Домашнього приготування печінки пісяють! Я не знаю рецепта до.

Після цього рецепта рука не буде підніматися, щоб купити паштет в бані! З чого його готують, це не відомо... Паста печінки в домашніх умовахПриготувати ароматними спеціями, цибулею і морквою, стане вашим підписним закускою!

Домашнього приготування печінки пісяють! Я не знаю рецепта до. р.

Домашнє печінка пастаІнгредієнти
  • 1 кг печінки
  • 3 цибулини
  • 2 морква
  • 100г вершкове масло
  • сушені спеції: морква, паприка, часник, коріандр, корінь селери, корінь петрушки, базилік, сушені зелені, гірчиця, шабер, лавровий лист

Підготовка
  1. Для цієї чудової пасти будь-яка печінка підійде: свинина, яловичина, курка. Приготувати всі необхідні інгредієнти, очищати печінку вен і нарізати невеликими шматочками. Помістіть їх в невелику каструлю, залийте водою і відваром, знімаючи піну шумом.

2. Вирізати цибулю кільцями, замочити моркву.

3. Посмажити овочі в рослинній олії.

4. Додайте трохи моркву і цибулю, додайте деякі спеції.

5. Додайте м'яку печінку в овочі, злегка тушкуйте, в кінці додайте лавровий лист.

6. Дозвольте печінку трохи охолонути до того, як ви починаєте варіння пасти. Збийте 100 г м'якого масла міксером або королою.

7. Пройдіть печінку з овочами 2 рази через м'ясорубку, через невеликий гриль.

8. Змішайте тертим печінку маслом до однорідної консистенції.

9. Найсолодший снек готовий! Це буде краще, якщо ви подаєте кат з свіжою петрушки.
    Домашнього приготування печінки пісяють! Я не знаю рецепта до. р.

Детальний рецепт цієї дивовижної пасти - в відео! У кулінарному процесі тільки виникає біль, по суті. пісяють Не так важко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Цей чудовий рецепт для пасти рідко знайдений! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Автор статті Домашнього приготування печінки пісяють! Я не знаю рецепта до.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері