Домашнього приготування коляски

Ми беремо на ринок чорної свинини (чек)

Вирізати коробку з підлоги, слабкий болгарка не більше смокче

р.

Яловичина! обрізку купили на 150 р. ретельно промивають і ходять так, щоб не було маленьких кісток і великих вен. вирізати так, що м'ясорубка не тьмяна як свинина.

Я отримав! від мого бабуся отримати його! пропустити 1 раз на великий гриль

Габаритний зображення

Я взяв перець каенне, чорний мелений (молочний горох великий в млині), сіль, хміль сонце, і деякі інші суміші в домашніх умовах, я не знаю, що, але він добре зачищається і його також заливається.

Просто додайте воду) 2 кола

Цибулю нарізані невеликим кубом 4 великих цибулин! частка яловичини 2.2 кг свинини 1.5 дуже жирний

бетмен

р.

Ми робимо тестовий ріеллет, раптом що немає або навпаки занадто багато! ми намагаємося, все дрібно.

Я зносила ковбасну насадку.

Я купив оболонку через Інтернет, я не познайомився з ним на ринках. кишечник чистий, але все чисто від внутрішньої сторони.

Я тягне на м'ясорубку! до того, як воно засвоюється.

Давайте! Спочатку я кинути, потім перекручувати до потрібної довжини ковбаси.

Я теж зв'язую кінець вузликом.

Як працює.

Як про без соусу? кетчуп - це не зовсім! Я зроблю себе. Я розбавляю томатну пасту до консистенції соусу, який любить густіше, в рідині.

Кошик

Я заливають хміль, перець кайн, сіль, цукор, чорний мелений, часник.

Я забули зелені! У мене було кріп, але кінто ідеально доводять до кипіння, перемішують кип'ятіння протягом хвилини і соус готовий (справедливо бути озеленений, солодка кисла, з яскравим смаком зелені і часнику)

Я приготував першу партію електричних решіток.

Головна Про нас без пива не їсти і не робити, в процесі (2 години п'яні 3 літри лати розливу).

584432

І під ковбасами на пляшці з дружиною! дуже соковитий і смачний! до країни готовий! безперечно не розігрувати! Дякую за вашу увагу, не судді!