18
Техніка приготування кабачків
«Що хочу драніки, але картопля є настільки калорійним!» – Я зізнався другий день другу, який працював фітнесом тренером на 8 років. «Що ж проблема, зробіть цукіні кульки, вони не мають яєць, і для того, щоб закріпити м'ясо, потрібно лише одну ложку борошна!»
Підготовка його. смачні Супер простий і швидкий. Ну і смак цих прагтів не може бути виражений в словах. Потрібно спробувати, особливо з сезону кабачків в повному гонці!
Сьогодні редакція сквошу "Сайт" поділиться з вами, шановним читачем, технікою приготування луків від цукіній Не можна відірвати!
інгредієнти
Підготовка
Ви також можете дізнатися, як зробити піцу зі сквошу в каструлі всього за 10 хвилин. Ви можете поїсти цю страву щодня!
Я впевнений, що цукіні Це буде добре для всіх в домашніх умовах. І найкраща частина полягає в тому, що вони не тільки ароматичні і апетитні, але і низькокалорійні!
Так не заперечуйте себе насолодою їсти журавлини - просто варіть їх з кабачків, і ваша фігура залишиться струнким і красивим.
Підготовка його. смачні Супер простий і швидкий. Ну і смак цих прагтів не може бути виражений в словах. Потрібно спробувати, особливо з сезону кабачків в повному гонці!
Сьогодні редакція сквошу "Сайт" поділиться з вами, шановним читачем, технікою приготування луків від цукіній Не можна відірвати!
інгредієнти
- 1 кабачки
- 3 зубчики часнику
- 1 цибулина
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ст.л. борошна
- 0,5–1 ч.л. турмерної
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Краще взяти великі кабачки. Вимити, очистити, видалити серцевину. Натирайте кабачки на великій тертці, а потім вичавіть зайву рідину.
- Цибулю і часник дрібно порізати ножем, а потім додати в кабачки. Посипати і перцем за смаком, додати ірмерію.
- Додаємо борошно і добре перемішуємо. Консистенція тесту повинна бути досить липкою.
- Форма драніки з ложкою безпосередньо на сковороді, нагріті маслом. Обсмажуємо їх приблизно на 2-3 хвилини з кожного боку. Так що вони добре запечені, краще покривати каструлю кришкою.
- Це, цукіні Готовий. Бодибилдерши!
Ви також можете дізнатися, як зробити піцу зі сквошу в каструлі всього за 10 хвилин. Ви можете поїсти цю страву щодня!
Я впевнений, що цукіні Це буде добре для всіх в домашніх умовах. І найкраща частина полягає в тому, що вони не тільки ароматичні і апетитні, але і низькокалорійні!
Так не заперечуйте себе насолодою їсти журавлини - просто варіть їх з кабачків, і ваша фігура залишиться струнким і красивим.