17
Доми приготування картоплі з фаршем
Картопляний рулет з фаршем можна розраховувати як торт для вашого чоловіка. Тут все сподобалося: фарш фарш, спеції, цибуля, картопля ... Тільки в цей раз, не обсмажувати, запарювати. Так, результат не тільки смачний, але і дуже корисний посуд!
Картопляний рулет з фаршированими інгредієнтами
Підготовка
Я використовував, щоб подумати випічку солодкого рулону було дуже важко. Я купив десерти, як це в магазині. Насправді навіть недосвідчена господиня може приготувати домашній бісквітний рулет в духовці. Цей рецепт дуже простий і одночасно один з найшвидших.
Картопляний рулет з фаршированими інгредієнтами
- 300г курячий мелений
- 1 яйце
- 2 картопля
- 2 цибулини
- 3 ст.л. рослинної олії
- 200г борошна
- 70 мл води
- сіль, перець і спеції за смаком
Підготовка
- З'єднайте чашу води, яйце, столову ложку рослинної олії і 0,5 чайної ложки солі.
- Подивитися в мисці до однорідності.
- Обрізати ложкою, додати частини борошна.
3250Р. 3700Р. - Як тільки тісто збирається в комі, посипаємо стіл борошном і замісіть руками м'яке еластичне тісто.
- Прокачати тісто в кульку і покласти її в чашу. Покрийте харчову плівку і викладіть її біля.
- Тим часом ріжемо цибулю і картоплю невеликими кубиками.
- Зробіть курячі філе фаршу. Рол буде більш соковитим, якщо ви берете груди і стегна в рівних пропорціях.
- Змішайте фарш, цибулю і картоплю. Додати сіль, перець, улюблені спеції. Стирайте його знову. Це буде начинкою для нашого рулону.
- Змастити валик і стіл з рослинним маслом. Розкачати тісто в тонкий шар.
- По-справжньому розподіліть начинку на тісто, залишаючи краї неокуплені.
- Поверніть краю до центру.
- Прокочуйте шар тесту в рулон. Підключіть шва для збереження соку.
- Залийте воду в мультиварку. Трохи масла на лотці. Поставте рулон вниз лоток.
- Поверніть на мультикокер, виберіть режим пари і варіть протягом 50 хвилин.
- Готовий рол прикрашений сметаною і зеленню.
- Якщо ви не з'їсти рулон в один раз, оберніть плівкою так, щоб оболонка не змогла і залишається м'яким.
- Наша фарширована картопляна рулетка виявилася смачною і дуже ситною. Я хотів другий день ще більше, ніж перший. Смачні та нові кулінарні відкриття!
Я використовував, щоб подумати випічку солодкого рулону було дуже важко. Я купив десерти, як це в магазині. Насправді навіть недосвідчена господиня може приготувати домашній бісквітний рулет в духовці. Цей рецепт дуже простий і одночасно один з найшвидших.
Я не знаю, чому кожен хвалізує гордість і преюдії, але я не думаю, що це про що-небудь.
Як відсвяткувати День Святої Трійці 12 червня 2022 року за всіма правилами