Сіднейський рибний ринок - найбільший ринок

Є два види пам'яток міста - історичні (як пам'ятники, площі, так і всі види архітектури) і соціальні - ті явища, які утворюють місто і його мешканців. Для відвідування країни і не для вивчення останнього є велика бездіяльність. Великий Сіднейський рибний ринок був заснований в 1945 році і є найбільшим ринком на півдні півкулі. Різноманітність морепродуктів є другим тільки Токіо.

На ринку риби в Сіднеї немає нічого спільного з будь-яким гіпермаркетом, де люди упаковують продукти харчування на тиждень, і, звичайно, не з промиванням азіатських базарів. На ринку більше подобається ярмарок з великим асортиментом і дуже зручною інфраструктурою. Звісно, тут можна купити щось домашнє, і ви зможете посидіти в численних кафе і повільно спробувати найсвіжіші морські делікатеси.
42 фото через Сергій Доло

Дякуємо австралійському фотографу Ілля Генкіну, який зробив компанію на цій прогулянці. Я взяв багато фотографій з вартістю морепродуктів, щоб ви могли порівняти порядок цін (Австральський долар - близько 34 рублів). Однак важливо розуміти наступне: порівняти Австралійські креветки з тими «сердями», які продаються тут принципово неправильно. В принципі неможливо купити соковиті, смачні і ароматні морепродукти, які лежать на полицях рибного ринку в Сіднеї. Так само викласти корекційний фактор якості.

Парковка ринку. Людина несе покупки в пінопластовому ящику, щоб вони не встигли нагріти:

3. У

Великі устриці Сідней скеля Остерерс - 560 рублів за десятку. Є також Тихоокеанські скелі, але я люблю їх менше, ніж ці. В цілому, австралійські устриці є деякі з смаків, які я коли-небудь смакував (і я спробував їх досить кілька):

4. У

р.

Підготовка деяких смачних морепродуктів, прямо перед відвідувачами:

5. Умань

Риба для сашімі:

6. Жнівень

Покупці вирізати рибу відразу за лічильником:

7. Про нас

8. У

р.

Октопаузи:

9. Навігація

253368 р.

Кріплення:

10.

Лук'ян (підгузник):

11.

Барамунді – білий морський бас:

12.

Океан форель:

13.00 р.

14.

15.00 р.

154202р.

Королівська креветка, зелена, ще не варена:

16.00 р.

17.00 р.

Великий і невеликий лобстер відрізняється дуже формально. Але за ціною - більше двох разів:

18 років

19.00 р.

Scampy - це велика морська креветка з довгими тонкими кігами:

20.

, Україна

21.

22.

Кафе, де більшість торговців можна за смаком:

23.

Туна сашимі. Очікується, але варто:

24.

25.

р.

26.

27.

28.

Чудова пропозиція: величезний набір всіх сортів морських бастарів всього $ 24:

29.

Крім кафе, є магазини. Тут продають соуси, вино, сири та ін.:

30.

299016

31.

32.

доб.

33.

Більше устриць:

34.

Живі краби:

35.

36.00 Р

Я хотів окремо показати процес "розпакування" устриці:

37.

Вони використовуються для відкриття будь-якого, хто може, доки одна інтелектуальна людина придумала спеціальний хомут (зробивши на ньому фортуна):

38.

Насправді нічого особливого: устриці поміщають в спеціальний затиск і відкриваються ножем:

39.00 р.

Потім місце вкладення устриць на оболонку розрізається:

40.

41.

Це його. Готові устриці чекали свого покупця:

42.

Джерело: