Від жирної дівчини до королеви (11 фото)

24-річний Briton Nadina Knight (Nadina Knight) весь її життя призвело до неправильного способу життя, вона любила швидко їжі і добре харчується, її зовнішній вигляд не слідувати.
Вона зважала майже 100 кілограмів, виглядала дуже погано, поки вона виглядала на фото Facebook і зрозуміла, що вона була термінова для зміни все.
В результаті загубила 30 кілограмів і стала переможцем конкурсу Miss England 2012.

Від жирної дівчини до королеви (11 фото) р.

Очікуючи фотографії, зроблені на 20 день народження Nadina розуміють, що вона отримала багато фунтів! Міс Англія 2012 фіналіст Nadina Knight коментує: Я був тонкий до того, як я був близько 16, але потім я отримав жир. Я не скажу і відвертаю занадто багато. Я не зробив нічого до 20-го дня народження, коли я бачив мої фотографії на Facebook. Моя мама - сказав я зайвою вагою. Моя мама була зраджена тому що вона мала діабет. Я був здивований, але я думав, що мій мама була правою. Перше, що я шукав поради на Google. Я не хочу дієти, як багато моїх друзів зробити, я просто хотів схуднути.

Надіна переключилася до здорового способу життя - вона почала споживати молоко, хліб з несолодкого борошна і знежирене вуглецеві напої і спирт від дієти. «Це не різкий перехід, але я відчув, що це найкращий спосіб втрати ваги». Так, протягом трьох років мій вага поступово знизився. Я походжу в тренажерний зал тричі на тиждень. І я ніколи не зможу собі бути як повною! говорить дівчина.

Після того, як вона зуміла втратити вагу і ставити її тіло, Надіна виграла кілька місцевих конкурсів краси, досягла фіналу «Міс Англія 2012» і розпочала свою кар’єру.

Приєднуйтеся до Міс Англія - це неймовірний досвід. Я буквально насолоджуюся ним! каже Надін. «Дякую мені впевненість, що я не маю перед, я був щасливим і, найголовніше, здоров'я – і це моя головна мета!»

10 порад від Nadin:

1,1 км Зміна білого до коричневого кольору: «Вузькі білі бульби на користь грубої муки». Просто чорний хліб, коричнева паста і коричневий рис. Дуже легко дотримуватися таких правил, але різниця помітна практично відразу - шлунок стає менше набрякла і з'являється більше енергії. й

2,2 км Не пропустіть страву: Виготовляючи три рази на день і багато води зупинить вас без перекусу. Уранці з'їсти кашу або муселі з м'яким молоком, а для обіду страву з куркою і овочами. Це дозволить вам їсти легку вечерю і протистояти життю. й

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видаліть вуглецеві напої з раціону, пити багато води і трав'яних чаю. Пам'ятайте, що все добре в помірному режимі – навіть фруктовий сік містить багато цукру.

4. У Насолоджуйтеся: Не обмежуйте своє життя, пам'ятайте, що ви можете вибрати здорові варіанти при їжі. Мій улюблений салат з артишоками, сушеними томатами і куркою, і пам'ятайте, алкоголь може значно сприяти збільшенню ваги (це одна з моїх найбільших помилок, коли я був жиром) і схильна до шкіри, печінки і загального здоров'я.

5. Умань Залишайтеся від насичених жирів: Насичені жири наснажуть. Ми любимо круасан вранці або сиром і тріщинами вдень. Замість, переключіть до хороших жирів в модерації і намагайтеся переключатися до регулярної оливкової олії.

6. Жнівень Якщо ви зайняти і почуваєте себе так, що ви працюєте з часу проведення тренажерного залу, спробуйте домашню вправу хвилин." Я великий фанат цього!

7. 10 хвилин діяльності: Я спробую зробити це щодня! Я використовую різні вправи для різних м'язів — два хвилини, для всього 10 хвилин.

8. У Зберігати ваші бутони і шинки в тон: "Поставити на всі чотири і підняти ноги на кут 90 градусів - на кожну ногу восьмих разів." Спробуйте легені, які дуже легко зробити в домашніх умовах, але це все ще велика вправа для стегна. й

9. Навігація Вправи для внутрішньої поверхні стегон і батук: "Для цих місць в тону я роблю "сума" квацитів."

10. Запуск: "Це так легко зробити швидкий біг навколо вашого мікрорайону. Навіть 10 хвилин подарують вам відчуття свіжості і спалювати жир.

Від жирної дівчини до королеви (11 фото) Р

Джерело: strajj.livejournal.com