Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія

Добрий час, кожен.
5 і 6 травня 2012 року в Лахті відбувся класичний мотор. Я думаю, що це п'ятий час. У цьому році також проходив мітинг на класичних екіпажах і аукціонах. Моє син і я побував на виставці в перший день, ми не переглядали аукціон, так як це було життєздатність часу, і можна познайомитися з великою кількістю окремо, під час перевірки виставки.
На території виставкового центру, організованого досить оригінальним способом, а саме: до парку допускаються тільки автомобілі, старше 30 років, відпочивають на місце або в платному паркінгу або на прилеглих вулицях.
Приймали участь в прийомі, 15 євро на людину, але дітям до 12 років.

За словами організаторів, виставка цього року була тематичною, «Діса з'явилася печатки». На мій погляд, це не дуже вірно, хоча деякі невідомі і довгострокові бренди були насправді. Інформація, надана фотографіями, часто є прямим перекладом тексту, наданої власником. З тих пір, як є так багато фотографій, я не пішов в деталі перекладу, тому деякі речі можуть здаватися неправильно. Якщо це дійсно важливо для вас, зверніть увагу на неточність, а якщо ні, то це не важливо. Як у попередньому пості про Музей бронетехніки, завдання і цей час було просто – дати максимум кількості людей, які виглядають на рідкісних, незвичайних, красивих вагонах.

У вас буде багато фотографій, деякі з супроводжуючої інформації, тому якщо ви хочете, ви можете клинувати - Я не знаю, наскільки довго вона займе, щоб опублікувати все, що планується, але, звичайно, не одна година.
З технічних причин можна використовувати фотографії, якщо хтось потребує джерела, нехай мені знати – фото в цьому пості висаджуються з технічних причин.

Відразу після пошуку місця на вулиці і виїзду на машині, незвичайні автомобілі почали ходити по всій території.

Ось британський телевізор.

Або, наприклад, хтось Понтіак Firebird Trans Am, дякую краю за кінчик.

Відразу після перевірки квитків ми надішлемо, які можна придбати, але не можна спробувати:

більше

і більше (для цього просять 1250 євро)

Тоді авто почали, в поєднанні з першою великою кількістю аукціону:

Ламбогіні Jarama GT 400
Рік 1971
Мотор 350 к.с. V12
Об'єм 3929 см3
З 1970 по 1973 рр. виготовляли лише 176 ГТ.

На жаль, вони не допускаються всередині.

Він в спині.

Прогулянка по парі кроків вперед, поруч з італійським биком стоїть німецький учасник.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином I am not a Georgian citizen
1964 р.
З 1963 по 1981 рік загальна кількість 600 моделей, вироблених 2,190 одиниць.
Об'єм двигуна 6332 см3, 250 к.с., V8

Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія Габаритний зображення

І за:

141889

Кілька загальний плановий персонал для розвідувальних робіт

На нижній стороні ставляться машини для проведення аукціону

Далі в програмі - Пляж Buggy (Smack May Beach Up)

VW Typ 1 Пляж Буггі 1964
Двигун 1600 см3, Dellorto 36 вертикальний карбюратор, передні гальма змінені до диска, кузов скорочений, 2-місний. Відпочинок в 2005 році

Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія р.

Далі йому, його різні родичі, автомобіль, в цілому, все ще не рідко, тільки це все похилого:

VW Тайп 1 Спліт 1950
Зібрані з донора використовуються для гонщиків і загиблих

Він в спині.

VW Тайп 1 113 Седан Де Люкс 1958
Створено 03.10.1957. Колір L351 Коралленро (Королівський червоний)
Чи не зрозуміло про червоний: чи стала? Я думаю, що це відвертий хокалат.

VW Тайп 411 Variant 1970
Він стояв безперешкодну сітку на 16 років. У 2010 році після зміни кінчиків переривання запалень автомобіль повернувся до щоденного використання. Автомобіль не був відновлений і практично оригінальний стан.

Він.

ВВ Карман Гхія 1965
Відреставрований до теперішнього стану в 1990-х роках. Модифіковані, включаючи видалені бампери. Beetle фари. Автомобіль обладнаний регульованою передньою підвіскою, дисками BRM і двигуном 1600 см3 з центральним парним карбюратором.

Він.

VW Тайп 1 1500 1968
Використовуються в полосних гонках і змаганнях з автомобільного орієнтування. В даний час використовуються гонщики для льодової доріжки

Колесо льоду

VW Typ 181 Кур'єрваген названий "Thing" 1972
Відновлення для використання в 2010-2012
Створено модель з 1969 по 1983 рік, загальною площею 90 000 примірників.

з

Ми отримали на Grandpa Citron.

Сітроен 2CV AU 1952
Ліворуч завод 09.10.1952, Зареєстрований 1-й власником 25.10.1952
Оригінальний двигун 375 см3 9 SAE Hp, але в цьому екземплярі встановлено більші поршні
Імпорт з Франції та зареєстрованих у Фінляндії у 1993 році. Не відновлено, відновлено для використання, пробіг 120 тис. км. Найдавніша і єдина 1952 модель в Фінляндії

Бічний пенсіонер

І з stern.

Ведуться ведучі борозенки.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen
Власник: Mercedes-Benz Фінляндія Клубний автобус "Гульда" був першим вантажем (мікро)автобусом сірого, пізніше придбаних вікон, колір змінився на яскраве червоне, і був виконаний транспортний засіб пожежної бригади аеропорту Тампере. Найпопулярніші моделі вантажних і пасажирських автобусів у Фінляндії за період 1950-1960 рр., але з них дуже мало. Автомобіль має бензиновий двигун 1.9 л 65 к.с.

