458
5 простих кроків, які змінили життя в 14 днів Зверніть увагу на вашу дієту!
Жінка імені Дона Камінь розповідає історію втрати ваги. Вона змогла дуже ефективно і поділилася своїм досвідом з людьми в її книзі. Закінчила коледжу Дона та переїхали до великого міста, де вона запропонувала гарну роботу. Кар’єра, що проживала у своїй роботі, їсти в основному піцу, корони та що прийшли в руки. Дона не встигла шукати назад, як вона додала 18 кілограмів.
Як багато інших жінок, Дона сідає на дієти, практично не їсти вуглеводи, жири, відверті соки на порожньому шлунку. Але вона стала лише дратівливою, і вага не змінилася. Жінки вирішили знайти просту програму схуднення і не відмовитися від хорошої їжі.
1,1 км Перший, Дона знімала рафіновану цукор.
«Здавалося мені, що цукор допоміг мені боротися втомою. Спочатку було дуже складно відмовитися. Але потім я відчував краще.
2,2 км Потім вирізати пшеничні вироби.
«Не те, що цей продукт був «поганий», але як і більшість людей, споживав його в дуже великій кількості». Практично всі пшеничні вироби високо обробляється і не поживні. й
3. У Вона подарувала молочну продукцію.
«Це здорові молочні продукти і досить протилежні. Я їсти молочний шоколад, морозиво, заморожений йогурт і так далі. Я також вирішив замінити молоко корова з рисом. й
4. У Я позбавлявся від звички їжі швидкого харчування.
«Всі продаються в ящиках і сумках не для мене. й
5. Умань Після того, як Дона знімається з раціону штучні солодки, червоне м'ясо.
«Після першого тижня я почав харчуватися набагато краще. А вага почала йти швидко. Після 14 днів я продовжив в одному дусі. Але я почав їсти один з улюблених продуктів один раз на тиждень. Знижена вага. й
Жінка говорить, що потрібно правильно харчуватися, але коли ви дійсно хочете, ви можете зробити трохи.
через takprosto cc
Як багато інших жінок, Дона сідає на дієти, практично не їсти вуглеводи, жири, відверті соки на порожньому шлунку. Але вона стала лише дратівливою, і вага не змінилася. Жінки вирішили знайти просту програму схуднення і не відмовитися від хорошої їжі.
1,1 км Перший, Дона знімала рафіновану цукор.
«Здавалося мені, що цукор допоміг мені боротися втомою. Спочатку було дуже складно відмовитися. Але потім я відчував краще.
2,2 км Потім вирізати пшеничні вироби.
«Не те, що цей продукт був «поганий», але як і більшість людей, споживав його в дуже великій кількості». Практично всі пшеничні вироби високо обробляється і не поживні. й
3. У Вона подарувала молочну продукцію.
«Це здорові молочні продукти і досить протилежні. Я їсти молочний шоколад, морозиво, заморожений йогурт і так далі. Я також вирішив замінити молоко корова з рисом. й
4. У Я позбавлявся від звички їжі швидкого харчування.
«Всі продаються в ящиках і сумках не для мене. й
5. Умань Після того, як Дона знімається з раціону штучні солодки, червоне м'ясо.
«Після першого тижня я почав харчуватися набагато краще. А вага почала йти швидко. Після 14 днів я продовжив в одному дусі. Але я почав їсти один з улюблених продуктів один раз на тиждень. Знижена вага. й
Жінка говорить, що потрібно правильно харчуватися, але коли ви дійсно хочете, ви можете зробити трохи.
через takprosto cc
Кухарики з сиром: тільки бабуся може приготувати так смачно!
Лимонад в різних країнах світу: як освіжити влітку тепла на іншій стороні світу.