521
Йога інструктора доведе до світу, що вага є державою розуму
Ясмін Стенлі, з Північної Кароліни, викликав заперечення того, що йога люди повинні виглядати так. У 2011 році вона випадково прийшла на пропозицію зі знижкою на заняттях йога і миттєво стала зачарованою цією давньою практикою. 27-річний - це сертифікований інструктор і має більш ніж 65,000 послідовників в Instagram.
Редакція Веб-сайт Натхнений цією філософією дівчини.
Ясмин почав практикувати йога 2011.
«Ми живемо в суспільстві, де ми навчимося думати, що зайва вага неправильна, тому люди старять жир так багато».
«Союзні корови невпевненість у свідомості людей, чиї тіла відрізняються від моделей. й
«Що можна зробити в ситуації, як це змінює вашу реакцію на неї все».
Я завжди скажу людей (особливо жінок), які час відсилання негативної енергії до вашого тіла і думок.
Негативна енергія несе відповідальність за всі недоліки вашого тіла.
«Єдина людина в управлінні Вашим життям»
«Я думаю, що це те, коли у вас є інструктор перед вами з ідеальною фігурою».
«Чи ви хочете, щоб не прийняти себе і надихнути. Це не те, що він повинен навчатися. й
Основна мета цієї практики полягає в тому, щоб згасити всі стереотипи, накопичені протягом багатьох років і викорінити їх, поки ви зрозуміли, що ви дійсно є.
«Ваше тіло не є перешкодою в шляху життя, тільки ваші думки є перешкодою. й
Веб-сайт: www.boredpanda.com
Редакція Веб-сайт Натхнений цією філософією дівчини.
Ясмин почав практикувати йога 2011.
«Ми живемо в суспільстві, де ми навчимося думати, що зайва вага неправильна, тому люди старять жир так багато».
«Союзні корови невпевненість у свідомості людей, чиї тіла відрізняються від моделей. й
«Що можна зробити в ситуації, як це змінює вашу реакцію на неї все».
Я завжди скажу людей (особливо жінок), які час відсилання негативної енергії до вашого тіла і думок.
Негативна енергія несе відповідальність за всі недоліки вашого тіла.
«Єдина людина в управлінні Вашим життям»
«Я думаю, що це те, коли у вас є інструктор перед вами з ідеальною фігурою».
«Чи ви хочете, щоб не прийняти себе і надихнути. Це не те, що він повинен навчатися. й
Основна мета цієї практики полягає в тому, щоб згасити всі стереотипи, накопичені протягом багатьох років і викорінити їх, поки ви зрозуміли, що ви дійсно є.
«Ваше тіло не є перешкодою в шляху життя, тільки ваші думки є перешкодою. й
Веб-сайт: www.boredpanda.com
Вони чекали своїх дітей, і це, як вони розповіли про їх зовнішній вигляд.
15 Виклики Сучасні діти не зіткнулися