Після вулканічного занурення

Я довго хотів би поділитися записом Михайла Циганова, який я зустрівся на LiveJournal, але тільки зараз.
Я був вражений не тільки подіями, описаними, але і приголомшливою красою фотографії, незважаючи на документацію дуже трагічних подій.

На острові Індонезійська Java, на ніч суботи до неділі 30 жовтня 2010 р. Мерапінський вулкан увійшов до етапу активного занурення. У період з 01:00 Лава протікає, червоно-гарячі хмари золи, вулканічні скелі та гази, що спускаються на прилеглих селах. Після закінчення викупу черговий напад чекав місцевих жителів - лагар. Lahar - це мусовий вулканічний потік, що складається з суміші води (і Індонезія тепер дощовий сезон) з ясеною, пумою і скеля. У зв'язку з тим, що лагар дуже щільний, він має велику руйнівну потужність і розбиває ліс, як сірники.

На руїнах вже народився місяць і половина після виходу нового життя.

Після вулканічного занурення Габаритний зображення

Після вулканічного занурення р.

Після вулканічного занурення Габаритний зображення

Після вулканічного занурення (доб. 3)

1356537р.

Після того, як була цвітаюча долина, але в одному "красивому" день, а точніше - ніч, вона перетворилася в безтурботну пустелю:

218163

Температура золи при введенні становить близько 400 градусів.

Після вулканічного занурення Р

Кількість жертв еупції досягла 304 осіб. Список померлих включає в себе тих, хто загинув від золи, загострення легень і захворювань серця і інших хронічних захворювань, а також тих, хто загинув від травм. Найпотужніший період у 1930 році загинув 1,4 тис. осіб. й