455
Салат «Сніжна королева», перший в новорічному вершині майонезних салатів
Багатошарові салати ще незамінні атрибути святкового свята. Тому нові рецепти їх приготування набувають особливу цінність напередодні Нового року. Ми пропонуємо приготувати оригінальний салат «Сніжна королева».
Незвичайне поєднання шини, яблук, арахісу та крабових паличок розтоплять навіть найхолодніші серця. А яскравий зовнішній вигляд нашої страви стане справжньою прикрасою новорічного столу.
Сніжний салат королева інгредієнти
Підготовка
Кілька коментарів після дегустації готового салату. Я насолоджуюсь поєднанням соковитих яблук і серцевих арахісу. Тільки наступного разу я збираю більше яблук і менше арахісу. Ще одне. Більшість салатних шарів (крім яблук і сиру) досить сухі. Тому майонез на сітку краще не пошкодити.
Незвичайне поєднання шини, яблук, арахісу та крабових паличок розтоплять навіть найхолодніші серця. А яскравий зовнішній вигляд нашої страви стане справжньою прикрасою новорічного столу.
Сніжний салат королева інгредієнти
- 180г шинка
- 200г крабові палички
- 150г арахісу
- 2 плавлений сир 90г кожен
- 2 яблука
- 4 яйця
- майонез, сіль, перець за смаком
- Гранат зерна і зелень для прикраси
- кондитерське кільце діаметром 20 см
Підготовка
- Почнемо зварюючі яйця.
- Тим часом сорб на великій тертці сиру.
р. - Вирізати крабові палички і шинку на невеликих шматках.
- Очистити варені яйця і відокремити жовтки від білків.
- Подрібніть до дрібної арахісу крихтою. Я зробив його в блендері.
- Покладіть шари салату в кільце, щоб він вийшов красивим і акуратним. Зробіть майонезну сітку на кожному шарі.
- Отже, перший шар складе з тертого сиру.
- Другий натертий на дрібних жовтках.
- Третя крабова паличка.
- Четверте яблука натерти на великій тертці.
- Формуйте п'ятий шар кубиків шини.
- Шостий шар мелений арахіс.
- Для сьомого шару потрібно змішати більшість білків з столовою ложкою майонезу, солі і перцю.
- Залишки кальмарів натерті зверху покаже сніг.
- Для салату добре замочити, покласти його в холодильник. Не менше 2-3 годин, але краще вночі.
- Перед подачею зніміть кільце і прикрасить салат з гранатовими зернами і зеленню.
- Бон привіт!
Кілька коментарів після дегустації готового салату. Я насолоджуюсь поєднанням соковитих яблук і серцевих арахісу. Тільки наступного разу я збираю більше яблук і менше арахісу. Ще одне. Більшість салатних шарів (крім яблук і сиру) досить сухі. Тому майонез на сітку краще не пошкодити.
Як швидко - новий штамів COVID-19 з Великобританії?
Тест американських психологів для визначення рівня незадоволеності життям