30
Рецепти млинців на молоці, які навчалися випікати солодку бабуся
Тут приходить Масляниця. Час відзначення весни з гіркою смачних млинців і млинців. Сьогодні Я приготував для вас 5 розкішних рецептів млинців на будь-який смак. Я знайшов ці рецепти в журналах харчування, які я отримав від мого бабуся. Так я забрав кращі рецепти для вас. Не менш пишні млинці на молоці, навіть тонкі і відкриті роботи!
За деякий час вона збирала колекцію за номером, а потім подається стека книг з рецептами, кажуть, варити смачно і різноманітно. Прийміть рецепти в послугу і пощастило вітати приїжджої весни.
М'ясні млинці на молоці
інгредієнти
Підготовка
Млинці "Мехаранти"
інгредієнти
Підготовка
Млинці гречки
інгредієнти
Підготовка
Лакомка млинці
інгредієнти
Підготовка
"Ройські млинці"
інгредієнти
Підготовка
Ох, є щось цікаве про російську кухню. Чи не млинці королівської страви? Я люблю курячі та грибні млинці, і що улюблений рецепт для тонких млинців на молоці?
За деякий час вона збирала колекцію за номером, а потім подається стека книг з рецептами, кажуть, варити смачно і різноманітно. Прийміть рецепти в послугу і пощастило вітати приїжджої весни.
М'ясні млинці на молоці
інгредієнти
- 150 мл молока
- 3 яйця
- 1 ст. картоплі крохмаль
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 100г борошна
- щіпка
Підготовка
- Відокремити білки з жовтків. Збити жовтки з молоком з королою або міксером за 1 хвилину.
- Запитайте для борошна і додайте крохмаль і розпушувач.
- Поєднайте борошно з молочною масою і ретельно перемішайте тісто до однорідної.
- Збити кальмари з щіпкою солі на товсту піну. Вони краще знімаються, якщо вони холодні.
- У тісто поступово вводять збиті білки і акуратно перемішують масу силіконовою лопаткою.
- У гарячій сковороді без олії випікають млинці до розігрітої з обох сторін. Подавати пишні млинці з медом, сметаною або збитими вершками.
Млинці "Мехаранти"
інгредієнти
- 500 мл молока
- 4 яйця
- 250г борошна
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 цибулина
- 800г шампіньйон
- 400г куряче філе
- 150г лист салат
- 50г зелений цибулю
- сіль
- пердят
Підготовка
- Подрібніть яйця з цукром і сіллю і перемішайте з молоком.
- Залийте розсіяне борошно в молочну суміш і добре перемішайте тісто до однорідної, щоб не було грудок. Покладіть рослинне масло в готове тісто, перемішайте все знову.
- Для першого млинця змащуємо каструлю маслом і добре прогріваємо. Змішайте тонкі млинці в каструлі.
- Виріжте куряче філе дрібно. Вимийте гриби і зріжте їх дрібно. Роздягання цибулі півкільцями.
- Груша курка з грибами і цибулею в каструлі з рослинною олією протягом 15-20 хвилин.
- Посипати фаршу. Зріжте зелену цибулю і додайте її до начинки, перемішайте все.
- Покладіть млинець салат на лист і запустіть його з куркою і грибами. Млинці можуть бути пов'язані з перо зеленої цибулі і подаються у вигляді мішків.
Млинці гречки
інгредієнти
- 3 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- 300 мл молока
- 50г пшеничного борошна
- 50г гречки борошна
Підготовка
- Подрібніть яйця з цукром і сіллю з королою. Залийте рослинне масло і молоко. Все добре перемішати до однорідної консистенції.
- Комбайн в окремій чаші гречки і пшеничного борошна. Змочити борошно через сито і поступово додати в рідкі інгредієнти. Змішайте однорідне тісто.
- Змастити каструлю з рослинною олією і випікати млинці до золотистого з двох сторін.
Лакомка млинці
інгредієнти
- 500 мл молока
- 2 яйця
- 2 ст. цукру
- 1 щіпка солі
- 250г борошна
- 500г сир
- 20г сушений
- 15г родзинки
- 20г горіхи
Підготовка
- Змішайте тісто млинця. Змішайте тонкі млинці в нагрітій сковороді. Потім захопити фарш.
- Подрібніть сир через сито або збити блендер. Раїзини, абрикоси і чорносливи замочують в окропі протягом 5 хвилин. Потім злегка порізати сушені фрукти ножем і додати в сир.
- Горіхи також подрібнюють ножем і додають в сирну масу, додають цукор за смаком і перемішують все.
- Для кожної млинці викласти 1 ст. л. заповнення та загортання млинців конвертом.
"Ройські млинці"
інгредієнти
- 500 мл молока
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 250г борошна
- 0,5 ч.л. солі
- ікра
- 20г вершкове масло
Підготовка
- Збити яйця з цукром і сіллю в пишній піні.
- Залийте молоко і перемішайте масу. Додаємо до молочного просіяного борошна і перемішує однорідне тісто. Залийте рослинне масло в тісто. Стирайте його знову.
- У добре розігрітій сковороді випікають тонкі млинці.
- Кожен готовий млинець змащений маслом.
- Заливаємо млинці з червоною ікрою і розгортаємо конверт. Можна подавати шматочком вершкового масла.
Ох, є щось цікаве про російську кухню. Чи не млинці королівської страви? Я люблю курячі та грибні млинці, і що улюблений рецепт для тонких млинців на молоці?
Детальний календар їжі для всіх 48 днів Lent
Чи можу я купити будинок для двох сімей і жити з батьками на схилі років?