Рецепт картоплі омлета

Ми знаємо, як важливо правильно доглядати за тілом. Однак іноді ми не маємо достатньо часу для більшості основних речей, що викликає якість нашого життя, щоб поступово погіршуватися. Цей же сніданок є важливою частиною раціону людини, але для різних причин люди часто нехтують цією їжею.

Сьогодні видання. "Сайт" Я подарую вам блюдо, яку ви встигли приготувати.

У зв'язку з насиченістю пишного омлету з картоплею, сиром і ковбасами стане ідеальним варіантом для сніданку.

У майже кожен будинок можна знайти необхідний набір продуктів для його приготування. Про це смачний і простий сніданокНе займе більше 15 хвилин.

Ви не знаєте? Потім підготуйте інгредієнти і відстежуйте час. Починаємо готувати!

Сніданок для всієї родини
  • 1 картопля
  • 4 яйця
  • 150г твердих сирів
  • 200г мисливські ковбаси
  • зелена
  • сіль
  • чилі
  • 50мл рослинної олії

Підготовка
  1. Спочатку очистіть картоплю від шкіри і потріть її соломкою. Виріжте сир на невеликі кубики і копчені ковбаски на невеликі кола. Також подрібніть зелень і складіть всі інгредієнти в одну велику глибоку миску.

2. Візьміть ще одну миску і збити яйця в ній окремо від інших інгредієнтів, засолити і додавати перець за смаком. Потім поєднати яйця з рештою їжі і добре перемішати. Покладіть каструлю на середній вогонь, залийте рослинне масло і прогрійте його добре. Потім залийте заготовку в каструлю.

3. Поверніть вогонь вниз, прикрийте його. омлет кришка і обсмаження на одну сторону 7 хвилин. Ретельно підійміть омлет з кухонною лопаткою і перевірте ступінь його обсмажування. Наявність золотої скоринки свідчить про те, що час повернути омлет над.

4. Замініть кришку з великою плоскою пластиною, застібте омлет з ним і обсмажте її ще 6 хвилин під кришкою на іншій стороні.

Наріжте готову страву на порційні шматки, покладіть її на тарілки і подавайте її до столу.

Як ви можете бачити, піклуючись про здоров’я та здоров’я близьких, насправді дуже просто. Цей яскравий і елегантний сніданок неодмінно підніме настрій вранці, дарує позитивні емоції і додасть силі провести продуктивний робочий день для всієї родини.

Бон привіт!