11
浜у 灞 绀
Зима наближається, і більше, ніж коли я хочу щось солодке. Редакція "Сайт" Він хоче зробити шоколад. молочний порошок - як і магазин трюфелів. Інгредієнти можна розраховувати на пальцях однієї руки, а сам процес приготування не складний.
Цукерки з порошкового молока інгредієнти
Підготовка
Як видно, молочно-сухе Вони дуже легко готують. Якщо немає какао в домашніх умовах, можна зробити молочні цукерки. Є тільки два інгредієнти: молоко і цукор. Не забудьте поділитися рецептом з друзями!
Цукерки з порошкового молока інгредієнти
- 250г молочний порошок
- 300–350 грам цукру
- 100г вершкове масло
- 100 мл води
- 2–3 ст. какао порошок
- 1 щіпка кардамону
Підготовка
- Спочатку кип'ятять води і цукрового сиропу. Не потрібно відварити його довго, досить тримати його на вогні після кипіння протягом 5 хвилин.
- Покладіть вершкове масло в гарячому сиропі і залиште його на кілька хвилин. Потім ретельно перемішати до однорідності.
р. - Змішайте в чаші порошку какао і молочного порошку.
- Залийте сироп в чашу какао і молочного порошку. Дивитися це дійсно добре. На даному етапі необхідно додати кардамону або інші ароматні спеції (кіннамон, ваніль) до маси. Перемішати все ретельно і відправити масу до холодильника заморожування протягом 30-40 хвилин.
- З маси виробів будь-якої форми і відварити їх в какао.
183189 - При бажанні деякі цукерки можна відварити в подрібнених горіхах або кокосових стружках.
- Поставте в ємність і вставте її в холодильник. До 5 діб можна зберігати.
Як видно, молочно-сухе Вони дуже легко готують. Якщо немає какао в домашніх умовах, можна зробити молочні цукерки. Є тільки два інгредієнти: молоко і цукор. Не забудьте поділитися рецептом з друзями!
Tao Porchon-Lynch, 99: Моє серце ще 20. І я не збираюся виростити!
Crupa sago не схожий на будь-який з відомих злаків! Nutritionists запитати: "Якщо є додаткові сантиметри ..."