12
Рецепт для фаршу
Цього літа я був відпусткою в Анталії і там в одному з кафе я зустрів турецьку варильну варту, яка розповіла мені секрети виготовлення своїх місцевих соляних тістечок. На мій погляд, це індички Це набагато крутіше, ніж наші звичайні дріжджі запечені товари!
І те, що в своїх тортах, крім сухих дріжджів, вони додають розпушувач, і завдяки складу і пропорції всіх інгредієнтів, тісто повітряний, пористий, м'який, ніжний, стебла і залишається свіжим. Ну, начинка - немає слів: незвичайний, соковитий, гострий. Неможливим є розбити!
Турецька випічка Сьогодні редакція "Сайт" поділитися дивовижним рецептом. індички з м'ясними начинками. Рецепт простий, але має свої особливості і секрети.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Турецька кухня відома у всьому світі за її вишуканими стравами. Тому я пропоную вам дізнатися рецепт для іншої смачної страви - баклажани з фаршем Турецькою. Ідеально підходить для сімейної вечері або зустрічей з друзями!
Ці тістечка обов'язково припадуть до вас і вашого будинку. Обов'язково спробуйте приготувати їх, ви не пошкодуєте! А якщо використовувати розпушувач для тесту, вам буде цікаво дізнатися, як його замінити.
Поділитися з друзями в соцмережах індичкий
І те, що в своїх тортах, крім сухих дріжджів, вони додають розпушувач, і завдяки складу і пропорції всіх інгредієнтів, тісто повітряний, пористий, м'який, ніжний, стебла і залишається свіжим. Ну, начинка - немає слів: незвичайний, соковитий, гострий. Неможливим є розбити!
Турецька випічка Сьогодні редакція "Сайт" поділитися дивовижним рецептом. індички з м'ясними начинками. Рецепт простий, але має свої особливості і секрети.
Тест інгредієнти
- 500 мл молока
- 250 мл рослинної олії
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- 0,5 ст. солі
- 1кг борошна
- 10г розпушувач
- 10 г сухих дріжджів
Наповнення інгредієнтів
- 600г м'ясо (ящик або баранина)
- 250г солодкий перець
- 2 цибулини
- 120 г помідори
- 2 ст.л. томатної пасти
- пердят
- сіль, чорний перець за смаком
- 1 яєчний жовток
- 1,5 ст.л. молока
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте тепле молоко, рослинне масло, цукор, сіль і яйця.
- У окремій чаші поєднують борошно, розпушувач і сухі дріжджі. Подивитись його добре.
- У невеликих частинах перемішати сухі інгредієнти в рідину. Змішайте м'яке тісто (змішайте трохи до рук). Покрийте тісто харчовою плівкою і залиште його на 1,5 години на подвійний.
- Щоб приготувати начинку, наріжте кожну цибулину на 6 частин. Солодкий перець очистіть пудечко і нарізати невеликими шматочками.
- У томатах зробіть надрізи перехрестя, а потім залийте їх окропом протягом 7 хвилин. Потім очистіть помідори від. р.
- Помідори, цибулю і солодкий перець шліфують в блендері. У зручному контейнері з'єднують подрібнені цибулю, болгарський перець з томатом, яловичиною, сіллю, чорним меленим перцем, гострою паприкою і томатною пастою. Стирайте все разом.
- М'ясорубки поділено на 16 частин (вага забитої частини становить близько 60 грам). Тісто поділено на 16 рівних частин. Кожна частина закруглена, а потім покрита невеликим шматочком харчової плівки.
- Прокачати шматок тесту з валиком. Фарш розподіляється в центрі по ширині близько 5 сантиметрів. Покрийте фарш з двох сторін торта. Зверніть увагу, що краї не потрібно закріпити! Таким чином, формуємо всі заготовки з тіста і фаршу.
- Перемістити заготовки до овочевої олією-змащеної каструлі. Ви можете розмістити їх поруч. Залиште на півгодини для затирання, після чого змастити гойдалкою з молоком.
- Поставте тістечку в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки і запікайте 25-30 хвилин, поки красива рум'яна скоринка.
- Це, індички Готовий. Бодибилдерши!
Турецька кухня відома у всьому світі за її вишуканими стравами. Тому я пропоную вам дізнатися рецепт для іншої смачної страви - баклажани з фаршем Турецькою. Ідеально підходить для сімейної вечері або зустрічей з друзями!
Ці тістечка обов'язково припадуть до вас і вашого будинку. Обов'язково спробуйте приготувати їх, ви не пошкодуєте! А якщо використовувати розпушувач для тесту, вам буде цікаво дізнатися, як його замінити.
Поділитися з друзями в соцмережах індичкий