510
На кілометрі 33 годин.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Запис був також глибина - понад 1200 метрів.
Написання про негайник, буде 37 фото і текст.
За 4 години досягається глибина близько 500 метрів від землі. Ведучий був в першу чергу ускладнений великими рюкзаками, фаршировані великою кількістю води та положень, запасним світлом, одягом, а також спальними мішками та іншими атрибутами для підземного перебування.
Вентиляція виробництва
Місце на ніч було обрано покинутим вокзалом технічного огляду транспортних засобів. Незважаючи на велику вологу і погану вентиляцію, це було єдине безпечне місце, щоб закохатися, не турбуючись про розпад даху від раптового гірського впливу.
р.
Після того, як станція включала весь комплекс підземних магазинів для ремонту та обслуговування обладнання.
р.
Тут можна було ремонт автомобільного обладнання, проведення перевірок, монтажу шин і навіть фарбування.
7. Про нас
Розташування верстатів і бурів
У будь-який час були гори різних запасних частин, деякі були навіть в фірмовій упаковці і на заводській олії.
Відчувається, як було простіше замінити весь вузол, ніж його зафіксувати.
Головне обладнання були машини для доставки Toro та бурові установки Tamrock
12.
до 1 2 3 4 5+
Слюсар з плакатами голих жінок на феншу
Після маленької вечері і декількох ігор в місцевому доміно було прийнято рішення про сон.
На дерев'яній палубі вміщені ліжка, додатково розміщують килимки і локони.
Ми скидаємо близько 6 годин, але ранок ніколи не прийшов - це завжди нічний підпіл, тому що час зупинки.
Я не хочу вилазити з теплого спального номера в прохолодну і вологу атмосферу, але мені все ще довелося.
Задоволений харчовими продуктами, ми продовжуємо
Автомобільний трек на гірничодобувних майданчиках
Капітальний автомобільний bias
18 років
Я хотів би подивитися на гірничодобувні камери, але я повинен бути зміст тільки з прокатними шахтами.
Ведуться роботи, щоб зменшити величезний гірський тиск.
21.
р.
Незакінченна капітальна страховка
Експлуатована пасажирська перевезення
Є навіть затоплені шахти.
Сушка з конвеєром
26.
Покинутий транспорт
28.
Колесо підйомної машини
Потужний підйомний апарат
Один з багатьох відхилень
Уолкер.
Покинутий фіксатор
Ми отримали в робочу частину системи, там було світло всюди, і, можливо, було життя десь.
35.
461492
Потім знизився довгий спуск до дна, до глибини більше 1200 метрів. На таку глибину чути рухи земної скоринки, а скелі мають підвищену температуру. Розчинна фото з позначкою глибини і тривалим виснаженим сходженням на поверхню.
В силах вже виконувалися, тому альти повинні бути зроблені кожні 40-50 метрів від підйому.
Це був другий день, оскільки ми пішли під землею.
Дякуємо за Вашу увагу:
Джерело:
Написання про негайник, буде 37 фото і текст.
За 4 години досягається глибина близько 500 метрів від землі. Ведучий був в першу чергу ускладнений великими рюкзаками, фаршировані великою кількістю води та положень, запасним світлом, одягом, а також спальними мішками та іншими атрибутами для підземного перебування.
Вентиляція виробництва
Місце на ніч було обрано покинутим вокзалом технічного огляду транспортних засобів. Незважаючи на велику вологу і погану вентиляцію, це було єдине безпечне місце, щоб закохатися, не турбуючись про розпад даху від раптового гірського впливу.
р.
Після того, як станція включала весь комплекс підземних магазинів для ремонту та обслуговування обладнання.
р.
Тут можна було ремонт автомобільного обладнання, проведення перевірок, монтажу шин і навіть фарбування.
7. Про нас
Розташування верстатів і бурів
У будь-який час були гори різних запасних частин, деякі були навіть в фірмовій упаковці і на заводській олії.
Відчувається, як було простіше замінити весь вузол, ніж його зафіксувати.
Головне обладнання були машини для доставки Toro та бурові установки Tamrock
12.
до 1 2 3 4 5+
Слюсар з плакатами голих жінок на феншу
Після маленької вечері і декількох ігор в місцевому доміно було прийнято рішення про сон.
На дерев'яній палубі вміщені ліжка, додатково розміщують килимки і локони.
Ми скидаємо близько 6 годин, але ранок ніколи не прийшов - це завжди нічний підпіл, тому що час зупинки.
Я не хочу вилазити з теплого спального номера в прохолодну і вологу атмосферу, але мені все ще довелося.
Задоволений харчовими продуктами, ми продовжуємо
Автомобільний трек на гірничодобувних майданчиках
Капітальний автомобільний bias
18 років
Я хотів би подивитися на гірничодобувні камери, але я повинен бути зміст тільки з прокатними шахтами.
Ведуться роботи, щоб зменшити величезний гірський тиск.
21.
р.
Незакінченна капітальна страховка
Експлуатована пасажирська перевезення
Є навіть затоплені шахти.
Сушка з конвеєром
26.
Покинутий транспорт
28.
Колесо підйомної машини
Потужний підйомний апарат
Один з багатьох відхилень
Уолкер.
Покинутий фіксатор
Ми отримали в робочу частину системи, там було світло всюди, і, можливо, було життя десь.
35.
461492
Потім знизився довгий спуск до дна, до глибини більше 1200 метрів. На таку глибину чути рухи земної скоринки, а скелі мають підвищену температуру. Розчинна фото з позначкою глибини і тривалим виснаженим сходженням на поверхню.
В силах вже виконувалися, тому альти повинні бути зроблені кожні 40-50 метрів від підйому.
Це був другий день, оскільки ми пішли під землею.
Дякуємо за Вашу увагу:
Джерело: