Після вулканічного занурення

Я довго хотів би поділитися записом Михайла Циганова, який я зустрівся на LiveJournal, але тільки зараз.
Я був вражений не тільки подіями, описаними, але і приголомшливою красою фотографії, незважаючи на документацію дуже трагічних подій.

На острові Індонезійська Java, на ніч суботи до неділі 30 жовтня 2010 р. Мерапінський вулкан увійшов до етапу активного занурення. У період з 01:00 Лава протікає, червоно-гарячі хмари золи, вулканічні скелі та гази, що спускаються на прилеглих селах. Після закінчення викупу черговий напад чекав місцевих жителів - лагар. Lahar - це мусовий вулканічний потік, що складається з суміші води (і Індонезія тепер дощовий сезон) з ясеною, пумою і скеля. У зв'язку з тим, що лагар дуже щільний, він має велику руйнівну потужність і розбиває ліс, як сірники.

На руїнах вже народився місяць і половина після виходу нового життя.

Габаритний зображення

р.

Габаритний зображення

(доб. 3)

1356537р.

Після того, як була цвітаюча долина, але в одному "красивому" день, а точніше - ніч, вона перетворилася в безтурботну пустелю:

218163

Температура золи при введенні становить близько 400 градусів.

Р

Кількість жертв еупції досягла 304 осіб. Список померлих включає в себе тих, хто загинув від золи, загострення легень і захворювань серця і інших хронічних захворювань, а також тих, хто загинув від травм. Найпотужніший період у 1930 році загинув 1,4 тис. осіб. й