Я не здивився бачити, що будинок вибігається з хліба, приготував їстівний горщик.

Коли мій чоловік і я був на канікулах минулого року, ми спробували дуже цікаве блюдо - обсмажений в хлібі. Дуже сподобалося. Я вирішив зробити щось схоже в домашніх умовах. Насправді рецепт гарячих горщиків досить простий. І я рекомендую вам зробити це.

р.

Редакція "Сайт" Він передає незвичайний рецепт. Ви обов'язково захочете повторити цей шедевр!

По-фраховий рецепт Інгредієнти для тесту
  • 2 ст.л. борошна
  • 4 ст.л. сметани
  • 4 ст. майонезу
  • 100г маргарин

Наповнення інгредієнтів
  • 300 г м'яса
  • 300г картоплі
  • 100г pod квасоля
  • беладонна
  • морква
  • томати
  • 3 ст.л. сметани
  • смачний
  • свінгери

Підготовка
  1. Робимо тісто для нашого їстівного горщика першим. Маргарін або вершкове масло посипають в водяній бані до м'яких. Паска з борошном. Додати трохи сметани, теж, солоний. Останній, додати майонез. Звичайно, краще приготувати домашній майонез. Змішайте тісто і відправте його в холодильник на півгодини.

2. Ми зробимо начинку. Для м'яса підійде як свинина, так і яловичина. Ви навіть можете мати курку, якщо ви хочете обсмажити курку. Вирізати м'ясо в середніх шматках і обсмажити в рослинному маслі до скоринки. Потім додайте подрібнені цибулю і натертим морквою.

3. Трохи засмажені овочі, залити склянкою води в каструлю. Додати сіль і спеції. Каркас ще 10 хвилин. Потім додайте нарізані помідори і під боби. Помідор трохи довше.

4. Повернутися до тесту. Розділіть його на дві частини: більше і менше. Збережіть меншу частину кришки. Другий рулонний рулет з валиком і покласти в форму змащувати маслом. Зробіть високі сторони.

5. Порубати картоплю кубиками і викласти горщик на дно, змастити сметаною і сіллю. Потім залийте всередину вмісту каструлі, спочатку зливаючи відвар. Потрібно додати дві ложки. Покрийте горщик з другою частиною тесту і відправте його в духовку за годину. Ви можете змащувати його з яєчним жовтком зверху. Можна подавати у вигляді торта або видалити кришку з тіста і подавати в їстівний горщик. Другий варіант більш ефектний.

Ця страва повинна бути варена принаймні один раз. Звичайно, це займе трохи настоювання, але варто. Гарячий смачний і незвичайний. Чудова страва здивує гостей або порадує себе особливим днем.

До речі, ви можете легко експериментувати з опціями наповнення: замість бобів под можна взяти гриби або щось на свій смак. Я сподіваюсь, що рецепт смаженого каструлі залишається у вашій кулінарній книзі.

Чи буде ви намагатися?