Як приготувати м'ясо в Кремлі способом

Я знайшов це - ідеальний рецепт приготування м'яса! Ця страва називається. Кремля-стильй Здавалося б, принаймні приправи, але смак неординарний!

Ніжна і соковита яловичина, яка лангушує протягом 2 годин на вершковому маслі, смакує найвибагливіші гурмани. Я не впевнений, що ця страва була дійсно подана в Кремлі, але це дуже смачно.

Приготування яловичини в стилі Кремля не вимагає особливих зусиль. Просто пара підходів до плити - і ви апетитні і м'які на столі, навіть якщо їсти м'ясо своїми губами.

інгредієнти
  • 1кг яловичини
  • 2 цибулини
  • 10 зубчиків часнику
  • 150 мл води
  • 200г вершкове масло
  • 1 ст.л. солі
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. л. 9% оцту

Підготовка
  1. Наріжте м'ясо на середні шматки по волокнах.
    700985 р.

2. Добре промийте цибулю і часником.
  3. Зріжте цибулю кільцями.
    р.

4. Вирізати часник.
  5. Вирізати масло в великих кубиках.
  6. У горщику або горщику з товстими стінами, розміщують шматочки м'яса.

7. На вершині м'яса кладуть цибулю кільцями.

8. Залийте м'ясо теплою водою і викладіть шматочки олії над цибулею.

9. Покрийте сковороду кришкою і покладіть її на найсильніший вогонь. Коли починає кип'ятити, знизити вогонь до мінімуму і варити на годину (не піднімати кришку).
  10. Після години кинути часник в каструлю. Додати цукор, сіль і оцет. Все ретельно перемішати.

11. Приготуйте ще одну годину, зберігайте кришку! Кремля-стиль яловичий Я готовий, мати хороший апетит!

М'ясо в Кремлі легко варити в мультиварці в режимі «Вичавити». На боці м'яса в Кремлі ідеально варений рис або картопля в будь-якій формі.

Наша редакційна колегія рекомендує Вам приготувати неперевершену картоплю Dauphinua, роялну страву, яка навіть язик не повернеться до виклику гарніру!

Дізнайтеся, що відбувається, якщо заповнюєте м'ясо горілкою і почекайте 3 дні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!