Про пішохідні зони в Москві (35 фото)

Відомий блогер продовжує ходити по Москві і дізнається, що сталося в столиці.
Цього разу новини не дуже добре, тому що дуже праві і праві пішохідні зони продовжують робити дуже погано.
Шукайте себе.

р.

01. Мар Почнемо з пішохідними ділянками. Всі пішохідні переправи зроблені неправильно. Не зрозуміло, чому реконструкція не повинна бути виконана безпосередньо. Я вже написав довгий пост про те, що пішохідна переправа повинна бути.

Немає бордюрів. Пішохода не повинна ходити в дорогу, але автомобіль повинен йти вгору. Уся прогулянка повинна бути на одному рівні. Ось приклад з Будапешта.

02. Мар Ще один приклад. Одностороння дорога розрізається через пішохідну зону. Не варто подобатися. Наступного тижня я спробую взяти цей перехрестя з вище і намалювати праву картину.

до 1 2 4 5+

03.03.2014 р. На пішохідних ділянках покласти клумби ...

04.03.2014 р. На жаль, всі зони переходу виготовлені з 100% шлюбу, тому клумби не рятують їх.

р.

05. Мар Ця плитка є місяць старий !!!

Мар Все падає окремо!!!

07. Мар місяць!

08.03.2014 р. Місяць!

Р

09.03.2015 р. Деякі невдачі намагаються виправити, але без використання.

Тоді починається цікава річ. Після того, як Мусковіти випитали якість робіт, Геннадій Жівотинський почав пояснити, що все було добре.

Ми вирішили запросити поважну Геннадію Жівотинську для прогулянок і попросити питання. Написав йому лист.

Suddenly, він сказав,

Є два новини, один хороший, інший поганий. Добрий - пан Жівотинський погодився на зустріч наприкінці квітня. Ми любимо ходити і запитати питання. Погано, що робота, за ним, не закінчиться, і буде завершена навесні.

На жаль, не працює. Оскільки всі плити були просто укладені, не кладуть належним чином. Оскільки всі технології розірвалися. У зв'язку з тим, що ненависті будівельники брали участь у роботі, плитка не буде жити до весни. Всі затінені, сноуборди і серветки в місяць збивають всі кінці. Тепер це не просто погана плитка, тепер її потрібно відкинути.

Наприклад, це як подібна плитка була покладена поблизу Ради Федерації. Абсолютно однакова плитка. Просто зробив право. Це те, що пішохідні зони повинні виглядати так.

12. Найгірше, що триває робота.

13.00 р. Будівельники DorMost знімають асфальт, а потім укладають гранітну плитку.

14. Вони кладуть її в холод. Вони роблять це без спецтехніки.

15.00 р. Замість вібруючи цементно-піщану суміш, її просто виштовхують за допомогою завантажувального завантажувача під плиткою. Я покажу вам це місце на тижні - це все, що випадає. Ви побачите.

16.00 р. Це все падає. Крім того, робота здійснюється при порушенні правил. Немає інформації, не зрозуміло, хто працює, немає документів, немає термінів ... немає нічого. Я назвав поліцію, повідомила про підозрі люди, які розбилися в улюблене місто. Після 10 хвилин всі робітники покривають. смішний.

17.00 р.

18 років ДорМост працює, керуючись наклейками на обладнанні. ДорМост під керівництвом Жівотинського, який побудував Манжежну площу. Вони зробили все дуже добре там. Я не знаю, чому це таке мені.

20564

19.00 р. Повернутися до Shchukino ... наші улюблені оголошення висять.

20. Тепер вид розглянутого закону про тяжкість покарання для розміщення оголошень.

3610Р. 4200Р.

21. Тепер вони не будуть оштрафовані 500р, але 10000.

р.

22. Поблизу ст. метро споруджено паркан, щоб змусити людей перехрестити дорогу через підземний проїзд. Замість здійснення нормальної переправи заземлення.

р.

23. Якщо перед тим, як люди просто побігли по дорозі, то вони піднімаються над парканом і пропускаються. У житлових приміщеннях немає підземних проходжень. Більшість людей вмирають на дорогах, де знаходиться підземний проїзд.

24. вул. Обережна, 26

25. Люди, з яких причин падають ... Посухи, з якихось причин, під 2 метрів і всюди лід.

р.

26. Один плюс від сноубордів - вони приховують рекламні застібки.

27. Щодня на Петрівці, навпроти МосГорДума, деякі холостяні парки на тротуарні. Що робити з ним незрозуміло. Поліція переходить його. Хто це?

28. Квітковий стиль.

29. Державна установа «Сантехворк»

р.

30. Виставка урнів в центрі Москви ...

Джерело: zyalt.livejournal.com