Енергозбереження ламп

Я часто дивився, якщо ці лампи варто використовувати. Вони стоять досить швидко, і швидко загоряють, як звичайні «Іличні лампочки», або навіть швидше. Цікаво, що ваш досвід з цими лампочками?
На цій темі є багато думок, і кожен подумав по-різному. «Компанія, швидше за все, піднялася про ефективність та економіку цих ламп, була просто прихована реклама для нового ринку, яка повинна була розпочати продаж цих цибулин.
З фінансової точки зору вони не стоять до будь-якої критики - вони коштують 8-10 більше звичайних ламп розжарювання. Умови роботи, заявлених виробником, вони не стоять і крім поступово втрачають яскравість. Економія електроенергії чітко не сплачує свою різницю у вартості.
А проблеми з утилізаціїм енергозберігаючих ламп в наших умовах ще складно вирішити. ?

Інші: «Вартість світильників:
- Philips Genie 18W CW E27 лампа - 165 рублів.
- Philips Standard A-shape прозора лампа збивання A55, 75W, 230V, E27 Просер. - 18 рублів.
Оплату за енергозберігаючу лампу буде: 165 - 18 = 147 рублів.

Вартість кВт•год електроенергії становить 2.57 рублів.
В місяць 30 днів за 4 години = 120 годин.
Лампа підйому: 120 годин * 0.075 кВт * 2.57 рублів / кВт•год = 23.13 рублів.
Енергозберігаюча лампа: 120 годин * 0.018 кВт * 2.57 рублів / кВт•год = 5.55 рублів.
Користь місяця за рахунок економії енергії буде: 23.13 - 5.55 = 17.58 рублів.

Після того, як багато місяців такої роботи будуть платити тільки енергозберігаючі лампи: 147 / 17.58 = 8.36 місяців.

Але не втратить свою яскравість? Чи буде він навіть працювати?

Крім того, для розрахунку були взяті дорогі лампи, а також за зниженими цінами. Тому економічна ефективність енергозберігаючих ламп, ймовірно, міф.

Або це: «Якщо ви стежите за базовими правилами безпеки, ретельно ручайте, не збийте їх, не допускайте дітей, щоб відвідати їх, не використовуйте їх в кімнаті пам'яті або в місці, де проводка є несправною або є можливі джерела живлення, то така лампочка буде служити вірою і правдою. І споживання електроенергії зводиться майже на половину, якщо не більше (заплатити точно половину за місяць як звичайно), тому питання про те, чи будуть платити всі зникли, це дійсно дуже економний варіант. Я рекомендую вам прийняти один для тесту, використовувати місяць і побачити результат. А потім вирішуйте, чи не змініть всі світильники на енергозберігаючі. ?

Ще один варіант: "Чи може бути економія енергії, але це важко для мене особисто, щоб визначити це. Після того, як енергоспоживання однієї лампочки не так великий і не істотно впливає на загальний споживання енергії на місяць. Але одне, що я знаю напевно, що ця лампочка довго триває. А освітлення таких світильників набагато приємніше, ніж жовте світло від лампи-розжарювання. ?

р.

По-перше, у мене є бажання мати крісло :
Що ви думаєте?

Джерело: рибальська сітка