Від жирної дівчини до королеви (11 фото)

24-річний Briton Nadina Knight (Nadina Knight) весь її життя призвело до неправильного способу життя, вона любила швидко їжі і добре харчується, її зовнішній вигляд не слідувати.
Вона зважала майже 100 кілограмів, виглядала дуже погано, поки вона виглядала на фото Facebook і зрозуміла, що вона була термінова для зміни все.
В результаті загубила 30 кілограмів і стала переможцем конкурсу Miss England 2012.

р.

Очікуючи фотографії, зроблені на 20 день народження Nadina розуміють, що вона отримала багато фунтів! Міс Англія 2012 фіналіст Nadina Knight коментує: Я був тонкий до того, як я був близько 16, але потім я отримав жир. Я не скажу і відвертаю занадто багато. Я не зробив нічого до 20-го дня народження, коли я бачив мої фотографії на Facebook. Моя мама - сказав я зайвою вагою. Моя мама була зраджена тому що вона мала діабет. Я був здивований, але я думав, що мій мама була правою. Перше, що я шукав поради на Google. Я не хочу дієти, як багато моїх друзів зробити, я просто хотів схуднути.

Надіна переключилася до здорового способу життя - вона почала споживати молоко, хліб з несолодкого борошна і знежирене вуглецеві напої і спирт від дієти. «Це не різкий перехід, але я відчув, що це найкращий спосіб втрати ваги». Так, протягом трьох років мій вага поступово знизився. Я походжу в тренажерний зал тричі на тиждень. І я ніколи не зможу собі бути як повною! говорить дівчина.

Після того, як вона зуміла втратити вагу і ставити її тіло, Надіна виграла кілька місцевих конкурсів краси, досягла фіналу «Міс Англія 2012» і розпочала свою кар’єру.

Приєднуйтеся до Міс Англія - це неймовірний досвід. Я буквально насолоджуюся ним! каже Надін. «Дякую мені впевненість, що я не маю перед, я був щасливим і, найголовніше, здоров'я – і це моя головна мета!»

10 порад від Nadin:

1,1 км Зміна білого до коричневого кольору: «Вузькі білі бульби на користь грубої муки». Просто чорний хліб, коричнева паста і коричневий рис. Дуже легко дотримуватися таких правил, але різниця помітна практично відразу - шлунок стає менше набрякла і з'являється більше енергії. й

2,2 км Не пропустіть страву: Виготовляючи три рази на день і багато води зупинить вас без перекусу. Уранці з'їсти кашу або муселі з м'яким молоком, а для обіду страву з куркою і овочами. Це дозволить вам їсти легку вечерю і протистояти життю. й

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видаліть вуглецеві напої з раціону, пити багато води і трав'яних чаю. Пам'ятайте, що все добре в помірному режимі – навіть фруктовий сік містить багато цукру.

4. У Насолоджуйтеся: Не обмежуйте своє життя, пам'ятайте, що ви можете вибрати здорові варіанти при їжі. Мій улюблений салат з артишоками, сушеними томатами і куркою, і пам'ятайте, алкоголь може значно сприяти збільшенню ваги (це одна з моїх найбільших помилок, коли я був жиром) і схильна до шкіри, печінки і загального здоров'я.

5. Умань Залишайтеся від насичених жирів: Насичені жири наснажуть. Ми любимо круасан вранці або сиром і тріщинами вдень. Замість, переключіть до хороших жирів в модерації і намагайтеся переключатися до регулярної оливкової олії.

6. Жнівень Якщо ви зайняти і почуваєте себе так, що ви працюєте з часу проведення тренажерного залу, спробуйте домашню вправу хвилин." Я великий фанат цього!

7. 10 хвилин діяльності: Я спробую зробити це щодня! Я використовую різні вправи для різних м'язів — два хвилини, для всього 10 хвилин.

8. У Зберігати ваші бутони і шинки в тон: "Поставити на всі чотири і підняти ноги на кут 90 градусів - на кожну ногу восьмих разів." Спробуйте легені, які дуже легко зробити в домашніх умовах, але це все ще велика вправа для стегна. й

9. Навігація Вправи для внутрішньої поверхні стегон і батук: "Для цих місць в тону я роблю "сума" квацитів."

10. Запуск: "Це так легко зробити швидкий біг навколо вашого мікрорайону. Навіть 10 хвилин подарують вам відчуття свіжості і спалювати жир.

Р

Джерело: strajj.livejournal.com