Як перестати бути сором'язливими ваших досягнень

Багато хто з нас іноді відчуває, що ми не гідні похвали. Неважливо, скільки ми робимо, незалежно від того, що успіх ми досягнемо, ми часто думаємо, що ми не заслуговуємо будь-які погодження і нагороди, але ми занурюємо нас помилкою - люди просто не розуміють, що вони мають справу. Ми відчуваємо себе як невиліченні чіти, немовляючи або випадково приймаючи когось іншого місця.

Дуже отруйний. Ми вВеб-сайт Я хочу знати, чому це відбувається людям.

Це називається синдромом імпростра. Вражає понад 70% людей, серед яких відомі актори – Емма Ватсон. Люди з синдромом імпостора не можуть розпізнати свої досягненняІнші люди часто здаються більш компетентними.

«Так, ми завжди підозрюємо.» Немає доказів: немає дипломів, не грошові винагороди, які не відповідають дійсним випадках, не навіть листи вдячності або збереженого життя.

«Я просто щасливий час, і цей час я допоміг, і рано чи пізно кожен з них усвідомить, що я не так розумний.» Люди дуже бояться запитати когось, щоб допомогти.

Якщо це відбувається, щоб зробити помилку, людина жорстоко псує себе за помилку і одночасно з полегшенням думки: «Я знаю це!»

Почуття, як це неприємно. Ви сором'язливі ваші власні заслуги, відмовтеся розпізнати їх і тим самим запобігти собі від життя спокійно і щасливо, насолоджуючись тим, що ви заслуговуєте.

На щастя, це може бути і повинно бути воювати. Ось 9 кроків, які можуть допомогти:

Визначте, що ви засвоюєте свої досягнення. При отриманні ваги, прийміть його іписати об'єктивной Визначте, що якщо ви заперечуєте свої досягнення, ви заперечите іншу особу, право на вирішення. Не атрибутуйте свої досягнення для простої удачі. Не починайте говорити про досягнення і здібності з словами «право», «тільки», «по-справжньому», і т.д. Тримайте щоденник. Напишіть свої досягнення та невдачі, щоб у вас була чітка картина. Не сором'язливі, писати чесно: ніхто, але ви побачите ці записи. Випробуйте їх періодично. Визначте, що не існує ідеальних людей. Навіть найрозумніші люди неправильні. Не відмивайте себе за ваші помилки. Пишіть свою пригноту (але не забувайте, щоб похвалитися себе). Пам'ятайте, що пошук допомоги є нормальним і іноді необхідним. І найголовніше, прийміть те, що є речі, які ви не знаєте або знаєте. Ви ніколи не знаєте, чи знаєте ви. Але є те, що ви хочете дізнатися. І дізнатися.

Матеріали: швидка компанія, фактична кімната
Переклад Веб-сайт
Огляд: Мар'яна Калачева

через vk.com/альбом/54564094_201852916