6
Приготування вафельних соломок без вафель
Багато господиня латунь про вафельні соломи, приготовані в вафельному прасці. Я дивлюсь на них і думаю, «Чи не гірше, хоча я ніколи не мав вафель.» Я варю в старомодному шляху, в сковороді, без зайвих незручностей.
р.
І вночі. "Сайт" Поділіться рецептом і розкажіть, який вибрати. ваф-стафй
Вафле солом'яний тісто Інгредієнти
Підготовка
Вафлі – хрусткий і смачний. І вони варені просто в каструлі, і інгредієнти завжди під рукою. Ви намагалися зробити вафельні соломи ще?
р.
І вночі. "Сайт" Поділіться рецептом і розкажіть, який вибрати. ваф-стафй
Вафле солом'яний тісто Інгредієнти
- 3 яйця
- 150г цукру
- 100 мл молока
- 200г борошна
- 100г вершкове масло
- фургон
- щіпка
Підготовка
- Збити яйця з цукром, щоб зробити пишну масу.
- Додати молоко, ваніль і щіпку солі до неї.
- Розтопити вершкове масло. Залити теплою олією в суміш. Зробіть гарну суміш знову. р.
- Запитайте на борошно, повільно додайте його в тісто, не перестаючи збиватися. Тісто повинна бути однорідною, без грудочок.
- Покладіть суху каструлю на невеликий вогонь. Візьміть одну, максимум півтора ложок тесту і розподіліть тонкий шар по сковороді. Поспішайте обидві сторони протягом двох хвилин.
- Гаряча waffles швидко розгортається в трубку. Коли вони охолоджують, заповнюємо їх будь-яким кремом. Як це краще. конденсований вафель.
Вафлі – хрусткий і смачний. І вони варені просто в каструлі, і інгредієнти завжди під рукою. Ви намагалися зробити вафельні соломи ще?
Симптоми коронавірусу і як його відрізняти від грипу
Інструкція з приготування гречки з яйцем на сметані