Техніка приготування кабачків

«Що хочу драніки, але картопля є настільки калорійним!» – Я зізнався другий день другу, який працював фітнесом тренером на 8 років. «Що ж проблема, зробіть цукіні кульки, вони не мають яєць, і для того, щоб закріпити м'ясо, потрібно лише одну ложку борошна!»

Підготовка його. смачні Супер простий і швидкий. Ну і смак цих прагтів не може бути виражений в словах. Потрібно спробувати, особливо з сезону кабачків в повному гонці!

Сьогодні редакція сквошу "Сайт" поділиться з вами, шановним читачем, технікою приготування луків від цукіній Не можна відірвати!

інгредієнти
  • 1 кабачки
  • 3 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 ст.л. борошна
  • 0,5–1 ч.л. турмерної
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Краще взяти великі кабачки. Вимити, очистити, видалити серцевину. Натирайте кабачки на великій тертці, а потім вичавіть зайву рідину. Техніка приготування кабачків

2. Цибулю і часник дрібно порізати ножем, а потім додати в кабачки. Посипати і перцем за смаком, додати ірмерію.
  3. Додаємо борошно і добре перемішуємо. Консистенція тесту повинна бути досить липкою.
  4. Форма драніки з ложкою безпосередньо на сковороді, нагріті маслом. Обсмажуємо їх приблизно на 2-3 хвилини з кожного боку. Так що вони добре запечені, краще покривати каструлю кришкою. Техніка приготування кабачків

5. Це, цукіні Готовий. Бодибилдерши! Техніка приготування кабачків

Ви також можете дізнатися, як зробити піцу зі сквошу в каструлі всього за 10 хвилин. Ви можете поїсти цю страву щодня!

Я впевнений, що цукіні Це буде добре для всіх в домашніх умовах. І найкраща частина полягає в тому, що вони не тільки ароматичні і апетитні, але і низькокалорійні!

Так не заперечуйте себе насолодою їсти журавлини - просто варіть їх з кабачків, і ваша фігура залишиться струнким і красивим.