Унікальна футболка

Американський студент розробив відмінне рішення, яке сподобається людям, які не люблять миття - водовідштовхувальну футболку. Вона не боїться Coca-Cola, кетчуп, гірчиця, молочні коктейлі, пиво, чорнило і навіть червоне вино.
Незважаючи на такі незвичайні властивості, він сказав, що футболка не відрізняється від інших речей, які продаються в магазинах.
Патель, студент університету з Сан-Франциско, перший створив прототип футболки за допомогою спеціального водовідштовхувального спрей на регулярній футболці. Але він скоро зрозумів, що після прання «магнітних» властивостей футболки зникають.
Нова футболка не завдає шкоди організму і ефективніше. Не потрібна вода-репелентний спрей. Як говорить Патель, «Мостові рідини не проникають тканини через повітряний шар, який утворює між ним і рідиною. й

Це тому, що в тканині є мільярди кремнієвих частинок. Напої просто дрочать футболку.
За інформацією, розміщеною на сайті цього винаходу, необхідно дотримуватися простих правил збереження вологостійкості футболки.

Наприклад, ви не можете використовувати кондиціонер для прання, відбілювання, миття з кольоровими речами та праскою. Патель також рекомендує не приймати його до сухого очищувача. Для активації її водовідштовхувальних властивостей необхідно використовувати сушильну машину при низькій температурі не менше кожного третього миття.

, Україна

Patel коментує, я почав працювати над розумним одягом про рік і половину назад. Спочатку я спробував водовідведення спрей. Я кладаю його на футболці, але як я його носити, я відчував невелику слабкість і вирішив, що з ним може бути безпечною. Я також знав, що після першого миття ефект спрею буде попадати. Я вирішив створити щось безпечніше і міцніше. В результаті у нас є безпечна футболка, яка водонепроникна до 80 мит.

-img4---

English, Українська, Français...

-img5---

Джерело: www.dailymail.co.uk