Кокс, Пепсі та рак

Як серйозно має бути причина для виробника змінити формулювання його продукту? Я думаю, що вони досить вагові. Що робити, якщо вони компанії, які обліковуються на 90% ринку соди?
Так, ми говоримо про всіх фаворитів Coca-Cola і Pepsico. Вони приймають цей безпрецедентний крок, щоб уникнути попередження міток раку. Справа в тому, що Каліфорнія додала до списку карциногенних речовин 4-метилимідазол, використовуваних в карамельному барвникі для какао-Кола і Пепсі-Кола. Так, Кока-Кола розповіла, що крок до зміни рецептури не пов'язаний з загрозою для життя людини і що дослідження в цій області далеко від завершення.
Однак лабораторні дослідження підтверджують залежність ракових клітин у щурів у мишей з 4-метилимідазолом.
Після чого відбувається повністю з'єднання фактів - кажуть вони, ефект цього інгредієнта на людину не доведений абсолютно точно (і якось ви не хочете спробувати), і отримати порівняний ефект, потрібно спиляти тисячі банок пепсі або кола. Ну, це не питання - псеї і колямени, які постійно лікують цей еліксир, і за умови 2 банки / день буде падати менше року і навпіл.
Напій на здоров'я, джентльмен.