Шкіряний чохол для ліхтаря своїми руками

1,1 км Він зажадає кришку. В цілому я думав про це протягом тривалого часу, з самого дня придбання ліхтаря, тому що корпус персоналу, м'яко кажучи, коротко мав гідний вигляд. Якщо хтось повторює таку кришку, я рекомендую читати все до кінця, і тільки потім приступати до дії, бо в кінці я змушений переочервоити щось.

2,2 км Якщо новий стандартний чохол був ще більш-менш, то через чотири місяці повсякденних шкарпеток на ремені, він став незрівняним виглядом.

р.

3. У За довгий час я шукав Інтернет для будь-якої інформації про виготовлення такого випадку, який здавалося б, прийнятний для мене, але насправді я знайшов тільки один відео, в якому б вишаховик робить чохол для свого ліхтаря, а ще тоді я не хотів цього варіанту.
Тому, незалежно від того, як ви ввімкнете, вам доведеться спробувати зробити це самостійно. Я кажу один раз, немає нічого досвіду в цьому напрямку - немає досвіду по шиттю, ні на роботі з шкірою. Тільки один creep був недавно зобов'язаний: як навчання замінив блискавку на шкіряній комірбоні. Тож я хоча б бачив, що це не так складно, тому я сподіваюсь на успішну акцію. Подруга, дізнаючись про таку атаку, подарував мені шматочок хорошої шкіри. У мене є такий запас, який не є однією спробою, тому у мене є перспектива успіху.
Ось ми йдемо. З інструментів і матеріалів використовуються: шкіряний рулет, лінійка, канцелярський ніж, бар, клей "Момент" (монітори, принтери, корали в цьому списку не будуть включати). На шляху, список інструментів буде доповнено, тому що я набиваємо текст у виробничому процесі і що ще буде потрібно там - XZ.

4. У CorelDRAW я малю те, що я думаю, може бути шаблоном справи.

5. Умань Друк на двох розмірах A4 аркушів. Для того, щоб зрозуміти, де межа верхніх і нижніх половинок, а потім з'єднати їх.

6. Жнівень Починаємо коло божевільних ручок і ріжемо - клеїмо, подивіться ... Тут використовувався двосторонній скотч (що прийшов до руки, перед і став клей). Жовтий на фото.

7. Про нас Це готовий перший візерунок тут.

8. У Далі ми збираємо його в дорозі. Ми одягаємо ліхтарик всередині і з'ясуємо, що розмір не правий. Я вимірю його!

9. Навігація Навіть розмір висипки, і це не так, як це повинно бути!

10. Виготовляємо налаштування креслення і в новому вигляді.

, Україна

11. Добре, що звучить як щось.

12. ...

13.00 р. На дні найбільш проблемне місце: не хочеться залишити зазори, а як позбутися від них не зрозуміло. Це дуже сумнівне рішення, але ви не можете залишити його ні. Це трохи відрізняється.

14. Давайте спробуємо це. Є намальований лінійка з двох сторін, тому зручніше.

15. Ікебана знову.

р.

16.00 р. Ну, якось ...

21990Р

17.00 р. Найсвіжіші (можливо) версія креслення. Вже з додатковими елементами.

18 років Сама річ на папері. 1 - головна деталь, 2 - накладка для збільшення жорсткості першого елемента, 3 - накладка для відповіді частини майбутньої кнопки.

19.00 р. Ну, майже готовий... Знову погляньте в інтернет, щоб зрозуміти, як закріпити візерунок на шкірі.

Габаритний зображення

20. І було добре, що я шукав: Я майже застрягнув передню сторону. Я використовував однакову двосторонній скотч.

21. Це невелика зона, яка приймала все. Же... Як виглядає феєрверк.

22. Тепер це те ж, але він вже нарізається на частини.

23. Папір розірвав і простежує скотч видно: він вийшов з невеликої частини волокон, але так як він всередині, він не буде видно.

24. Це передній.

25. Я використовував цей вид клею (звідти, що було на руці).

р.

26. Namazyukali, допускається лежати протягом декількох хвилин...

584480

27. Склеюється.

28. Загальний вигляд...

29. Трохи ближче. А потім ви можете побачити, що він закручений знову... Ну, пізніше, сподіваємось, ми виправимо її.

30. Вони залишили ремесла і дайте її сухим. І в той час я хотів додати пряжку, як це з власного кришки.

31. Ця пряжка буде прикріплена до елемента, який все ще необхідно для того, щоб мати можливість перенести чохол на пояс. Вирізати прямокутник з шкіри ...

32. Ми вигинаємо її навпіл і ріжемо її в центрі трохи, щоб дати йому таку ж ширину, як пряжка.

1737561

33. У повній формі вона виглядає так.

34. На якомусь місці про обробку шкіри я читаю, що вони кажуть, робота з шкірою неможливо без клею. І як клею, двосторонній скотч досить допустимий. Так тепер я використовую для тимчасової фіксації. Що картина смоктати, шкода.

