Плов

Добрий вечір Я розповідаю вам про мій простий спосіб приготування pilaf ... не знаю, як це зробити.
Почнемо: необхідні інгредієнти для приготування pilaf

м'ясо ... пробувала і з бараниною, яловичини ... свинячі смаки краще)) з урахуванням моїх страв, в яких я буду варити, я взяв м'ясо 1 кг., досить

530142 (Б)

Морква також приймала 1 кг, але так як вона вийшла, вона не впилюється в посуд.

рис... про рис, особливо не турбуючись, головне буде паритися (прозоро)

спеції ... на ринку Узбеки продають спеції, беремо з одного постійно, замовляємо на піл і кидає в там і зерно, висушений крейдовий часник, грунтовий чилі і т.д., тільки додатково заливаємо барбарис, так любимо)

приготування їжі

р.

і гаряча олія

Тим часом я порізаю моркву.

,00 Р

Я перемішую його на сухій, потім ви побачите, чому.

м'ясо можна посолити і поперчити

Очікується побачити, чи потрібен часник.

Коли м'ясо стає золотистим і деякі шматки з'являються іржі сторони, кладуть моркву

Стирайте кришку.

Коли морква тушкована, а також стала золотистою, заповнюємо спеції і ретельно перемішуємо ... масло є відмінним провідником спецій, тому необхідно вирощувати м'ясо морквою в спеції протягом 20 хвилин.

Потім заповнюємо рис і кладемо в часник.

залити кип'яченою гарячою водою, 2-3 пальці над рисом

Пришийте під кришкою на невеликому вогні рис починає переважати)

так, щоб не пропустити момент приготування їжі, я зроблю отвір ножа і дивитися рідину, я досягла м'яса і відвертаю його, я залишаю його під кришкою протягом 20 хвилин.

як ви помітили, я не заважав рису ... такий pilaf подається на спред, перетворюючи над горщиком, в якому був підготовлений pilaf, але такі куртки тільки в природі, в домашніх умовах просто перемішують перед подачею)

Бон привіт, кожен!

Джерело: рибальська сітка