30
Інструкція для приготування вершкового сиру в домашніх умовах
Щоб уникнути карантину, їсти сніданок. низький калорійний сир з вівсяним тостом. Цей сир коштує дорого в магазинах, тому я зроблю його самостійно. Як приготувати вершковий сир в домашніх умовах, я розповів друг, який працював в ресторані протягом багатьох років.
Такий сир можна зробити злегка випічкою, солодкою або нейтральною за смаком. Від чого потрібно зробити. Я люблю його як сендвіч мазь, моя сестра робить ніжний сирець на основі нього, і дочка просто любить вершковий торт. кремовий сирй А якщо додати трохи цукру, родзинки або висушені абрикоси в сир, то отримаєте смачний сир.
Як приготувати вершковий сир сьогодні видання "Сайт" інструкція із застосування сировинай Не можна відірвати!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як приготувати вершковий сир з сиру. Одна стовідсоткова гарантія натуральності та нешкідливості продукту, приготованого в домашніх умовах!
Як приготувати крем-чейНавіть мій молодий син знає, тому що рецепт так простий. Сир не гірший, ніж магазин. З цієї кількості продуктів настає 300 грам сиру.
До речі, сік лимона не потрібно додавати, це для міцної кислості. Нещодавно вона варена без використання лимонного соку, і вона натирає марлі в готовому сирі і додається кріп. Будинок радує!
Такий сир можна зробити злегка випічкою, солодкою або нейтральною за смаком. Від чого потрібно зробити. Я люблю його як сендвіч мазь, моя сестра робить ніжний сирець на основі нього, і дочка просто любить вершковий торт. кремовий сирй А якщо додати трохи цукру, родзинки або висушені абрикоси в сир, то отримаєте смачний сир.
Як приготувати вершковий сир сьогодні видання "Сайт" інструкція із застосування сировинай Не можна відірвати!
інгредієнти
- 500г зубчастий (4%)
- 500г кефір (2,5%),
- КСНУМКСг йогурт
- 0,5 лимона
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте каструлі, кефір і йогурт.
- Вимити лимон і вичавити сік з нього, одну столову ложку якої додають в молочну суміш. Стирайте все разом.
- Тепер вам потрібна манна і марна. Кілька шарів (Я зазвичай робимо 3 або навіть 4 шари) маринованої і заливаємо молочну суміш на ньому. Покласти каструлю під ковбасу і покласти її в холодильник на 1,5 дні.
- Після дня в сковороді утворюється склянка зворотного зв'язку. Якщо ви плануєте використовувати вершковий сир для випічки, то краще взяти фруктовий жирний йогурт, тоді як сік лимона не слід додавати.
- Вершковий сир після 1,5 днів виходить дуже ніжною консистенцією. Ви можете додати базилік і сушені томати до нього і насолоджуватися смачним сніданком. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як приготувати вершковий сир з сиру. Одна стовідсоткова гарантія натуральності та нешкідливості продукту, приготованого в домашніх умовах!
Як приготувати крем-чейНавіть мій молодий син знає, тому що рецепт так простий. Сир не гірший, ніж магазин. З цієї кількості продуктів настає 300 грам сиру.
До речі, сік лимона не потрібно додавати, це для міцної кислості. Нещодавно вона варена без використання лимонного соку, і вона натирає марлі в готовому сирі і додається кріп. Будинок радує!