Брад Пітт.

Краса, ситроб і Голлівуд зірка Brad Pitt вчора виповнилося 50 років! Він отримав багато, але найголовніше для нього - кохана дружина і діти. Я запропоную вам коротку історію життя.

Митець довго зберіг чарівність молоді, і тепер він хлопець десь інший, і мільйони глядачів дивляться на Пітт з ексстасією, але ... серце міцно зайняте Анжеліною Джолі. Це жарт сказати, що вони мають шість дітей.

Що можна сказати про Brad Pitt? Ну, власна (хоча це справа особистого смаку), добре, відомий актор. З'явився в багатьох відомих фільмах. Одружена красива жінка. Пам'ять, гроші, любителі. І все ж під Голлівудським блиском настоянки, щось просте, людина ... Можливо, це було тому, що він виріс у гідній релігійній американській родині, де він все ще зберіг поняття людських відносин.

18 грудня 1963 р. в Шавне, Оклахома. Майбутня знаменитість була привезена в гідну американську сім'ю, зразкове і релігійне. І хто думав, що дитина з такої сім'ї стала символом сексу?

990 р.

Його батько, Вільям Пітт, працював менеджером в компанії вантажоперевезення, пішов на роботу, а також швейцарський годинник-робота: він сказав, що протягом тридцяти років сервісу він ніколи не був пізно або хворим. І матір її, Джейн Етта Хіллхаус, є вчителькою у місцевій школі. У весняному полі, Міссурі, де сім'я переїхала коротко після його народження. Вона сказала, що по всій Міссурі важко знайти сім'ю більш авторитетним і більш релігійним, ніж сім'я Пітт.

Брад Пітт був дуже активний хлопчик. Він зацікавився буквально всім! У школі він зіграв спорт, у музичному колі брав участь у студентському самоуправлінні та навіть був у дебатному клубі.

Після школи майбутній актор навчав журналістів та реклами в Університеті Міссурі-Колумбії. Але після університету Пит не працював на день за спеціальністю, але пішов завоювати Голлівуд.

, Україна

Це був реальний біг! Він мав лише 325 доларів у кишені. По-перше, він позбавлявся від імені його «довга і респектабельна», ставши просто Brad Pitt, і пішов до перевірок. Але дуже швидко він мав зрозуміти, що зробити ім'я для себе, це не достатньо просто, щоб його скорочувати. Кошти виявилися дуже швидко, а агентства не поспішали з тимчасовими пропозиціями до актора. Я мав шукати роботу...

Роль курки велетень

Перш ніж стати одним з найпопулярніших акторів світу, Brad Pitt спробував більше однієї професії. Актор був водієм і меблевим перевізником і навіть барбером в Ель-Полло Локо. Останні роботи взяли участь у поході по вулиці в костюмі курки велетень і блювотні вироби. Але засвідчив журналіста весь цей час, висловив свою мрія стати актором і взяв участь в акторських курсах.

Брад Пітт почав свою професійну кар’єру після того, як він пощастило, щоб отримати роль у телевізійному серіалі Даллас. Після цього актор почав грати в маленькі ролі в кіно і серіалі.

У 1988 р. Тоді він отримав основну роль у фільмі «З Темною стороною Сонця». Однак фільм потрапив на екрани лише через 10 років. До 1998 р. під час громадянської війни в Югославії було розглянуто низку заходів.

У той час як фільм з Brad Pitt у ролі заголовка готувалася до скринінгу, актор почав активно запрошений до зйомки. У 1991 році вона з'явилася в Теломі і Луїзі. Пам'ятайте, коли Brad відіграв молодий, самовільний свінгер, який обдурив на дівчат? Це був джекпот: альфонсе-симпатія з фільму Thelma і Louise створили новий секс-символ від невідомого актора. У цій плівці на екрані в цілому він залишився лише 14 хвилин, але це було досить назавжди цемент за назвою sexiest людина на планеті.

р.

А після цього на широкому екрані були видані фільми «Чиї річкові люки». У 1995 році Брад Пітт був навіть номінований на Оскар для найкращого підтримування актора в Тувелі мавпи.

Brad Pitt стала символом сексу в 1995 році. В історії кіно, за версією журналу "Імперія". Крім того, Пітт був двічі визнаний Народним журналом як sexiest man alive. Він був першим і тільки особою, щоб отримати цю честь більше одного разу. І в цей день Пітт послідовно потрапляє з аналогічними рейтингами в опитуваннях жінок з усього світу.

Цікаво, чи проводяться такі опитування серед китайських жінок. У комуністичному Китаї Пітт вважається негрошима.

У 1997 році фільм «Сім Років в Тибеті» був випущений з Бред Пітт. Фільм розповідає про вторгнення Тибету на Китай. Після цього Питт, а також його колега в фільмі Девіда Саліса, назавжди закрив кордон Народної Республіки Китай.

У 1999 році актор відігравав одну з найвідоміших і відомих ролей в кіноклубі Девід Фінчер на основі роману Чак Паланюк.

Після того, як аудиторія побачили фільм «Трой». Він цікавий, що в цій картині Brad відіграла Агіллі, і під час зйомок актор... У зв'язку з цим травмою, Брад мав відкласти зйомок фільму «12 друзів океану» з 2003 по 2004 рік.

Після цього він зірвав в кількості фільмів, в тому числі відомого фільму «Мр. і Сміт». До речі, у 2005 році наборі цієї картини Пітт і Анджеліна Джолі розбили бурхливу романтику. В цілому актор брав участь у 49 фільмах.

Одним з найбільш високопрофільних ролей Brad Pitt був відтворений в пам'ятну історію кнопки Benjamin. У акторі відіграли основну роль - людина, яка народилась старою людиною, живе своє життя «навпа» і гине як малюка. Це третя співпраця між Pitt та Fincher. На екрані в комедії «Бурн після читання» Джоеля та Етана Коена, а також нац. Мисливець Aldo Apache в «Інглоурі Бастерди» від Quentin Tarantino. До речі, Брад Пітт виготовив картину Роберта Швентека «Дружина мандрівника часу», а також стрічку Метью Ваугн «Кік-Асс».

У 2002 році Пітт заснував власну виробничу компанію, Plan B Entertainment. Це спільне підприємство з Jennifer Aniston і Brad Gray, голова Голлівудської кіностудії Paramount Pictures. У 2005 році була компанія «Пітт», яка виготовила популярну картину Чарлі та шоколадну завод з Джонні Деппом у ролі заголовку, а через кілька років, не без зусиль Пітта, такі фільми як Сильний сердець з Анджеліною Джолі та Як опубліковано спільно Роберт Форд Вбив Джессе Джеймс. План B Entertainment взяв участь у створенні фільму «Департед», який отримав Оскар. Брад Пітт часто з'являється не тільки на великих екранах. Неймовірно став головним героям

У 2005 році брав участь у зйомці на американський ринок для Heineken, а на Далекому Сході Голлівудська знаменитість побачила в рекламі на Honda Acura.
Там з'явився американський супермодель Тетяни Сорокко. Пітт також з'явився в рекламних оголошеннях для Edwin Jeans і SoftBank для японської мови.

Голлівудські критики називають Brad Pitt "удачливий людина з начинкою", намагаючись, що цей хлопець може не тільки відігравати роль жирних seducers в нескінченних мильних операх і мелодрами. На рахунку його багато цікавих ролей і відмінних акторських робіт. Нагадувати такі фільми, як «12 мавпи», «Інтерв’ю з вампіром», «11 Друзі океану», «Fight Club», «Troy», «Таємна історія Кнопки Бенджаміна», «Людина, що змінив все».
Актор був номінований на чотири Оскари, присуджено безліч нагород, в тому числі Золотий глобус і Сатурн. І, я повинен сказати, що найбільший приз свого життя, він також знайшов на комплекті, працюючи над фільмом «Мр. і панс. Сміт». Він взяв його досить довго, щоб отримати до цього призу...

Brad Pitt особисте життя

р.

Одна точка зору: Brad Pitt - це знаменитий серцероб. Голлівудська вука дуже пікантна в своїх відносинах. Серед своїх подруг практично неможливо помітити звичайні дівчата.
Але є ще одна точка зору. Незважаючи на свою популярність, Пітт навряд чи може бути викликаний жінка. Є чотири основні жінки в своєму житті: Juliet Lewis, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston і Angelina Jolie.

Він вперше зустрівся з набором серіалу Too Young to Die. Не вдалося стояти: Льюїс був девілі ревнистий і просто не може витримати панажу жіночої уваги, яка потрапила на її бюстгальтер. Я повинен сказати, що вона була надзвичайно емоційною дівчиною, і це також не приносить користь своїм відносинам.

Р

І дізнаючись, що Пітт мав вафель з Gwyneth Paltrow, і зробив ковтання наркотиків, але, навпаки, вдалося викликати лікарів.

У 1995 році на сцені трилера «Святий», актор перекручував ваффрі з Gwyneth Paltrow. У фільмі акторка відіграла дружину, а після зйомок пара почалася справжня романтика.

р.

З Gwyneth - складна аристократична річ - речі пішли по-різному. Під час зйомок фільму «Святий» Пітт закохався з нею в точку фольги. Тим не менш, між ними був хасм - ні манери, ні виховання, ні вміння підтримувати принаймні гідну розмову, актор не володів. Однак він продовжував суддю з персистентністю і витонченістю рустичного шламу.

Гвинет, зважування, приймав його виховання. Вона перевантажила його на нескінченні виставки та художні галереї, приймала його на концерти та схоплювали смарт-книжки.

Пітт тривав три роки як п'ятий хлопчик. У грудні 1996 року Пітт і Пальто вже займалися, проте, коли весь світ почав говорити про майбутній весілля, знаменитості несподівано для всіх ... оголосив їх поділ. До речі, до кожного сюрпризу, розбиття пропущено без розм'якшення між собою і ... без пояснення причин закінчення відносин.

2427875

Пітт одружений, коли він закохався в любов з jennifer aniston.

Перша правова дружина Бред Пітта була актриса Дженніфер Аністон. У літньому віці 2000 р.

Jennifer Aniston split Brad Pitt вболівальник табір в два. І ті частини були нерівними: більша половина голосу дивилася, що він знайшов в ній?
Секрет був простий: Джен сприймає мене як я, і не прагне змінити. Так, у мене є багато проблем: Я люблю подорожувати навколо будинку в моїй піжами, я можу дивитися телевізор за години і іноді я не можу стояти будь-яку присутність. Я постійно втрачу у судові спори за плечовими виданнями. І Jen приймає все і не відлякує мене на що-небудь, Pitt - сказав він. Брад назвав її розумним, розумінням і завоюванням. Я мріяв дітей.
Аністон мав свої ідеї про щастя. П'ятирічний шлюб завершився розлученням.
П'ять років пізніше, в той час як Пітт був знятий з Анджеліною Джолі, сім'ї зламали. Одруження було офіційно розчинено дуже швидко – через кілька місяців після оголошення про поділ. Розлучення проводилося без скандалу, без звинувачень один одному і без пояснення причин поділу. Здається, що Brad не є однією з тих, хто публічно з'ясував стосунки з жінками.

Тим не менш, вони кажуть, що пара зламала не через те, що між Brad Pitt і Jennifer Aniston стояв Анжеліна Джолі. Не хочу мати дітей з Піттом. Аніссон сам заперечує ці чутки. І почався зв'язок між Джолі і Піттом під час процесу розлучення.

Після довгих заперечень своєї романтики пара все одно загальноприйнята до ніжних почуттів. Буває в січні 2006 року. Джолі відіграли від Пітта.

«Я просто допоміг Brad боротися зі своїм серцем і дав йому те, що він хотів більше, ніж що-небудь – діти», – пояснив Ангі. Ну, як кажуть, ви не можете сперечатися. Діти в цій сім'ї - і самостійно, і прийняти - багато.

27 травня 2006 р. в Намібії пара мала дочку Шилоха Нувела, а 12 липня 2008 р. в Франції близнюки - хлопчик Кнос Леон і дівчина Віденський Маржелін. Всі біологічні діти Пітт та Джолі народжуються кесараном. Брад також прийняв всіх прийнятих дітей Анджеліни. Вони тепер мають шість дітей: сини Мадок Сіван, Pax Tien і Knox Leon; дочки Zahara Marley, Shiloh Nouvel і Vivienne Marcheline. Кожен йде на ім'я Jolie-Pitt.

Нормальний виявився чоловіком, який здатний подбати про роздягання - це ви і «символ».

р.

Ну, чоловік жив 50 років тому, що він хотів. Я отримав те, що я хотів. Успіхів, Brad!

Джерело: tverdyi-znak.livejournal.com