35. При підключенні двох половинок можна побачити, що краї нерівні. Я хотів працювати краї на електричному точилка. Що сталося.

р.

36.00 Р За допомогою двосторонніх стрічок знову захопити цей дизайн. Між цими двома квадратами стрічки планується натягувати ремінь.

37. Заблокувати його.

38. Я соромлюся бачити, як я буду шити 4 шари шкіри, де кожен шар 1.3 мм.

39.00 р. Ну і так, очі бояться, але руки роблять. Застосувати косу на одну сторону (за шматками тільки через ширину рулону так зручно).

40. І кладемо його разом, щоб побачити, але ми ще не приклеюємо.

41. Далі застосуйте кришку на нижній клапан ...

199392

42. ...і в цьому випадку ми склеюємо разом.

43. А потім ми будемо використовувати ці інструменти. Точно, тут повинні бути дві голки, тому що це було з двома голками, які я зшиваю все разом. Я не поясню докладніше, це в Інтернеті. Залізо в першу чергу на цій фото було корисно для зшивання клапана. Закривається діаметром до ліхтаря, досить плоский кінець і отвір в центрі (і ви можете відпочивати, і ви також можете приклеїти голку).

44. До того, як я пришивав його, я зробив позначку з цим, що має щуку колесо. Далі зшийте нижній клапан. Він вийшов, як ви можете побачити, крокали, і я був спочатку...

45. . . але якщо ви переїжджаєте трохи після цього, все потрапляє в місце. Чи варто це зробити? Це.

46. Далі Я помітлю частину, яка буде під поясом. І ось все виглядає точно так далеко...

47. Але як тільки ми додаємо до буріння, це стає не рівномірно. Для того, щоб промивати 4 шари шкіри, довелося взяти електричну буриль і свердлити 1 мм. Попередньо просвердлити через отвори, але це не було достатньо: також голка постійно в в воску повинна вирізати, щоб було легше пришити. В цілому я можу сказати, що клей (принаймні, принаймні, кицька) хороший, але при пронизці голкою вона сильно заважає.
Я також додаю, що коли ви використовуєте цей чорновий маркер тут, ви не повинні вимовляти кожну точку з голкою. Якщо я міг змінити ситуацію, я проходив через одну. Тепер я трохи турбує, що шкіра в цих місцях не перфорована.

48. шов в цьому місці вийшов так.

49.00 р. Далі ми робимо патч. Він не був без епоху. Я ніколи не кладаю будь-які кнопки, а потім мені довелося. Все почалося з того, що без матриці класти кнопки не так легко. Я мав шукати подібні матеріали і форми під рукою, але це не все. Виявилося, що я невірно з'єднав деталі кнопок і в кінці буде змінюватися на цій темі. Але так далеко.

50.00 р. Скотч і витік дрилі.

Херсон

51. Шаке.

52. Далі зверніть краї молотком, які будуть згинатися, щоб надати більш кутову форму навіть на стадії пошиття (до цього буде легше). Це виглядає так.

53. Це його.

54. Далі ми з'єднуємо всю структуру до цього скотча.

55. І вишиваємо його разом, попередньо зауважив її. Правда, це не видно через складку, але ця неприємність повинна призвести. Я висвітлюю з ліхтарем, або це дуже ебать чорною ниткою на чорній шкірі в місці, де є мало світла, і зморшки невеликого льодовика багато. Як це виглядає.

56.00 Р Перший занурення предмета.

1990Р. 2199Р.

57.00 Р На боці.

58. Я не бачу тебе! І найкраща частина полягає в тому, що зусилля занурення ліхтаря в разі виявилося точно так, як я хотів: навіть якщо ви намагаєтеся виготовити ліхтарик з корпусу, це не станеться.

59.00 Р Після чого прийшла реалізація, що кнопки трапилися на ситі. Гаразд, я купив 2 комплекти. Тут приходить ручний ... Змішані обидві сторони до половини, видалені патч, переробити кнопки ...

60 хв Далі він взяв на вирівнювання верхньої косички.

61. Відрізаємо частину ножам, трохи полірують на електричну точилка. Це сталося.

Р

62. Новий погляд на фронт...

р.

63. ... і позаду.

р.

64. Для того, щоб вирізати надлишок з боків, мені довелося будувати простий пристрій, який називається «холостям в kragis».

65. Мені потрібно, щоб мити цю пряжку в ній.

р.

66.00 Р Вимкніть бічну додаткову. Здається, щоб бути заточений, але це тому, що в тих місцях шкіра вигинає трохи, і це все ще там.

67. Ми одягаємо ліхтарик назад в ...

, Україна

68. ...закривати на кнопці...

69.00 Р ...

70.00 Р І ось, по суті, на поясі і на мене. У висновку я хотів би додати, якщо я зробив інший такий випадок, я спробую зробити це так, щоб він висить трохи нижче і не так порка на боці. Але в цілому, я щаслива з моєї роботи. Я сподіваюся, що мій досвід буде корисний для мас. Проксимус

Джерело: