1338
Прогулянка по рибному ринку
Якщо ви перебуваєте в Сіднеї і хочете їсти багато свіжих морепродуктів, то я рекомендую не пропустити ринок місцевих риб. Тут ви не знайдете так знайомі з нами чергами і життєздатним запахом риби, це місце більше нагадує величезну рибну ярмарку з багатим асортиментом продукції. Якщо ви любите всі сорти морських бейстарів і страв з їх участю, не варто лази шукати під кітом!
Парковка ринку. Людина несе покупки в пінопластовому ящику, щоб вони не встигли нагріти:
Великі устриці Сідней скеля Остерерс - 560 рублів за десятку. Є також Тихоокеанські скелі, але я люблю їх менше, ніж ці. В цілому, австралійські устриці є деякі з смаків, які я коли-небудь смакував (і я спробував їх досить кілька):
Підготовка деяких смачних морепродуктів, прямо перед відвідувачами:
Риба для сашімі:
Покупці вирізати рибу відразу за лічильником:
р.
Октопаузи:
р.
Лук'ян (підгузник):
Барамунді – білий морський бас:
Океан форель:
Королівська креветка, зелена, ще не варена:
Великий і невеликий лобстер відрізняється дуже формально. Але за ціною - більше двох разів:
Scampy - це велика морська креветка з довгими тонкими кігами:
Кафе, де більшість торговців можна за смаком:
Туна сашимі. Очікується, але варто:
Р
Чудова пропозиція: величезний набір всіх сортів морських бастарів всього $ 24:
Крім кафе, є магазини. Тут продають соуси, вино, сири та ін.:
Більше устриць:
Живі краби:
153694р.
Я хотів окремо показати процес "розпакування" устриці:
Вони використовуються для відкриття будь-якого, хто може, доки одна інтелектуальна людина придумала спеціальний хомут (зробивши на ньому фортуна):
р.
Насправді нічого особливого: устриці поміщають в спеціальний затиск і відкриваються ножем:
Потім місце вкладення устриць на оболонку розрізається:
Габаритний зображення
Це його. Готові устриці чекали свого покупця:
389117
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Парковка ринку. Людина несе покупки в пінопластовому ящику, щоб вони не встигли нагріти:
Великі устриці Сідней скеля Остерерс - 560 рублів за десятку. Є також Тихоокеанські скелі, але я люблю їх менше, ніж ці. В цілому, австралійські устриці є деякі з смаків, які я коли-небудь смакував (і я спробував їх досить кілька):
Підготовка деяких смачних морепродуктів, прямо перед відвідувачами:
Риба для сашімі:
Покупці вирізати рибу відразу за лічильником:
р.
Октопаузи:
р.
Лук'ян (підгузник):
Барамунді – білий морський бас:
Океан форель:
Королівська креветка, зелена, ще не варена:
Великий і невеликий лобстер відрізняється дуже формально. Але за ціною - більше двох разів:
Scampy - це велика морська креветка з довгими тонкими кігами:
Кафе, де більшість торговців можна за смаком:
Туна сашимі. Очікується, але варто:
Р
Чудова пропозиція: величезний набір всіх сортів морських бастарів всього $ 24:
Крім кафе, є магазини. Тут продають соуси, вино, сири та ін.:
Більше устриць:
Живі краби:
153694р.
Я хотів окремо показати процес "розпакування" устриці:
Вони використовуються для відкриття будь-якого, хто може, доки одна інтелектуальна людина придумала спеціальний хомут (зробивши на ньому фортуна):
р.
Насправді нічого особливого: устриці поміщають в спеціальний затиск і відкриваються ножем:
Потім місце вкладення устриць на оболонку розрізається:
Габаритний зображення
Це його. Готові устриці чекали свого покупця:
389117
Джерело: sergeydolya.livejournal.com