43 продукти для нормалізації гормонального балансу: тіло буде працювати як годинник

Правильний гормональний баланс – запорука здоров’я та настрою, молоді та краси. Гормони регулюють наш емоційний стан, функція кишечника, лібідо і багато іншого. Якщо ви не надаєте організму поживними речовинами, наш організм не зможе виробляти потрібну кількість гормонів, які призведуть до підвищеної втоми, підвищення ваги, дратівливості та ослаблення імунітету.

Норматизований баланс з простих продуктів. Переконайтеся, що всі корисні речовини надходять в організм з їжею: вуглеводи, білки і особливо жири. Правові жири потрібні нашому організму для ремонту клітин і стабілізаторів гормонів.

.cc Ось список 43 продуктів, які допоможуть вам нормалізувати гормональний баланс. Оберіть не менше одного продукту з кожної категорії і ви будете мати простий, нормалізувати дієту.

1,1 км Білково-багаті продукти:

• проростені крупи;
  • квасоля;
  • зерна;
  • зерна квіноа;
  • пальці;
  • яйця;
  • органічно вирощеної птиці, яловичини, свинини;
  • морська риба.
2,2 км Здорові жири:

• кокосова олія;
  • авокадо
  • вершкове масло;
  • яєчні жовтки;
  • горіхи.
3. У Спеції та трави:

• кориця;
  • турмерик
  • червоний перець;
  • кемін
  • часник;
  • Імбир.
4. У Овочі, багаті антиоксидантами

Темно-зелені овочі: спаржа, брокколі, зелений сквош, цукіні, хребта, зелена листова капуста, огірки, олівець і так далі.

Яскраві овочі: солодкий перець, редиск, кукурудза, червона капуста, червона цибуля, помідори і морква.

Овочі крохмалю: картопля, буряк, Єрусалимський артишок, ріпаки, солодка картопля, брюки.

Якщо ви хочете мати правильний гормональний баланс, то поставляємо організм всім необхідним для цього поживними речовинами. В результаті ви отримаєте випромінючу шкіру здоров'я, гарне настрій і життєдіяльність.

Дізнайся з друзями, які допоможуть їм поліпшити здоров’я!

через takprosto cc