Ми знаємо, як важливо правильно доглядати за тілом. Однак іноді ми не маємо достатньо часу для більшості основних речей, що викликає якість нашого життя, щоб поступово погіршуватися. Цей же сніданок є важливою частиною раціону людини, але для різних причин люди часто нехтують цією їжею.
Сьогодні видання.
"Сайт" Я подарую вам блюдо, яку ви встигли приготувати.
У зв'язку з насиченістю пишного омлету з картоплею, сиром і ковбасами стане ідеальним варіантом для сніданку.
У майже кожен будинок можна знайти необхідний набір продуктів для його приготування. Про це
смачний і простий сніданокНе займе більше 15 хвилин.
Ви не знаєте? Потім підготуйте інгредієнти і відстежуйте час. Починаємо готувати!
Сніданок для всієї родини
- 1 картопля
- 4 яйця
- 150г твердих сирів
- 200г мисливські ковбаси
- зелена
- сіль
- чилі
- 50мл рослинної олії
Підготовка
- Спочатку очистіть картоплю від шкіри і потріть її соломкою. Виріжте сир на невеликі кубики і копчені ковбаски на невеликі кола. Також подрібніть зелень і складіть всі інгредієнти в одну велику глибоку миску.
- Візьміть ще одну миску і збити яйця в ній окремо від інших інгредієнтів, засолити і додавати перець за смаком. Потім поєднати яйця з рештою їжі і добре перемішати. Покладіть каструлю на середній вогонь, залийте рослинне масло і прогрійте його добре. Потім залийте заготовку в каструлю.
- Поверніть вогонь вниз, прикрийте його. омлет кришка і обсмаження на одну сторону 7 хвилин. Ретельно підійміть омлет з кухонною лопаткою і перевірте ступінь його обсмажування. Наявність золотої скоринки свідчить про те, що час повернути омлет над.
- Замініть кришку з великою плоскою пластиною, застібте омлет з ним і обсмажте її ще 6 хвилин під кришкою на іншій стороні.
Наріжте готову страву на порційні шматки, покладіть її на тарілки і подавайте її до столу.
Як ви можете бачити, піклуючись про здоров’я та здоров’я близьких, насправді дуже просто. Цей яскравий і елегантний сніданок неодмінно підніме настрій вранці, дарує позитивні емоції і додасть силі провести продуктивний робочий день для всієї родини.
Бон привіт!