820
Хоп, перемішати, залити - і блюдо готове! Я люблю ті рецепти...
Літо - щедрий час фруктів, овочів і смарагдової зелені. Зробіть час: заряд вітамінами до повної програми!
Прості овочеві салати"Сайт" підібрати оригінальний салатні рецепти з свіжих овочів і зеленіщо не займе багато часу для приготування.
Салат з яйцем і хребтом христина Я не чую лазу! Це одна з кращих продуктів, які допомагають зміцнити організм, подолати серцево-судинні захворювання, зменшити кількість цукру в крові. Приготуйте салат зі свіжим хребтом, щоб отримати справедливу частину вітамінів!
інгредієнти
Підготовка
Унікальний смак салату «Табуле» Вам сподобається перша ложка! Нешкідливий до фігури. Особливістю страви є велика кількість зеленої петрушки, а незвичайні ноти дають свіжій Спробуйте приготувати цей східний ласощ, який може стати повноцінною вечерею, якщо ви на дієті.
р.
інгредієнти
Підготовка
Салат «Американський» Це салат Знайдіть літню вечерю з родиною. Приготуйте менше 15 хвилин, а смак сподобається навіть тим, хто ще не відкрив кінч.
інгредієнти
Підготовка
Відмінні рецепти для швидкого сніданку або вечері. Натхне, варіть смачні салати і насолоджуйтеся гарними часами тепла і великої кількості!
Прості овочеві салати"Сайт" підібрати оригінальний салатні рецепти з свіжих овочів і зеленіщо не займе багато часу для приготування.
Салат з яйцем і хребтом христина Я не чую лазу! Це одна з кращих продуктів, які допомагають зміцнити організм, подолати серцево-судинні захворювання, зменшити кількість цукру в крові. Приготуйте салат зі свіжим хребтом, щоб отримати справедливу частину вітамінів!
інгредієнти
- 1 пакет середньорозмірного шпинату
- 2-3 огірки
- 2 варені яйця
- зелень: петрушка, зелень за смаком
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Листя шпинату, мити, сушити і різати. Додати нарізану зелень і нарізану огірок.
- Приготувати заправку: перемішати масло лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.
- Поставте салат на блюдо, залийте заправку і перемішайте. Викласти скибочки варених яєць зверху.
Унікальний смак салату «Табуле» Вам сподобається перша ложка! Нешкідливий до фігури. Особливістю страви є велика кількість зеленої петрушки, а незвичайні ноти дають свіжій Спробуйте приготувати цей східний ласощ, який може стати повноцінною вечерею, якщо ви на дієті.
р.
інгредієнти
- 100г булгур
- 1/2 ст.л. окропу
- 2 середня пучка петрушки
- лаціна
- 3 помідори
- 5 ст. оливкової олії
- сік лимона
- сіль
- м'ята
Підготовка
- За заздалегідь залити окропом і залишити під кришкою так, щоб вода повністю поглиналася (25-30 хвилин).
- Вимити всі зелені ретельно і різати дуже дрібно. Виріжте помідори невеликими кубиками.
- У глибокій мисці покласти вже охолоджені крупи, помідори і зелень. Залийте салат з вершковим маслом і лимонним соком, солоною, розмішайте.
Салат «Американський» Це салат Знайдіть літню вечерю з родиною. Приготуйте менше 15 хвилин, а смак сподобається навіть тим, хто ще не відкрив кінч.
інгредієнти
- 1 огірок
- 1/2 банок консервованих червоних бобів
- 1/2 банки консервованої кукурудзи
- 1 солодкий червоний перець
- 10 помідорів вишні
- 1 невеликий вісь cilantro
- 1 авокадо
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Огірок і солодкий перець розрізають кубиками, нарізають помідори на 2 частини. Шредований олівець.
- У великій мисці перемішати свіжі овочі, зелень, кукурудза і квасоля. Додайте куб-кутовий авокадо і відразу залийте його лимонним соком, щоб зберегти колір. Додайте рослинне масло, солоний і перцевий салат, перемішайте.
Відмінні рецепти для швидкого сніданку або вечері. Натхне, варіть смачні салати і насолоджуйтеся гарними часами тепла і великої кількості!
Як виглядає звичайний суп! Але що я дізнався про цю страву шокував мене.
Цей Турецький рецепт краси допоможе гладкі навіть глибокі зморшки!