12
Як приготувати курячу печінку з сиром
Італійці знають багато про якісну їжу. Наша національна кухня є простою і смачною. Не обмежується піца і паста. Італійська леді нещодавно розповіла мені, Як смачно варити курячу печінку з двома видами сиру. Я буду ділитися цим рецептом з вами.
Краса такої печінки в своїй ніжності і простоті приготування. Час готування всього 15 хвилин. І що цікаво, що ця печінка абсолютно не нудна. Ви можете приготувати його в будь-який час.
Сирні інгредієнти печінки
Підготовка
За кількістю білка печінку майже не поступається курячому м'яса, а його калорійність 140 ккал відноситься до цього продукту до дієтолога. Це, ідеально підходить для тих, хто хоче втратити трохи зайвої ваги і побудувати м'язи.
Як видно, приготування курчат-вітря до Не біжить, але це корисно. Його єдиний недолік - це підвищена кількість холестерину. Тому краще звернутися до лікаря про щоденне надходження цього продукту.
Краса такої печінки в своїй ніжності і простоті приготування. Час готування всього 15 хвилин. І що цікаво, що ця печінка абсолютно не нудна. Ви можете приготувати його в будь-який час.
Сирні інгредієнти печінки
- 0,5 кг курячої печінки
- 150г моцарелла
- 100г твердий сир
- 6 помідори вишні
- беладонна
- 3 зуба. Кошик
- сіль, спеції за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Зріжте печінку і цибулю в середніх шматках. Покиньте її в сковороді з нагрітим маслом і обсмажте до готовності. Додати сіль і спеції.
- Покладіть цибулю і печінку в сковороді. Поставте томати там.
- Наріжте моцарелла на шматки, киньте її в каструлі.
- Подрібніть твердий сир і відріжте часник дрібно.
- Посипаємо рівномірно часниковим сиром вмістом тіста.
- Запікайте блюдо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати тепло на столі.
179750 р.
За кількістю білка печінку майже не поступається курячому м'яса, а його калорійність 140 ккал відноситься до цього продукту до дієтолога. Це, ідеально підходить для тих, хто хоче втратити трохи зайвої ваги і побудувати м'язи.
Як видно, приготування курчат-вітря до Не біжить, але це корисно. Його єдиний недолік - це підвищена кількість холестерину. Тому краще звернутися до лікаря про щоденне надходження цього продукту.