Столовий стіл

Наша родина нещодавно мала радісну подію - народження другої дитини, дівчини. А тепер в процесі покупок і придбання підгузників, кальмарів, шкарпеток, шапок, дружини половили очі цього дива - мінливий стіл. Моя перша реакція, звичайно, була «Що пекло?» Другий – «Що пекло за цю ціну». Але як мій коханець хотів би... І я придумав про те, що він сам. У нас мало досвіду роботи меблів, тому підуть.

1,1 км Проект створений з урахуванням розміру підставки, комфортної висоти і вільного простору в приміщенні, де планується його поставити.

У вас буде 27 фотографій і деяких текстів.

р.

2,2 км Деталі подаються в фірму, яка займається ріжучою плитою, купуються фітинги, замовляється фасади. Колір «Лісовий горіх». Загальна вартість замовлення 826 грн (~$100) - 395 грн. Л ДСП, 150 У.С. фасади МДФ, 93 У.С. ДВП на спині та 188 У.С. інші фітинги. І ось цей набір DIY вдома.

3. У Зріз був куплений папір, тому його вирішили приклеїти самостійно.

299257

4. У Тут все просте - праска, гострий ніж з одностороннім заточуванням, невелика шкіра наждачного паперу. Ви можете зробити без ножа, якщо у вас є проблеми з гладкою обрізкою. Наносити, нагрівати, обрізати, подрібнити.

Р.

5. Умань Молодий помічник взяв активну участь в цьому процесі, намагаючись погріти, вирізати і приховати. В цілому процес нудний і монотонний. Але «молодий помічник» вдалося довести його до життя, не дивлячись на те, що гарячий залізо на нозі.

6. Жнівень Комплектація зчеплення. На підлозі була така експресія. Можливо, деякі галереї будуть цікаві. й

7. Про нас Час зібрати. Я використовую для деталей попереднього знака, свердлити відрізок і потім перекручувати. Цього разу, заради експерименту, було взято таку заочність (Саня, дякую!). Дуже зручно на невеликих деталях. Більш детальна інформація не може бути міцно закріплена, тому вони свердлилися в старомодному шляху - спочатку кожен позначений, пробурено і потім скручуються разом.

8. У Перший крок!

р.

9. Навігація В результаті цих маніпуляцій ми отримуємо коробку.

10. Повторіть ще два рази і отримайте три коробки.

11. Ми позначаємо місця на бічній стінці коробки для кріплення інструкцій. Придбалися повні інструкції по розширенню.

12. Ось один.

р.

13.00 р. Для того, щоб не вивести всередині тумби, закручуючи напрямні, закрутити їх на заздалегідь замарковані бічні стінки перед складанням шафи. Краще не поспішати і ретельно перевірити розрахунки.

14. Це поворот поворотних частин. Вони повинні свердлити отвори для стяжки, на які вони будуть перетворюватися.

15.00 р. Для того, щоб більш точно просвердлити всі деталі, я тягнути їх разом з рядком. Кукурудза, для відсутності звичного.

16.00 р. Буріння без буріння через останні деталі. Для виходу отвору виявився парним, без рогатих країв, потрібно натиснути лист ДСП щільно знизу. Так я кладаю останні деталі разом з непотрібним шматком ДСП і бурінням прямо через. (Чому не було лише близько п'яти сторінок?) Не підходить )

17.00 р. Я надаю таблицю.

18 років І ось сюрприз. Хлопці на пилку зробили помилку і замість 769 мм нарізати 796 мм. Ну і не навпаки. Спочатку я хотів відрізати надлишки, як можна з ножівкою. Але ножівка з великими зубами, не для таких дрібних деталей.

19.00 р. У зібраній шафі вставляють раніше зібрані ящики. Поки що це!

20. Змонтовано поворотну частину. Стяжка скручується, між точністю деталі на віссю простягається качка так, щоб деталі не руйнуються між собою.

21. Розмітка місць для кріплення фасадів на передній стінці коробки.

22. З внутрішньої сторони з більшим діаметром свердла, я зробив кришку під шнеком.

23. Фасадне кріплення тепер. Для того, щоб не фольгати голову з розрахунками, вимірювальними міліметровими зазорами і т.д., було прийнято рішення про попередньо занурення їх на двосторонній скотч, розширюючи всі зазори, а потім прикріплюємо гвинти.

24. Повторити три рази )

25. Все, що я повинен зробити, встановити ноги. Ось все за перевіреною схемою - розмітка, свердлити, покласти. Так що при виході дрилі не втомлює матеріал, прикріплюємо шматок ДСП з стручкою.

Херсон

26. Дядько! Все, що я повинен зробити, це отримати руки. Їхній вибір довіряє дружині, тому коли він буде, я не можу сказати.

27. Готовий з верхньою кришкою. У мене є все, киньте його.

Джерело: