Заміський будинок

Автор вирішив побудувати заміський будинок, який спочатку планувався як дачу з літнім житлом і тимчасовими зимовими рейками. В основному він і батько побудований, без використання дешевої праці неслов'янського зовнішнього вигляду. Під катоком ви побачите весь процес екстремального будівництва цього незвичайного будинку, який був побудований всього за два тижні.
Заміський будинок

Почнемо, починаємо: фундамент проколів, зверху «петаки».
День:

Заміський будинок

Ми починаємо викладати тимчасові перекриття. Наприкінці першого дня будуємо і збудували першу стіну.

Заміський будинок р.

День другий:
Ми збираємо і піднімаємо стіни, все досить легко і просто, є малюнки (Я приготував себе) на них ми ріжемо дошки і кладемо стіни, потім кладемо її, закріпивши його тимчасовими коксами.

3250Р. 3700Р.

В результаті дня два.

Заміський будинок

День три:
Ми робимо кінці разом з педіями, для тих, хто розуміє - система Балуна. Для того щоб мати можливість пересуватися "на другому поверсі", ми збираємо стелю і кидаємо кілька дощок.

Заміський будинок

рафтинги на другому фронті не встигли поставити - не було сил.

Наприкінці дня:

Заміський будинок

Четверта:
Ми кладемо крокви по всій довжині, так як ви можете бачити, погода почала застаратися і якщо перші три дні я працював в футболці, то всі наступні витяжки не вийшли - серпня в Санкт-Петербурзі непередбачувані.

Заміський будинок

Кінець дня:
Я просто хочу, щоб перейти до сну і падлогу. :

128070

П'ять:
Розтягував мембрану, почав обшити дах з одуліном, відповідно до закону про тяжіння, бурова вітрова троянда і так, щоб будинок не відірвав - довелося терміново пришити перо і частину стін OSB другу частину даху не встигло закривати.

Заміський будинок

Кінець дня:

Заміський будинок

Шість:
Закриваємо дах, пришиваємо дві стіни нижче, міцність навіть для фотографії вже немає. Будинок покритий - ви можете дихати трохи, що йде в місто, щоб мити, купувати їжу і просто лежати :

217668

Кінець дня:

Заміський будинок

Ми відпочивали на день, відновили трохи і знову боролися.
День сім:

Заміський будинок

Я утеплюю, я закриваю мембрану зверху, поки степлер, після чого бруски набивають на всіх стійках. Звісно, дощ...

Заміський будинок

Кінець дня: дві стіни готові.

Заміський будинок

Вайт:

Заміський будинок

Третій і четвертий стін готовий.

Заміський будинок

Нінт:

3250Р. 3700Р.

Приносили і кладуть вікна, в цей час пришивають одну стіну сайдингом чотири години. Під час оздоблювальних робіт при обробці пінопласту - час відійшов, в кінці дня було можливим:

Заміський будинок

Десять:

Заміський будинок

Я пришиваю обидва стружки, далі - швидше виходить до роботи, останні заготовки стіни пришивають в цілому протягом півгодини. Я вдарив дешеві китайські двері. Ось вид з іншого боку:

Заміський будинок

Елевант:

Викопування септицького могили бака

Заміський будинок

Клієнт занурюється, як закопують поставку труби з бажаним нахилом.

Заміський будинок

Рушник:

Заміський будинок

Ізоль і bury

Заміський будинок

Заміський будинок

Це, будинок закритий, септицький танк похований, сезон переповнений.

Картина зими:

Заміський будинок

Джерело: www.forumhouse.ru