Гостям стелити дитину, дівчина шукає всю країну

Галина Жукова з с. Стригово в Брестській області (Білорусь) поодинці піднімає сім дітей. Батько залишив сім'ю і залишив їх без допомоги. У суботу, в сім'ї Жукова трапилася велика нещастя - третя найстаріша дитина, 9-річна Ксюша, була вкрадена вагітна жінка, яку Галина пошкодилася і притулилася в її будинку. Тепер мати сім'ї в стані страху і болю. Відділ внутрішніх справ Бреста запевнив, що дівчина шукає всю країну і буде знайдена.

4 фото та текст.

«Я маю нагоду підтримувати сім’ю. Я працюю переїздами в Санта Bremor, день і ніч. Я намагаюся краще, я тягнути ферму, я тримаю корову, але все ще не можна дивитися дітей ідеально. Я постійно псувався для цього, критикував, і я ходжу, мій голова вниз, сіг Галина. Я працюю в суботу і діти були самотніми. Дехто старших поглядів після молодших, де виглядають сусіди. За найближчих воріт заступник директора соціального життя. Вона часто бере дітей до своєї роботи: там вони читають, навчаються. . . ?

З 15 березня зникла 9-річна Ксюша. Дівчина була скорочена безпосередньо від будинку 28-річної Ірини Корпана, яка бажально залишалася на Жукові. Як відомо, страждання від алкоголізму Ірина чотири рази позбавили батьківських прав. На сьогоднішній день сім місяців вагітна, і це майже деякі, що її п'яту дитину буде мати однакову долю. Чому б вона хоче зрадити когось ще дочку?

«Я не знаю, чому я зробив це. Вона не дуже пов'язана з мною, як вони говорять в звітах. Я відомий її з дитинства, ми виросли в сусідніх селах, і я пам'ятаю її гірськолижну школу. Яра була чудовою жінкою, гарною шовою жінкою, вона була відома і оцінила всі навколо неї. Вона кинула багато для її поганої дочки. Я завжди допоміг їй. Все її чоловіки б'ють її, злий її, і вона прийшла до мене. Іра вже вибрала чотири дітей. Минулого тижня вона звернулася до мене і розповіла, що вона звернулася з своєї квартири її землею (звісно, вона була зроблена там) і що соціальні послуги попередили мене, що ми підберемо дитину відразу після пологів. «Я б десь відродився перед пологами, і там я зустрілася з життям», - сказав Яра. Я уявляв, що вона виявить будь-які бездомні люди, до тих пір, поки вони мали горілку, породжують в деяких краях під мостом, і малюк зникне. Є багато людей в лікарнях, які потребують малюків. Я не даю мені за секунду, але я відчув шкода для цієї ненародженої дитини, говорить Галина.

У суботу, в той час як Галина була на роботі, Іра провів цілий день ходьба з Кшушаю в селі - це підтверджується сусідами. На одній точці яра забрав Xyusha по руці, перевернув до центру села, а з тих пір ніхто не бачив їх.

«Я нічого хорошого в моїй голові прямо зараз. Один страх і один біль. Я боїться, що вона буде продавати Xyusha, робити щось з нею. Галина значить її емоціями.

Керівник відділу інформаційних та публічних відносин Департаменту внутрішніх справ Брестського обласного виконавчого комітету Сергій Дученко розповів, що відсутній Ксюша Жукова описаний як дилігент, відповідальна дитина.

«Дівчинка дуже добре виготовлена. Головний майстр характеризує третій градер Ксюша Жукова як дуже хороший, позитивний, домашня дитина. І, очевидно, в нашому випадку, психологія дитини не працювала для дівчини. Вона знав її тітка, тому вона погодилася піти з нею. Ірина Корпан підкорила її так, щоб Сюша не подумала запитувати дозвіл від матері. Той факт, що дівчина сама бажала залишити будинок, подорожувати, і немає питання. Вважаю, що Ірина Корпан була попередньо засуджена, багаторазово позбавлена батьківських прав. Зараз ця жінка сім місяців вагітна - це виражений знак. Тому я запитую всіх читачів, щоб привернути увагу до жінок і дівчат, які підходять до опису, Сергій Дученко запитав.

Знаки Ксенії Жукової: висота близько 140-150 см, коричневі очі, блондове волосся, стрижка. Одягненався: чорна бологна куртка, рожева в'язана шапочка з білими вставками, темно-коричневі велосипедні спортивні штани з тонкою білою лампою, світло-коричневі чоботи з хутром краю.

Знаки Ірини Олександрівна Корпан: на 7-му місяці вагітності, очевидно, 30-35 років. Вона була одягнена: червона куртка bologna, сині джинси shabby, білі кросівки.

194549 р.

«Ми стурбовані тим, що стан Корпана невідомий нам, що вона може зробити. Тому наше завдання зараз полягає в тому, щоб знайти дівчину якомога швидше і перенести її до законних батьків. Поклоніння злочину ще не зрозуміло. Згідно з останніми звітами, абдуктор побачив у Мінську близько 2:00 цієї ночі. А о 4:30 вже на території Тлочинського району Вітебської області. Таким чином, ми максимально орієнтовані на ЗМІ Вітебської області для інформування громадян. Можливо, жінка з дитиною збирається їздити на кордон з Росією. Ми можемо сказати, що вся країна шукає цю дівчину, тому що не тільки напрямок Вітебськ, але і багато інших. Я думаю, що все буде добре, ми знайдемо Кшуша, Сергій Дученко.

Головна

Джерело: