З табуретом на шляху (16 фото)

Що може бути думка, що для подорожі, особливо довгостроковий, гроші необхідно. Але є люди, які довели протилежність власним прикладом.

Після того, як у 2005 році київський кінорежисер Леонід Кантер скасував «за життя» з друзями, сидячи на кухні. І я сказав: "Я закрив офіс, я залишаю все, і я збираюся до океану." А потім він подивився на табурети і сказав: "Я збираюся піти з цим табуретом." Після трьох експедицій, табурети стоять біля Атлантичного, індійського та арктичного океану. Тільки Кіет залишився, і до нього п'ять команд з різних країн підуть навесні 2010 року: Росія, Україна, Фінляндія, Білорусь, а також спільна команда Шенгенських країн - Польща, Франція та Литва.

1) Тепер це проект міжнародної ваги «З калом по континентам» з однією метою - знайомство з світом і людьми різних національностей. Без грошей, hitchhiking, заробіток їжі вуличних виступів, вони підуть на мис Горн по всій Росії з заходу на схід, Північна і Південна Америка, відвідайте Казахстан, Алтай, Камчатка, Чукотка, Японія, Аляска, Канада, США, Мексика, Куба, Ямайка, Гватемала, Гондурас, Нікарагуа, Коста-Рика, Панама, Колумбія, Еквадор, Перу, Бразилія, Болівія, Парагвай, Аргентина, Чилі, Патагонія і Тірра-дель Фуего.

(2) 2 жовтня у підготовці до четвертої експедиції стартувала «Перший міжнародний конкурс танців». У той же час, з Москви, Антеса та Києва, команди хітчхікерів з табуретами отримають на арт-фестиваль у Гомельі. Російський етап забігу розпочався з пам'ятника Першому табургу російської землі, який знаходиться в Музеї меблів на Таганській вулиці.

403268

(3) Кожна команда має 2 особи і один табур, позначений певним кольором. Якщо це білий, ви можете тільки голосувати сидячи вниз. Якщо це зелений, просто утримайте його в руках. Синій - стоячи на ньому. Червоний - стоячи на ньому самостійно. З табуром без маркера можна голосувати як вам подобається. Ви не можете приховати табуретку, а також сплатити гроші за подорожі - це принцип всіх ударних забігів. Коли дві або більше команд зустрічаються, і це часто буває, кожен йде по одному маршруту, вони зобов'язані обміняти табурети.

(4) Після офіційної частини з інтерв’ю, фотографії, зйомки та табурети команди пішли на метро до початкової точки – Кутузовський проспект. Телеканали і журналісти вже знімали свої оповідання, і тільки я пішов з учасниками. На малюнку - "Славічний бульвар". Хохікери зображували всі варіанти голосування: сидячи, стоячи, тримаючи в руках.

(5) Леонід був удачливий, його табур без маркера - голос, як ви хочете.

р.

(6) Покарана спроба

7) Професійні! Кілька хвилин очікування, і дівчина на Matiz приймає першу команду.

(8) Після цього я вирішив дивитися найщасливіші завдання.

(9) Ні один збирається зупинитися.

10) Половина години пізніше, вони змінюють місця.

11) Вони кажуть, «Ми просто виходимо з міста і це простіше». Як ви поясните, що ви йдете без грошей? - "Ми можемо побачити її."

12) Це ще половина години. Не посміхатися, не відмовляється від того, що кожен автомобіль не може доторкнутися до сердець водіїв, які рухаються в п'ятницю ввечері до дачі. Вони також можуть бути зрозумілими - перед ними є джеми для руху на Minka, дощові вихідні та мати-в-право в салоні. В ході останнього курорту - червона ручка.

13) Ще півгодини. Успіхів, хтось припинив!

14) І буммер.

р.

15) Дівчата вирішили піти на станцію.

16) Під зеленим дахом АЗС, вони, хоча б не вперше, але на воді Лексуса. "І що не зловживало на дорозі?" «У правилах можна виловити АЗС». Ви не стояли на табурі? «Ніч написано про табурети на АЗС!»

Після всього, ці люди божевільні. Без сім'ї, немає роботи, немає дітей, немає кар'єри. Місця на місяць, спати в вантажних кабінах, не знаючи, де лазити і, шкода, піти в туалет. Але після перегляду причепів фільмів, які вони зробили, щось всередині починає просити їх.