150 років салату Олів'є у фотографіях

Taken from: bigpicture.ru (46 фотографії)

Цей новий рік, як хтось обчислюється, позначається 150 років як французький шеф-кухар Lucien Olivier, перший подав свій підписний салат, і тепер не новий рік може обійтися без цієї їжі.

2,2 км 29 грудня розпочався з візитом до Введенського кладовища.

459440

3. У Ось 5 років тому в результаті інвентаризації знайшли могилу варіння. Однак трохи пізніше я дізнався, що могила була відома довго, але цвинтар сказав це, близько 5 років. З грошима рестораторів в Москві було відновлено пам'ятник. Немає квітів. Що я приніс.

4. Лук’єн Олів'є працював в Москві в середині ХІХ ст. Він був співвласником і шеф-кухарем ресторану Hermitage на Neglinnaya. Справжня парафійська кухня і вишуканий інтер'єр привабили московську творчу інтелігенцію: Тургенев, Толстого, Достоєвського, пізніше Чехова, Чайковського.

5.150 років тому цей будинок на Неглінній продовжує приваблювати видатних творців сучасності. Це театральна школа сучасної гри.

6. Жнівень Готель знаходиться в самому серці колишнього ресторану Hermitage.

7. Про нас Де тепер коробка, була насправді невелика сцена, де камерний оркестр грає. А потім, в радянських часів там був щось. У ліжку ще збереглася штукатурка - зірка, задишка і молоток.

8. У Оригінальний інтер'єр ретельно збережений в залі. Правда, з різними функціями. Це був вихід на балкон. Тепер, як я розумію, балкон пішов.

Габаритний зображення

9. Навігація Стеля збереглася, але без куполи. Вони хочуть відновити його.

р.

10. Не всі двері були збережені, але вони були дерев'яні. Я маю на увазі, це вхід в аудиторію, він має нормальні двері. (І двері, що на початку, є ще одним входом, це оригінальний.)

11.Деталь

12.Лепнін з черубами

13.00 р. Все обладнання в театрі намагалися встановити так, щоб не пошкодити елементи декору залу колишнього ресторану.

р.

14. Оригінальний інтер'єр зберігається не тільки в залі. Усе над театром.

15.00 р.

16.00 р. Особливо важливо зберегти стіни. У другій половині ХІХ ст. фрески. Один з них залишився відкритим, щоб показати всім, хто цікавиться не тільки в театрі, але і в історії будівлі.

5918937р.

17.00 р. Інші стіни ретельно ущільнюються. Червоний штукатурка - це захисний шар, який легко буде видалений при приході реставраторів.

18 років Під час реконструкції театру було знайдено річний ліхтар. Також 19 ст.

, Україна

19.00 р. Він стоїть на передніх дверях, тому не багато людей побачать його. І це було модернізовано, і тепер він світиться перемикачем.

20. Але, мабуть, найцінніше, в офісі художнього режисера театру, Йосипа Леонідовича Рейхельгазу. Це меню, хоча не з 19 століття, але вже з початку 20-го, але це реальне меню ресторану Hermitage.

21. Після революції ресторан припинив роботу. Загублений рецепт Олів'я.

22. Є кілька версій, де був збитий оригінальний рецепт салату. За словами одного з них, асистент Lucien Olivier втечувся від ресторану Hermitage до ресторану Яр разом з рецептурою.

23. Що, на відміну від травлення, збереглася саме після революції. І тепер він міцний, реальний Олів'є.

24.

р.

25. У лобі ресторану біля шафи є акваріум з лобстерами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

26. До речі, знову, відповідно до однієї версії, одна з інгредієнтів салату Олив'є, як це: 25 варених раків або 1 великий лобстер.

27. У ресторані є також музей.

р.

28. Тут висять оригінальні плакати початку 20 століття.

29... і також виставка старої порцеляни з логотипом ресторану.

30.

31. Меню ресторану в залі.

р.

32. "Олив'є" йде так.

33. Інтер'єр тут, я повинен сказати, не менш вражаючий, ніж в колишньому Hermitage. У 19-му столітті була різна культура. Гіляаровський описав, як джентльмен вперше пішов на дине на травлення, з'їсти вишукану Парижську кухню, а потім всі пішли в Яр, смак холодної телятини за деякими рецептами і слухайте гіпси.

34.

35.

36.00 Р

37.

р.

38. В середньому вексель в ресторані, як я сказав на прийомі, становить 3 500 рублів. З десертом, але без спирту.

р.

39.00 р. Для приготування салату вказаний в меню шеф-кухар ресторану Павло прийшов до нас.

40. Це інгредієнти, які складають сучасну Олів'є: картопля, морква, огірки, свіжі огірки, ракові шишки, куряче яйце, каштан, куряче стегно, зелений горошок, червона ікра лосося, майонез, листя салату і перепелине яйце - це чарівність, як начинка в пляшки. Добре, сіль і мелений чорний перець.

41. Павло досить скептично про пошук оригінального рецепта. Він каже, що їжа не є тим самим. Ну, наприклад, пауза, яка в салаті повинна бути як варена, так і смажена. Чорна пайова ікра була заборонена вале. Навіть майонез в цей претенсивний ресторан вже не проводиться самостійно, заправка придбана. В кінці говорять всі дослідники «Олив'є», щоб відновити свій оригінальний смак практично неможливий, тому що цей дуже смак був сформований не стільки інгредієнтів, скільки спецій, в яких Лук'ян Олів'є кип'ятять манжети і раків (навіть, або лобстер).

42. Павло зробив "база" салату з усього, але калі, ікра, ракова шия і перепелине яйце, і, добре, салат.

43. І вже на цій підставі викладається в 3 прямокутники, трохи ікра закладають зверху на половину перепелиного яйцеклітини, 1 ракова шия і гоління калі.

44.

45. Оператор знімається, помічник похил. Не даруйте нам салат. Акуратно, подається комусь на бенкеті в ніч. І це круто, тому що не тільки цей салат став героям моєї історії, але він був виконаний повністю шефом.

46. Тексти пісень, а це означає: Це не дуже важливо, щоб їсти салат.
З Новим роком! Вечерний салат! Гаразд, дякую за прослуховування.

Джерело: