14
Шарлотта, яка повертається до СРСР після першого
Ви купуєте яблука в супермаркеті, що занадто важко? Звичайно, можна відкласти їх на тиждень або два. Але ми пропонуємо кращий варіант. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Шарлотта з банановими інгредієнтами
Підготовка
Шарлотт вийшов ароматним і дуже смачним. Цікаво, в десерті з двома начинками тісто заслуговує окрема згадка. Завдяки йому тісто виявився пористим, пишним і дуже м'яким.
Шарлотта з банановими інгредієнтами
- 3 яблука
- 2 банани
- 3 яйця
- 6 ст. цукру
- 1 ст.л. борошна
- 1 щіпка солі
- 0,5 ч.л. розпушувача
- ванілі
- порошок
- випічка
Підготовка
- Відокремити жовтки з білків.
- Збийте білки міксером до утворення піни товстою.
- Додати до збитих білків щіпку солі, цукру і жовтків. Зберігати його на однорідність.
- Залийте розпушувач і додайте трохи борошна, перемішуючи рідке тісто. Я припинив додавання борошна, відчуваю тісто буде занадто щільним, коли залишилися ще 1,5 ст.л. Це можливо, тому що всі яйця різні.
- Наріжте тонкі шматочки яблук і бананів на кола.
- Олія цвіль.
- Покладіть банани і яблука вниз.
- Залийте тісто і відправте в духовку, нагрівайте до 180 градусів.
р. - Bake протягом 20-25 хвилин. Під час цього часу charlotte піднімається.
79.999 р. - Повертаючи над готовим charlotte, я знайшов, що дно мугів бананового блиску через тісто і дуже незвичайний. У нас є ще ідея послужити десерт з гарною стороною.
- Якщо ви все ще вирішили зробити це більш традиційним способом, прикрасить діаграма з цукровою пудрою.
- Бон привіт!
Шарлотт вийшов ароматним і дуже смачним. Цікаво, в десерті з двома начинками тісто заслуговує окрема згадка. Завдяки йому тісто виявився пористим, пишним і дуже м'яким.
Солодкий бабуся перемогла над аудиторією та суддями британського таланту
Чоловік звинуватив мене про витрати грошей від сімейного бюджету на дрібниці, але не погоджуюся