14
Як приготувати сумки на дріжджах і молоці
Дріжджі сумки Якщо люди залишаться байдужими, вони можуть бути приготовані на дріжджах в безпарному режимі, але ми розглянемо перший варіант.
Маргарін і молочні сумки Вони виходять, щоб бути відомими: тісто хрустке, хрустке пюре, середина м'якша, ніж вниз. Прокочуйте тісто навколо, ділять на 8 трикутників, кладемо будь-яку начинку - і в духовці.
Сумки на дріжджах Інгредієнти для опару
Тест інгредієнти
Підготовка
Що може бути краще, ніж хрустки сумки з холодним молоком? Як протистояти їм? Ніжна, плаваюча делікація у роті смакує всім вашим господарям.
Маргарін і молочні сумки Вони виходять, щоб бути відомими: тісто хрустке, хрустке пюре, середина м'якша, ніж вниз. Прокочуйте тісто навколо, ділять на 8 трикутників, кладемо будь-яку начинку - і в духовці.
Сумки на дріжджах Інгредієнти для опару
- 1 ст.л. молока
- 50г живі дріжджі
- 1 ст. цукру
Тест інгредієнти
- 750г борошна
- 1 пакет маргарину
- 3-4 ст. цукру
- 2 яйця
- порошок
Підготовка
- Приготувати пару дріжджів, цукру і теплого молока. Зберігайте тепло протягом 15 до 20 хвилин, щоб він підійшов.
- В іншій мисці змішати 650 г борошна і пакет маргарину при кімнатній температурі, ретельно перемішати.
- Додайте цукор і 1 яйце, перемішайте, поєднайте з паром і кнедом, додаючи борошно, еластичне тісто, як на пельменях, при необхідності. У мене був додатковий 100 грам борошна.
- Розділіть тісто і прокочуйте по колу.
- Розділіть коло на 8 трикутників.
- Поставте улюблену начинку.
- Поверніть мішки. Дайте мені настоятися 20 хвилин.
7162.8047 - Помариньте його збитим яйцем.
- Випікати протягом 15-20 хвилин при температурі 160-170 градусів.
- Викласти цукрову пудру зверху.
- Смачні сумки з начинкою готовий. Я зробив 58 бабуся. Бон привіт!
Що може бути краще, ніж хрустки сумки з холодним молоком? Як протистояти їм? Ніжна, плаваюча делікація у роті смакує всім вашим господарям.