20
Вивенний рецепт для збереження "Кукури в огірках"
Я був на трамвайці один день і я почую жінку, що йде на телефоні. огірок на зиму. Охарактеризуйте свій смак і готування в таких деталях, навіть я зацікавився. Коли я отримав додому, я написав рецепт, а потім його використовували, щоб приготувати.
Не дозволяв мені вниз: огірки дійсно вичерпали незвичайні і дуже смачні. Вони виглядають як бочки як дитина. До речі, можна одночасно підготувати молоді міцні огірки, а трохи перездрити, роблячи їх пюре!
Консервовані огірки на зиму Сьогодні редакція "Сайт" Увійти ремесла - мариновані «кумбери в огірках». Я вже зробив 20 банок, я не зупиняюся!
З цієї кількості інгредієнтів ви отримаєте близько 2 літрів канатів.
інгредієнти
р.
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу познайомитися з відмінним рецептом мариновані в капусти соку огірки. Капуста дасть огіркам особливий кисло-штатний смак і заповнює маринаду вітамінами, які зазвичай приймають більшість поживних речовин!
Ці консерви огірок - будь-яка земля Що стосується рубцевої маси, його можна використовувати для приготування бруньки або різних соусів. Такий урожай огірків можна зберігати протягом року, а відкриті краще їсти в найближчі дні.
Чи є ваша родина улюбленою? марка? Про нас
Не дозволяв мені вниз: огірки дійсно вичерпали незвичайні і дуже смачні. Вони виглядають як бочки як дитина. До речі, можна одночасно підготувати молоді міцні огірки, а трохи перездрити, роблячи їх пюре!
Консервовані огірки на зиму Сьогодні редакція "Сайт" Увійти ремесла - мариновані «кумбери в огірках». Я вже зробив 20 банок, я не зупиняюся!
З цієї кількості інгредієнтів ви отримаєте близько 2 літрів канатів.
інгредієнти
- 1 кг молодих огірків
- 0,5 ч.л. оцту 9% (за 1 л банку)
- 1кг огірки 'в їх прайму Р
- 1,5 ст. солі (пер 1 л банку)
- 1 ч.л. цукру
- 6 зубчики часнику
- 1 парасолька кріплень
- 4 чорний перець горох
- 1 лавровий лист
- листя смородини, малини, вишні за смаком
р.
Підготовка
- Вимийте огірки і розділіть їх на молодий і не так. Спочатку замочити пару годин в холодній воді. Друге очищення (якщо шкірка занадто товста) і натрієва на великому тертці.
- Залийте в ємність з тертої маси цукру, солі і оцту. Стирайте і залиште настоятися одночасно.
- Змийте всі листя і кріпіть, дайте мені злив. Очистити часник і розділити на гвоздики. Зуби часнику можна нарізати тонкими скибочками.
- Підйомники ретельно промивають і заливають окропом. На дні покладіть половину порції часникових скибочок, кілька смородини або вишні. Горизонтально покласти в баночку дрібних огірків приблизно на половину, потім засипати їх тертим огірковою масою. Переконайтеся, що вона заповнює всі проміжки. Мати хороший тампер.
- Далі викласти другий шар огірків. На них листя смородини і інші, якщо будь-який, а також перець горох, друга половина порції часнику, лавровий лист і парасолька кропу. Падіння знову з тертим огірками, залишаючи на вершині вільний простір.
- Закрийте банки з розсіяними окропом і дайте їм стояти при кімнатній температурі протягом декількох днів. Після цього можна зберігати в номері зберігання. Після 2-3 тижнів така заготовка може бути готова до застосування.
Редакційна колегія Я також раджу познайомитися з відмінним рецептом мариновані в капусти соку огірки. Капуста дасть огіркам особливий кисло-штатний смак і заповнює маринаду вітамінами, які зазвичай приймають більшість поживних речовин!
Ці консерви огірок - будь-яка земля Що стосується рубцевої маси, його можна використовувати для приготування бруньки або різних соусів. Такий урожай огірків можна зберігати протягом року, а відкриті краще їсти в найближчі дні.
Чи є ваша родина улюбленою? марка? Про нас
Чому Куба має вікна без скла і стін без шпалер
Залізні відбиття Михайла Жванецького на чоловіків і жінок