9
Чому фари?
Ускладнюється оригінальна закуска з простих інгредієнтів. Сьогодні ми будемо говорити про швидку закуску, яку ви ще не пробували.
Нехай люди думають про цибулю, коли мова йде про фаршировані овочі. Зазвичай перець або навіть помідори фаршировані. Про нас фарширований Я знаю дуже мало людей.
Запечена фарширована цибулю Чудово виглядати на святковому столі. Найголовніше підготувати рис правильно!
6977697
інгредієнти
Підготовка
Вентилятори хрусткі соковиті цибулі будуть радувати цим блюдом. Бон привіт!
Нехай люди думають про цибулю, коли мова йде про фаршировані овочі. Зазвичай перець або навіть помідори фаршировані. Про нас фарширований Я знаю дуже мало людей.
Запечена фарширована цибулю Чудово виглядати на святковому столі. Найголовніше підготувати рис правильно!
6977697
інгредієнти
- 4 цибулини
- 100 мл рослинної олії
- 160г соснових горіхів
- 100г рисова крупа
- 50г родзинки
- 10г турмерик
- 1 ч.л. лимонної шкірки
- 1 яйце
- сіль
- перець
Підготовка
- Перший крок - розфарбувати всю цибулю в соляній воді. Доведіть воду до кипіння і акуратно опустіть цибулю в хуську. 10 хвилин буде достатньо.
- Почистити цибулю, не забудьте порізати її трохи знизу.
- Видаліть середину акуратно, залиште тільки 3 зовнішні шари. Ніж половину шарів, які ви вийшли.
- Зігріваємо вершкову сковороду, заливаємо подрібнені цибулю і соснові горіхи в неї.
- Через 5 хвилин додайте рис, родзинки, лимонний пілінг і турмерик. Ці інгредієнти повинні бути заповнені рідиною, яка залишалася після приготування цибулі.
- Варіть все під кришкою близько 15 хвилин, потім додайте сіль і перець.
- Збийте яйце і залийте його в рисову суміш. Тепер заповнюємо цибулини цим начинкою. р.
- Змія цибулі потребує півгодини при температурі 180 градусів.
Вентилятори хрусткі соковиті цибулі будуть радувати цим блюдом. Бон привіт!