15
Як приготувати м'ясо в Кремлі способом
Я знайшов це - ідеальний рецепт приготування м'яса! Ця страва називається. Кремля-стильй Здавалося б, принаймні приправи, але смак неординарний!
Ніжна і соковита яловичина, яка лангушує протягом 2 годин на вершковому маслі, смакує найвибагливіші гурмани. Я не впевнений, що ця страва була дійсно подана в Кремлі, але це дуже смачно.
Приготування яловичини в стилі Кремля не вимагає особливих зусиль. Просто пара підходів до плити - і ви апетитні і м'які на столі, навіть якщо їсти м'ясо своїми губами.
інгредієнти
Підготовка
М'ясо в Кремлі легко варити в мультиварці в режимі «Вичавити». На боці м'яса в Кремлі ідеально варений рис або картопля в будь-якій формі.
Наша редакційна колегія рекомендує Вам приготувати неперевершену картоплю Dauphinua, роялну страву, яка навіть язик не повернеться до виклику гарніру!
Дізнайтеся, що відбувається, якщо заповнюєте м'ясо горілкою і почекайте 3 дні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ніжна і соковита яловичина, яка лангушує протягом 2 годин на вершковому маслі, смакує найвибагливіші гурмани. Я не впевнений, що ця страва була дійсно подана в Кремлі, але це дуже смачно.
Приготування яловичини в стилі Кремля не вимагає особливих зусиль. Просто пара підходів до плити - і ви апетитні і м'які на столі, навіть якщо їсти м'ясо своїми губами.
інгредієнти
- 1кг яловичини
- 2 цибулини
- 10 зубчиків часнику
- 150 мл води
- 200г вершкове масло
- 1 ст.л. солі
- 1 ст. цукру
- 1 ст. л. 9% оцту
Підготовка
- Наріжте м'ясо на середні шматки по волокнах.
700985 р. - Добре промийте цибулю і часником.
- Зріжте цибулю кільцями.
р. - Вирізати часник.
- Вирізати масло в великих кубиках.
- У горщику або горщику з товстими стінами, розміщують шматочки м'яса.
- На вершині м'яса кладуть цибулю кільцями.
- Залийте м'ясо теплою водою і викладіть шматочки олії над цибулею.
- Покрийте сковороду кришкою і покладіть її на найсильніший вогонь. Коли починає кип'ятити, знизити вогонь до мінімуму і варити на годину (не піднімати кришку).
- Після години кинути часник в каструлю. Додати цукор, сіль і оцет. Все ретельно перемішати.
- Приготуйте ще одну годину, зберігайте кришку! Кремля-стиль яловичий Я готовий, мати хороший апетит!
М'ясо в Кремлі легко варити в мультиварці в режимі «Вичавити». На боці м'яса в Кремлі ідеально варений рис або картопля в будь-якій формі.
Наша редакційна колегія рекомендує Вам приготувати неперевершену картоплю Dauphinua, роялну страву, яка навіть язик не повернеться до виклику гарніру!
Дізнайтеся, що відбувається, якщо заповнюєте м'ясо горілкою і почекайте 3 дні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Як приховати непримітний радіатор і перетворити інтер'єр
Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!