно в цей момент.

Росія через очі Італії

По дорозі, який сказав, що в Італії є веселі дорожні знаки? ;

Росія через очі Італії

Дуже класно прогулятися в деяких місцях, вибираючи час доби, коли це місце виглядає найхолодніше. Нічний вид на місто Москва, наприклад, вимушений гість стояти з ротом відкрито не менше 10 хвилин.

Росія через очі Італії р.

Це дійсно чарівний вигляд з усіма світильниками, променадами і гілочками. Не тільки Москва, але і Нью-Йорк-Гонконг - "все в одному" :

Росія через очі Італії

І навіть вночі, особливо приємно "свіжитися" в напівсолоді кафе - розтягуйте ноги і зігрійте гарячим шоколадом зефіром.

Росія через очі Італії

Це вид вікна, звичайно. ;

Росія через очі Італії

Найголовніше, звичайно, люди. :
Моя друзі, навіть ті, хто не говорить італійці, допомогли зберегти Жаннаро, що вони могли б. Я не знаю. Микола дізнався про російський живопис Я думаю, що це більше італійського. ;

Росія через очі Італії

Але Геннаро знає, як бути вдячним. Він не залишатися в боргі і почав навчати Ніколя італійського, писати його неймовірно підлімувати фразубук. За словами авторської ідеї, якщо Коля не менше частина того, що було написано в присутності італійської Сигнорини, вона буде готова дотримуватися його навіть до кінця світу.

Росія через очі Італії

Однак мені здається, що краще не випробувати цю фразу книги на російських дівчат, хоча б з почуттям самозбереження. Що, здається, бути дуже сублімом, але в італійці без перекладу, якось звучить краще;

Росія через очі Італії

Ми дуже щасливі з погодою в Москві в ці дні.

Росія через очі Італії

Московський міжнародний. Цей предмет на набережній Москви завжди нагадує мені про Лондон.

Росія через очі Італії

Ну, це, звичайно, відноситься тільки до Італії в Пінокіо.

Росія через очі Італії

Москва з сонцем неймовірна:

Росія через очі Італії

І без сонця нічого.

Росія через очі Італії

Росія через очі Італії

3250Р. 3700Р.

Він був Хеллоуїн, коли Геннаро прибув. У Італії відзначається переважно у великих містах. Таким чином, гарбузові мотиви також принесли яскраві кольори до гостя :

Росія через очі Італії

Ми також вирішили піти в одну з Московських Сабатів.

7870940

А в кінці припинили свій вибір в караоке-барі на Пушкінській.

Організатор суботах в цьому барі італійці, тому італійці, які проживають в Москві, періодично відвідайте тут. Ви не можете відродити Геннаро зі своїм землям. : Тому було прийнято рішення ввести його в нічне життя столиці.

По дорозі, зустріч росіян та італійців, які знайшли себе за кордоном, радикально відрізняється ; італійці майже завжди раді бачити своїх співвітчизників.

Росія через очі Італії

Геннаро оцінили красу московського метро. І навіть устойно постраждав всі пікові години, а також пара разів, що відбувалися на нічних дорогах, що ловили авто. Я свідомо не «фільтр» припинив чудеса російської автомобільної індустрії, щоб показати гостя всі аспекти нашого реального життя.

Росія через очі Італії

Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох;) І навіть дізнався, що один з найвідоміших автомобілів називається :

Росія через очі Італії

Невід’ємною частиною програми для всіх своїх італійських друзів є відвідування ресторану, де можна глибоко зануритися в атмосферу радянської квартири.

Росія через очі Італії

Справжня любов тут! Російські крапки з картопляним пюре несподівано завоювали серце і шлунок італійської. Він відхилив тільки солі (але є позитив в все - я отримав більше).

Росія через очі Італії р.

У ресторані покривається місцева зірка : Геннаро знає, як впоратися з родиною котів. Як правило, вирощений кіт Веня не хоче залишити руки італійського протягом тривалого часу.

Росія через очі Італії

І ми також мали Петро : Неймовірно холодно в атмосферних умовах, але неймовірно тепло в душі.

Росія через очі Італії

Ми приїхали до Санкт-Петербурга поїздом, вказавши квиток на регулярну карту для сидіння (навіть, щоб остаточно ввести італійську в російську життя ) Петро був природним чином зустріне дощ.

Після двох днів в північному столиці Жанро реалізував зміст жарту: «Бой, чи є ти дні в Санкт-Петербурзі без дощу?» - Як я знаю? Я тільки шість років! :

12399934

й Але, як звичайно, архітектура і місто були дуже натхненними. Так багато, щоб він хотів, щоб приїхати сюди знову на тиждень, щоб побачити всі мене.

Росія через очі Італії

Але головна причина, чому Геннаро вирішив повернутися, звичайно, дівчата! : Понад 10 хвилин, Геннаро був закоханий в обох з них – чистий щирий любов (і я розумію це).

до 1 2 3 4 5+

Петро і у мене є складні відносини. Ви можете сказати старі психічні травми. Я поклав італійську в хороших руках дівчат і кинувся на концерт Mylène Farmer.

Вечора, Даша героїчно прогулялася Геннаро в дощі і густах вітру. Жаннаро не говорить англійську, Даша не говорить італійці. Але Дженнаро розумів майже все вона сказала йому! І вони розповіли мені свої версії практично тим же словом, але й різними мовами.

Тоді, на шляху до Москви, Геннаро розповів мені довго про те, як він завоював теплою подією Дашина: від запиту носити капелюх так, щоб не половити холод, допомогти у виборі меню і бажання показати кращі кути міста. «Воістину любити душу людини, іноді так мало, достатньо!» він побив голову, пам'ятаючи його в Санкт-Петербурзі вечір.

Росія через очі Італії

По закінченню своєї поїздки, Геннаро став Руссом.
Хто знає італійські традиції, він розуміє, що це в будь-якій хвірті – італійці не п'ють чай! І вони всі, хто споживає його. :

Росія через очі Італії

Я повинен сказати, що під час перебування в Росії, Геннаро вдалося познайомитися з багатьма : Так на останню ніч ми побачили його досить багато всього табору: Не всі змогли приєднатися.

Росія через очі Італії

Тепер не тільки Геннаро, але і всі його багато італійських друзів знають, як прохолодна Росія і як класні наші люди. Це міжкультурний обмін позитивів :

Тексти пісень, а це означає: І ось дивовижний, але добре відомий, річ. Коли людина відкрита і приурочена до доброго, приваблюється до нього в деяких грандіозних кількостях. Неважливо, що країна, яка є національністю.

Росія через очі Італії

Джерело: dare-speranza.livejournal.com