16
Чому я більше не шукаю для Саворді, коли я хочу Тіраміс
Не ходимо в кущі занадто довго і просто заохочуємо вас зробити цей чудовий десерт. Торт Тірамісу в домашніх умовах З мускарпоне, ми підкажемо італійським майстрам Луки Монтесіно, що тут будуть нюанси. Тож чому б не додати інший унікальний варіант до сорту тірамісу тортів?
Редакція "Сайт" Я щиро бажаю вам натхнення і легко готувати. Не приховує один секрет, і перед тим, що обов'язково перевірте, чи є всі необхідні інгредієнти. Для цього наш інтерактивний рецепт, де все можна відзначити, відмінно підійде. Давайте!
Торт Тірамісу в домашніх умовах Інгредієнти для бази
515895
Вершкові інгредієнти
Торт Тірамісу в домашніх умовах
На Ваш запит можна додати будь-який сироп, лікер або просто цукор на каву. Luca Montesino використовує Savoyardi в оригінальному рецепту, і ви також можете слідувати за його прикладом. У цьому випадку зробити принаймні два шари печива. Наші фахівці роблять чотири шари. Незважаючи на це, десерти Дуже добре зберігає форму.
Написати коментаря, ви досягнете успіху? торт Тірамісу в домашніх умовах Наш рецепт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Бажаєте вам гарну апетит!
Редакція "Сайт" Я щиро бажаю вам натхнення і легко готувати. Не приховує один секрет, і перед тим, що обов'язково перевірте, чи є всі необхідні інгредієнти. Для цього наш інтерактивний рецепт, де все можна відзначити, відмінно підійде. Давайте!
Торт Тірамісу в домашніх умовах Інгредієнти для бази
- 500г маскарпоне
- 400 мл жирного крему (< 30%)
- 250 мл кави еспресо (може бути розчинним)
- 50г несолодкий порошок какао
- 200г регулярні цукрові печиво
515895
Вершкові інгредієнти
- 8 яєчних жовтків
- 300г цукру
- 100 мл води
- 1 ч.л. ванільної сутності
Торт Тірамісу в домашніх умовах
- Консистенція не повинна здаватися складною. Спочатку при невеликих обертах збити жовток міксером. Паралельно підготувати сироп води і цукру, готовність настає, коли сироп починає загусуватися. Поверніть на міксер при високих швидкостях і поступово залийте сироп в жовтки. Продовжуйте до тих пір, поки крем охолоне.
- Покладіть яєчний крем на даний час і збийте охолоджений крем, але припиніть хвилину до закінчення. У окремому маскарпоне пом'якшувачі (можна зробити ложкою або шпателем), додати жовтки і ретельно перемішати. Тепер додайте вершки і розмішайте до тих пір, поки ви отримаєте однорідний і повітряний крем.
- Окремо заваріть каву і дайте охолонути повністю. Смоктати в цукровому печиво і стекти його в попередньо звареній формі, після чого нанести крем і так на шар за шаром до тих пір, поки інгредієнти не закінчуються. Поставте торт в холодильник не менше п'яти годин, бажано всю ніч. Перед подачею обов'язково посипати торт з какао-порошком добре. Божевільний!
На Ваш запит можна додати будь-який сироп, лікер або просто цукор на каву. Luca Montesino використовує Savoyardi в оригінальному рецепту, і ви також можете слідувати за його прикладом. У цьому випадку зробити принаймні два шари печива. Наші фахівці роблять чотири шари. Незважаючи на це, десерти Дуже добре зберігає форму.
Написати коментаря, ви досягнете успіху? торт Тірамісу в домашніх умовах Наш рецепт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Бажаєте вам гарну апетит!
Покупка онука купила його бабуся телефон, який може очистити сноуборди
Вчимося відкрити тісні кришки без допомоги чоловіка, щоб не тягнути його знову