Зустрічайте колишнього російського резидента Юрія Горбачова, успішного бізнесмена та колишнього військового чоловіка, який переїхав до Білорусі три роки тому. З одного разу невеликий сільський будинок, який розташований на берегах Західної Двіни, він зміг побудувати повноцінну садибу! Він взяв його два роки, щоб розширити. Детальніше про гордість бізнесмена. Особлива гордість Юрія - це вид, який відкривається з спальні і тераси для засмаги.
Юрій вже звик до першої реакції гостей, які відвідали будинок. Вони вводять ворота, вздовж підбитого шляху вони йдуть на крутий скелі, який висить по швидкому річці, замерзають в захваті і видихало: «Боти». Потім господар веде відвідувачів в вітальню, лікує їх журавлинним чаєм, а ті в глухому захваті не можуть знімати очі з панорами зовні вікна. Юрій посміхається, подряпини за вухо кота Маркві, слідуючи йому буквально на підборах, і чекає на перше захоплення присідання. Він знає, що у вечірніх гостей чекають захід сонця, а вранці – світанок. Це місце, яке відчував його три роки тому, не можна набридти.
- Я завжди хотів би мати будинок на річці або на березі озера, Юрія. У 2010 році прийшов до Браслава з другом, який служив разом в армії. Я дуже любив природу, думав про те, як реалізувати довгий сон, пішов, подивився на місця. Так ми припинили на Дройді в один день. Я стояв на березі річки, дивився на острові посередині і відразу зрозумів, що я б зробити все, щоб побудувати будинок тут. Звісно, мені довелося боротися за земельну ділянку - я проповідував власників, щоб продати її довгий час, але в кінці два тижні пізніше, угода все одно вдалося консолідувати.
На придбаній ділянці 20 соток був звичайний сільський будинок, барн, барн. Будівельна споруда почала ж рік. На першому півріччі Юрія планувала будувати лише «останнє для відпочинку» для відвідування одного разу на півроку. Але незабаром я серйозно думав про переміщення тут назавжди.
до Будинок був побудований в два роки - місцеві фахівці працювали, говорить власник. - Звичайно, виникають проблеми з будівельним персоналом в білоруському позачерговому режимі. Я побудував будинок в Орель через чотири місяці! Довгий час. Жива в старому хати - нагрів духової шафи, вода з колодязя, в цілому, всі шармії сільського життя. Спочатку я побудував "майстер" частину будинку для переходу в цивілізовані умови. Ми отримали водяну трубу, ми отримали праву каналізацію. У будинку нагріваються підлоги, гаряча вода, є сауна, будівля нагрівається геотермальною установкою.
Камін у вітальні одночасно виконує функцію сауни. У 40 хвилин він продув його до 100 градусів. Стіл був виконаний вручну в два дні.
, Україна
- Соон прийшов на розуміння ідеї залучення агротуризму, говорить власник. Щоб побачити таку красу і не поділитися з іншими злочинами. З старої сіл-хауса виконана їдальня з баром, тераса була прикріплена до неї, вітальні були організовані на другому поверсі. З'єднався старий будинок з новим доповненням з номерами. Кожен з них має окрему ванну кімнату, душ. Дуже добре.
Я можу отримати до 20 гостей одночасно. Коли бізнес розгортається, потрібно буде шукати помічників, це ще проблема. У Дрюї, на жаль, всі розумні люди або йдуть на роботу або вже мають стабільне джерело доходів. Ті, хто «безкоштовно» повинні бути друзями з спиртом. До речі, я помітив незвичайну тенденцію – у нас є багато жінок в районі за колесом автомобіля, адже позбавлені прав чоловіків на п'яний водіння.
доб.200
р.
р.
Першими гостями приїхали до сільського господарства Юрія навесні цього року, тільки під час затоплення. «Рівкова троянда на 12.5 м, це не було справи на 55 років», - сказав він. - Я зловила щуку в мій лот. Ванна була заплавлена, одно-а-гальф-метровий паркан був повністю підводний. й
р.
до Ви шкодуєте про переміщення з міста до ведмедя кута?
- Не трохи. Місто, щоб бути чесним, вже почав процідитися. Я хотів миру і спокій. Шукайте вид з спальні! Влітку вікно відкривається, ви засипте під грязею води на рулонах. Навесні я прокинувся, видаляю вікно, і на льоді. Бобери часто приходять на ділянку, вони взимку буквально за кілька десятків метрів за парканом. А коли я іноді приїжджає до Мінська на бізнесі, я тримаю з друзями, щоб провести ніч в багатоповерховій квартирі. Я лежа в темряві, якби в бетонній клітку, і думаю, що краще буде йти додому вранці.
Дружя, згідно з Юрієм, виявився дивно комфортним містом для гермітів. На кордоні з Європейським Союзом заборонено будь-яке шкідливе виробництво. екологічна ситуація в безпосередній близькості до ідеальної, білоруської продукції російського мешканця завжди були захоплені. Природа дивовижна: рибальство, полювання. Багато історичних пам'яток. Що ще людина, яка втомилася від метушіння міста?
до Умови створення сільськогосподарської нерухомості в Білорусі також дуже хороші: податки, можна сказати, смішно - 135 тис. на рік, власник погоджується. Якщо ви підходите до питання мудро, ви можете отримати досить гідний, навіть за російськими стандартами, дохід. Я просто починаю свій бізнес, я тільки рекламодав на одному сайті, але я вже отримав гостей напередодні Нового року. Багато росіян приїжджає до Браславщини, але особисто маю відпочинок переважно Мінськ. Я знаю, що в садибі, які працюють протягом 5-7 років і надають дуже якісні послуги, номери вже забронюються на весь літній сезон.
699668
339890р.
Кожна садиба намагається залучити відвідувачів з чимось особливим. Юрій впевнений, що його головна особливість є розташуванням. Так, він може запропонувати людям російську ванну, риболовлі, а в подальшому - плавання в басейні (це ще під будівництвом) на березі річки. Але головна перевага ділянки – природа. Поруч знаходиться єдиний природний водоспад в Білорусі, дивовижна краса озера Божого Ока, глибина якого в центрі, за місцевими жителями, досягає 30 метрів і більше.
900 000 р.
І сам Дружя – дуже цікавий об’єкт для туристів. Є мальовничий старовинний єврейський цвинтар, монастирський комплекс, церква, церква, Бориспільський камінь.
318683
3250Р. 3700Р.
І це невидима будівля, відповідно до корінних народів міста, століття тому був бульйоном.
Я не вірю, що цей чоловік прийшов тут вперше лише три роки тому. Він знає буквально кожен, весело хвиля з проходу кошика, давайте сигнал від автомобіля, потріть руки. Власник молодої садиби зачарований історією міста і районом.
до Дуже важливо, щоб я не відчуваю себе дивним тут, він каже. Коли Радянський Союз згорнув, я служив в Киргизі, як командувач батальйону. Я був запропонований - будь-який одяг до нового стану, або переадресувати на зменшення персоналу. Я не хочу взяти другий кунжут, тому я пішов в службу і пішов в бізнес. Він підняв дітей, побудував будинок в Орелі, і став дідом. У Білорусі росіяни найбільш толерантні. І я щиро сподіваюся, що я не буду для місцевих жителів, принесе користь країні і допомагає людям насолоджуватися життям, як я робити.
р.
Джерело: realt.onliner.by