10
Рецепт торта кукурудзи з абрикосами
Літо - час плодових пирогів, а найсмачніші з них вважаються абрикосами, що відрізняються крім особливої сонної краси.
р.
"Сайт" Я не хочу витрачати час на приготування такої краси жінки. Тусканський млинець з абрикосами.
Повітря, крихта, помірно солодка, поєднується яскраві відтінки кукурудзяного борошна, аромат апельсинової шкірки і м'яка ніжність соковитих абрикосів.
Простий квітковий торт інгредієнти
Підготовка
Спробуйте здивувати своїх близьких, роблячи сирий торт з виноградом. Так, це з виноградом, який, як виявилося, створює смачний смак композиції. Не можна протистояти такому пирога!
Торт з сливами з пісочного тіста готують, хоча не дуже швидко, але абсолютно легко: підготовлене тісто, перемішують заливку і досить в духовку. Ви не можете зробити гріх!
Приємний колір, сильний аромат і ніжний смак роблять абрикоси вітчизняним інгредієнтом у багатьох десертах, але деякі цінують те, що приховано під м'якоть. Редакція "Сайт" Ви вводите до властивостей безцінних абрикосових ядер.
р.
"Сайт" Я не хочу витрачати час на приготування такої краси жінки. Тусканський млинець з абрикосами.
Повітря, крихта, помірно солодка, поєднується яскраві відтінки кукурудзяного борошна, аромат апельсинової шкірки і м'яка ніжність соковитих абрикосів.
Простий квітковий торт інгредієнти
- 100г вершкове масло
- 130г цукру
- 2 яйця
- 3 ст.л. сметани
- пілінг
- 150г кукурудзяного борошна
- 150г пшеничного борошна
- 1 ч.л. розпушувача
Підготовка
- Змішайте розм'якшене масло в чаші з цукром.
- Подаруйте міксеру однорідності.
р. - Додати яйця і знову збити.
- Покласти в суміш 3 столові ложки сметани, кукурудзи і пшеничного борошна, апельсинової шкірки і розпушувача. Подаруйте мені міксером.
- Поставте готове тісто в форму випічки.
- Помістити половинки кістчастих абрикосів зверху.
р. - Надішліть форму на 40 хвилин в духовку, нагріту до 190 градусів.
- Смачний абрикосовий пиріг готовий. Смачного!
Спробуйте здивувати своїх близьких, роблячи сирий торт з виноградом. Так, це з виноградом, який, як виявилося, створює смачний смак композиції. Не можна протистояти такому пирога!
Торт з сливами з пісочного тіста готують, хоча не дуже швидко, але абсолютно легко: підготовлене тісто, перемішують заливку і досить в духовку. Ви не можете зробити гріх!
Приємний колір, сильний аромат і ніжний смак роблять абрикоси вітчизняним інгредієнтом у багатьох десертах, але деякі цінують те, що приховано під м'якоть. Редакція "Сайт" Ви вводите до властивостей безцінних абрикосових ядер.