і

Найцікавіше, звичайно, не просто голодувати на автомобілях, але і читати історію моделі в цілому і конкретний експонат зокрема, який я хочу:

EMW 327-2 Спорт Кабріолет 1956
Рік випуску 1953, рік першої реєстрації 1956
Автомобіль був дерегістрований і після великої реставрації, повернувся назад до реєстрації у 2009 році. Після війни на затоці BMW вироблялися загальні 505 примірники моделі 327. 348 одиниць під брендом EMW. З них, близько 200 були конвертовані.
Двигун 6 циліндрів, 55 к.с., 2 л., 2 солексні карбурети. передача 4 ст. ручного, вільного зчеплення на 1 і 2 зубчастих передач.
У зв’язку з особливостями торговельних угод між Фінлянією та ГДР було імпортовано багато EMW, з яких було імпортовано близько 100 327 моделей.

Усередині.

і позаду. Ніцца.

Поблизу є «Західний». Він має право торфугу і більш просунутий.
BMW 327/328 Кабріолет 1939
Рік випуску та реєстрації 1939
Зроблено 569 примірників цієї моделі, з яких 482 перетворюються в 1938-1940 рр.
Двигун 6 cil. 2 літри, 2 кам'яні вали і 3 Solex carburetors. Потужність понад 80 к.с. і макс. швидкість понад 140 км / год. Цей же двигун був використаний в спортивних версіях 328. Цей автомобіль являє собою зразок дорожнього круїзера, виготовленого для швидкісних автобань в Німеччині 30-х років 20 століття. Звичайна модель BMW або EMW 327 розроблена "тільки" до 120 км / год. Цей автомобіль був імпортований до Швеції наприкінці серпня 1939 року, на тиждень до початку Другої світової війни, і це один з останніх автомобілів, щоб залишити Німеччину до війни. У зв'язку з проблемами з постачанням бензину під час війни на машині встановлена установка для використання деревних стружок (газу) як палива. Автомобіль був імпортований у бідному стані у 2009 році і зареєстрований у 2011 році.

Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія , доб. 2

Барон ззаду

Ось одна з відрощених штампів:

Glas 1700 GT Кастролет 1965
Рік випуску та реєстрації 1965.
Виробник оголосив 100 к.с. потужності та 186 км. Виготовлено всього 363 одиниць. Автомобіль ніколи не був імпортований в Фінляндію. Під час руху з острова Ібіца була представлена копія. Це єдиний Glas 1700 GT Cabriolet в скандинавських країнах.

Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія Р

Голос всередині (клацніть на малюнку, він відкриється в більшому розмірі, це стосується всіх фото в цьому пості (багато більше). . ?

За

Мотоцикл BMW R2 серії 4 1935
1-циліндровий двигун, 198 см3
8 кп (4,500 об/хв)
130 кг
2.75 л/100 км
95 км/час
У 1935 році було виготовлено 2700 примірників.
Роздрібна ціна нового мотоцикла в 1935 – 850 знаків
Загальна модель R2 була виготовлена в 1931 до 1936 від 1 до 5 серії 15288 одиниць.

Вентилятори мотоциклів, бути пацієнтом, ви будете щасливі.

Вони є.

Квітень Фольський шок Баварського, 1956

BMW Isetta 250 Стандарт 1956
Спочатку модель була виготовлена італійським брендом Iso, який BMB почав робити в 1955 році. Стандартна модель була виготовлена для внутрішнього ринку в 1955-1957 рр., а експортна версія експорту у 1956-1962 рр. Двигун був мотоцикл 1-циліндр 4-строке двигун BMW R25/3. 250 виробляє 12 к.с., при цьому 300 виробляє неймовірну 130 к.с. Максимальна швидкість 85 і 87 км/год. Особливістю моделі є одна загальна дверцята для пасажира і водія, що відступає від переднього. Загальна кількість вироблених машин 163567 одиниць.

Ще один бренд, який вже не існує:

Armstrong Siddeley Сапфір 346 1953
Двигун 6 циліндрів, 3435 см3, 150 к.с.
Українська
Armstrong Siddeley Sapphire - це автомобіль, який використовує традиції британських виробників автомобілів, виконавчого класу. Виготовлявся в 1952.1960, всього 10084 одиниць. Це промисловий продукт, але виробництво в невеликих пакетах з великою кількістю ручних робіт зробили кожен унікальний. Особливістю верстата є електропередача з попереднім вибором бренда Wilson (Preselector gearbox). Головною характеристикою трансмісії Wilson є те, що вибрати наступний шестерні, окремий важіль використовується спочатку, після чого окремий контролер (leg pedal) для включення раніше обраного шестерні, без необхідності ручного зчеплення. Передплекторна коробка не є аналогом автоматичної передачі, яка сама контролює вибір коефіцієнтів передач, в той час як при використанні предселектора це рішення приймається і регулюється водієм.

Він.

Volvo Дует 1967
Трохи про історію цього автомобіля. Він регулярно приймав призи на виставках в 80-х і пізніше був використаний як реклама для питного закладу, для якого в корпусі встановлена справжня коньякова бочка більш ніж 100 років, що піднімається знизу моря, з дошки двомасштабного джонкерного льону 16.11.1916 німецьким підводним човном U-22. Вимірювач відрізняється від звичайного Volvo Duette, в тому числі складаний скловолокна витяжка, вертикальні етектори, 2-літровий двигун і передні дискові гальма. На продажу

Я не знаю, що чим більше інтригуюча, пепелаце або бочка?

Класичний мотор шоу в Лахті, Фінляндія Габаритний зображення

Також рідкісний екземпляр, і штамп невідомо, як довго він прослужить.

Volvo 1800ES 1972
Мотор Б20 Турбо.
Імпортований при переході в Естонії в 2005 році, повністю відновлений

Під капюшоном прозорий.

І за.

90083 р.

Джерело: