Заміський будинок

Автор вирішив побудувати заміський будинок, який спочатку планувався як дачу з літнім житлом і тимчасовими зимовими рейками. В основному він і батько побудований, без використання дешевої праці неслов'янського зовнішнього вигляду. Під катоком ви побачите весь процес екстремального будівництва цього незвичайного будинку, який був побудований всього за два тижні.

Почнемо, починаємо: фундамент проколів, зверху «петаки».
День:

Ми починаємо викладати тимчасові перекриття. Наприкінці першого дня будуємо і збудували першу стіну.

р.

День другий:
Ми збираємо і піднімаємо стіни, все досить легко і просто, є малюнки (Я приготував себе) на них ми ріжемо дошки і кладемо стіни, потім кладемо її, закріпивши його тимчасовими коксами.

3250Р. 3700Р.

В результаті дня два.

День три:
Ми робимо кінці разом з педіями, для тих, хто розуміє - система Балуна. Для того щоб мати можливість пересуватися "на другому поверсі", ми збираємо стелю і кидаємо кілька дощок.

рафтинги на другому фронті не встигли поставити - не було сил.

Наприкінці дня:

Четверта:
Ми кладемо крокви по всій довжині, так як ви можете бачити, погода почала застаратися і якщо перші три дні я працював в футболці, то всі наступні витяжки не вийшли - серпня в Санкт-Петербурзі непередбачувані.

Кінець дня:
Я просто хочу, щоб перейти до сну і падлогу. :

128070

П'ять:
Розтягував мембрану, почав обшити дах з одуліном, відповідно до закону про тяжіння, бурова вітрова троянда і так, щоб будинок не відірвав - довелося терміново пришити перо і частину стін OSB другу частину даху не встигло закривати.

Кінець дня:

Шість:
Закриваємо дах, пришиваємо дві стіни нижче, міцність навіть для фотографії вже немає. Будинок покритий - ви можете дихати трохи, що йде в місто, щоб мити, купувати їжу і просто лежати :

217668

Кінець дня:

Ми відпочивали на день, відновили трохи і знову боролися.
День сім:

Я утеплюю, я закриваю мембрану зверху, поки степлер, після чого бруски набивають на всіх стійках. Звісно, дощ...

Кінець дня: дві стіни готові.

Вайт:

Третій і четвертий стін готовий.

Нінт:

3250Р. 3700Р.

Приносили і кладуть вікна, в цей час пришивають одну стіну сайдингом чотири години. Під час оздоблювальних робіт при обробці пінопласту - час відійшов, в кінці дня було можливим:

Десять:

Я пришиваю обидва стружки, далі - швидше виходить до роботи, останні заготовки стіни пришивають в цілому протягом півгодини. Я вдарив дешеві китайські двері. Ось вид з іншого боку:

Елевант:

Викопування септицького могили бака

Клієнт занурюється, як закопують поставку труби з бажаним нахилом.

Рушник:

Ізоль і bury

Це, будинок закритий, септицький танк похований, сезон переповнений.

Картина зими:

Джерело: www.forumhouse.ru