Чому ви бачите красу?

Не кожна людина щаслива з матір'ю, і неймовірна кількість жартів і смішних оповідань. Як правило, мама дружини піддається реальній віллі, встановивши її дочку і онуки проти голови сім'ї. Не дивно, відносини У житті кожного одруженого чоловіка є окреме місце.

Але не завжди мама Вони виходять поганими. Іноді вони чудові, якби між матір'ю і сином. І в деяких випадках відбувається щось незаперечне: реальна любов виникає між матір'ю і сином. І це не чужі фантазії, але реальні оповідання, які редакційна колегія "Сайт" Сьогодні він хоче поділитися.

Матеріально-правові відносини
  1. Пара років тому Санкт-Петербургер В'ячеслав Жуковський розлучив дружину, тільки здивувати її матір. Сьогодні він 50 років і його дружина 73, але це не заважає їм робити довгострокові плани життя разом і навіть планувати дитину. Але ідилліч Не вдалося. Спочатку Галина Євгенівна не могла стояти чоловіка дочки. В'ячеслав у 90-ті роки життя людини і чудотворно не було засуджено до столичного покарання. Вже в кінці ув'язнення чоловік зустрів Олени (дочка Галини Євгенівна) через газету і був випущений майже одружений.

Однак, в 2015 році він розлучився Оленою і одружився з матір’ю. І хоча пара все дрібно, в тому числі в інтимному житті (за самою людиною), але В'ячеслав відступив, що друзі і знайомства продовжують сумніватися в щирості своїх почуттів.

2. Briton Clive Blunden ніколи не думав, що один день він закохався в любов з ненависною матір'ю, з якою відносини не отримали разом з самого початку. Бренда вважається її сином ненавигідним від своєї дочки Ірене, і він не схожий на жінку, бо вона постійно лазила з порадами в сім'ї. Вони кажуть, що від любові до поцілунки є одним кроком. У середині 80-х років шлюб і шлюб Ірини зламали. Пізніше шлюб Бренда згортався. Що здивує людей, які пережили, дізнаючись, що Бренда почав дати її нещодавно ненавиданий син-в-право. І в 1990 році чоловік зробив пропозицію коханим.

Але при спробі зареєструвати шлюб, жива закінчилася в поліцейській станції. Виявляється, Інтермариж Вони були заборонені в Англії на час. Чоловік страждав до 7 років в тюрмі, але йому вдалося уникнути покарання.

«Як я можу розірвати закон, якщо я хотів би, щоб я любити жінку? й

Не до 2007 року, коли закони стали більш м'якими, що Clive і Brenda стала першою матір'ю і син-в-правом з Англії, щоб формалізувати союз у 500 років. По відношенню до пари відмовилися від відвідування весілля. І дочкам Clive з попереднього шлюбу припинили спілкування з батьком.

177150 Р

3. Сурдж Махіто, 22 з Індії, також вдалося закохатися в любові з його 42-річною матір'ю Ashu Devi. І вони стали ближчими, коли Сураж був тал, і мати-в-в-одному приймали його. Він закохався, щоб він відразу вирішив одружитися. Спочатку вони часто називають, потім почали зустрічати таємно. І тоді, коли їх відносини були виявлені, незважаючи на все, вони одружилися. Однак, дуже скоро, коли пристрасть підпорядкована, Сураж і Ашу очолилися і просять розвести шлюб.

«Що таке неспроможність? Я соромлюся, і я хочу повернутися до дружини, і я пообіцяю лікувати Аша тільки другою матір'ю.

4. Коли Алісон Сміт, з Шотландії, одружився своїм дружцем Джорджа Грінау в 2001 році, вона була впевнена, що це буде серйозним і довгостроковим. Але все розпадало навіть перед поїздкою на весілля, коли Альсон знайшов свою кохану в руках іншої жінки. А сепарація була рідною матір'ю. «Я не знайшов місця. А потім я припинив себе все для Джорджа. А потім я зрозумів, що він зробив мій мама дуже щасливий. Це тільки сором'язливість, що він не завадить мені, Алісон прокоментував ситуацію.

р.

Джордж Грінух запропонував свого екс-мати в рік пізніше, і Алісон навіть погодився стати нареченою. Але оскільки закон заборонив офіційні шлюби між синами-в-правом і матір'ю, він повинен бути обмежений банкетом.

Алесон пізніше сказав, що вона не шкодувала: «Особливо, я втратив чоловіка, але я знайшов інший батько». Після цього розлучення дівчина зуміла одружитися ще раз.

Такі дивовижні історії не рідкість. Не дивлячись на перешкоди, матусяй І хто-небудь є непристойним, блювотні, що такі інциденти для покинутих дружин є незрівнянним ударом, тому що тут два близькі люди зраджують одночасно.

Що ви думаєте про це?