507
43 продукти для нормалізації гормонального балансу: тіло буде працювати як годинник
Правильний гормональний баланс – запорука здоров’я та настрою, молоді та краси. Гормони регулюють наш емоційний стан, функція кишечника, лібідо і багато іншого. Якщо ви не надаєте організму поживними речовинами, наш організм не зможе виробляти потрібну кількість гормонів, які призведуть до підвищеної втоми, підвищення ваги, дратівливості та ослаблення імунітету.
Норматизований баланс з простих продуктів. Переконайтеся, що всі корисні речовини надходять в організм з їжею: вуглеводи, білки і особливо жири. Правові жири потрібні нашому організму для ремонту клітин і стабілізаторів гормонів.
.cc Ось список 43 продуктів, які допоможуть вам нормалізувати гормональний баланс. Оберіть не менше одного продукту з кожної категорії і ви будете мати простий, нормалізувати дієту.
1,1 км Білково-багаті продукти:
Темно-зелені овочі: спаржа, брокколі, зелений сквош, цукіні, хребта, зелена листова капуста, огірки, олівець і так далі.
Яскраві овочі: солодкий перець, редиск, кукурудза, червона капуста, червона цибуля, помідори і морква.
Овочі крохмалю: картопля, буряк, Єрусалимський артишок, ріпаки, солодка картопля, брюки.
Якщо ви хочете мати правильний гормональний баланс, то поставляємо організм всім необхідним для цього поживними речовинами. В результаті ви отримаєте випромінючу шкіру здоров'я, гарне настрій і життєдіяльність.
Дізнайся з друзями, які допоможуть їм поліпшити здоров’я!
через takprosto cc
Норматизований баланс з простих продуктів. Переконайтеся, що всі корисні речовини надходять в організм з їжею: вуглеводи, білки і особливо жири. Правові жири потрібні нашому організму для ремонту клітин і стабілізаторів гормонів.
.cc Ось список 43 продуктів, які допоможуть вам нормалізувати гормональний баланс. Оберіть не менше одного продукту з кожної категорії і ви будете мати простий, нормалізувати дієту.
1,1 км Білково-багаті продукти:
- проростені крупи;
- квасоля;
- зерна;
- зерна квіноа;
- пальці;
- яйця;
- органічно вирощеної птиці, яловичини, свинини;
- морська риба.
- кокосова олія;
- авокадо
- вершкове масло;
- яєчні жовтки;
- горіхи.
- кориця;
- турмерик
- червоний перець;
- кемін
- часник;
- Імбир.
Темно-зелені овочі: спаржа, брокколі, зелений сквош, цукіні, хребта, зелена листова капуста, огірки, олівець і так далі.
Яскраві овочі: солодкий перець, редиск, кукурудза, червона капуста, червона цибуля, помідори і морква.
Овочі крохмалю: картопля, буряк, Єрусалимський артишок, ріпаки, солодка картопля, брюки.
Якщо ви хочете мати правильний гормональний баланс, то поставляємо організм всім необхідним для цього поживними речовинами. В результаті ви отримаєте випромінючу шкіру здоров'я, гарне настрій і життєдіяльність.
Дізнайся з друзями, які допоможуть їм поліпшити здоров’я!
через takprosto cc
25 Inspiring Garden Ideas Створіть вірну історію в вашому будинку!
14 порад, щоб допомогти підняти дитину без покарання і покарання