Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме!

Солоні лимони Важливий елемент середземноморської кухні. Ті, хто подорожував в гарячі країни, побачили це добавка практично в кожній м'ясній страві. Якщо ви фантазуєте про смачні салати та вишукані гарні страви, наша стаття особливо для вас!

Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме! р.

Є два варіанти. солянаЗ або без спецій. Вибирайте за власним смаком і швидко запустіть варіння!

Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме!

Лимони з сіллюІнгредієнти
  • 8 лимонів
  • 150г морська сіль
  • 3/4 ч.л. мелена кардамон
  • 3 ч.л. мелена коріандр
  • 2 ч.л. мелений чорний перець
  • 2 ч.л. насіння фенелю
  • 1 лавровий лист

Підготовка
  1. Миємо лимони ретельно пензлем і робимо 2 поздовжніми надрізами на кожному фрукті.
    Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме! р.

2. У кожному розрізі залити чайну ложку солі. Покиньте лимони в стерилізовану банку.
    778482р.

3. Залийте лимони морською сіллю: 1 чайна ложка на 4 лимони. Також на даному етапі приготування додайте спеції в банку, якщо ви готуєте варіант рецепта з їх додаванням.
    Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме! Р

4. Закрийте баночку і зберігайте лимони в темному місці при кімнатній температурі.

5. Після 3 днів відкрийте банку і ущільнюйте лимони якомога простіше, щоб сік покриває їх повністю.

У місяць лимони будуть готові! Перед тим як додавати їх до різних страв, потрібно вимити цитру на воді.

Не забудьте дізнатися про незвичайні способи використання лимонів!

Автор статті Власник ріже лимон і накрив його сіллю. Коли я бачив результат, я зробив те ж саме!

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.