854
Товариство з обмеженою відповідальністю
Стаття 158 Кримінального кодексу РФ визначає термін «крадіжки» як обвинувачення з будь-якої форми майна, що іноземець до малюка.
Таким чином, подібні визначення існують в кодах інших країн, ця концепція є універсальною і супранаційною.
Я маю на увазі, що 500 письменників світу, в тому числі 5 Нобелівських лауреатів, звернених до Організації Об'єднаних Націй з відкритим зверненням.
Вони вірять, що дроти або перехоплення електронних листів є крадіжкою. Слухання - крадіжка, кажуть вони.
Цього тижня The Guardian опублікував замітку відомого британського драматурга Tom Stoppard. Стоппард народився в Чехословаччині в 1937 році, в 1939 р. сім'я полонила нази в Англію, тобто він знайомий з ідеєю переслідувань.
«Що, за принципом, можна засвідчувати масштаби відеоспостереження, виявлених в матеріалах Snowden?» він пише, «Щоб він був достатній, наприклад, якщо він з’являв, що конкретний випадок тероризму був попереджений, і це можливо зробити це лише тому, що послуги безпеки використовували свої повноваження в повному обсязі? й
Я б не стрибав до висновків. Ідею про те, що громадська безпека, захист невинних, є Абсолют, що передається всі інші міркування, не відображається в нашому житті.
На дорогах, якщо швидкість авто обмежена до 15 кілометрів на годину.
Перельоти будуть безпечні, якщо кожен пасажир був роздягнений, і кожен шматок їх багажу ретельно перевірив.
Ми вже, без обговорення, приїжджаємо з тим, що мешканці міст постійно знаходяться в рамці камер спостереження.
У результаті було вирішено тисячі злочинів, в тому числі вбивств, Але скільки краще буде результат, якщо були десять або сотні разів більше камер?
Є якісна і кількісна різниця між двома. Камери встановлюються в громадських місцях, не в нашому будинку, машині або саду.
На жаль, люди, які ми, як платників податків, довіряються до нас, щоб охороняти, запустили операції, проти яких найлютіші плани блідотеки Східного Німецького Стасі.
Проте Стасі не зустрілися з глобальною загрозою поширення ідеології вбивства. Суть небезпеки і все, що ми боїмося посиленими стояками за технологією, яка служить як добре, так і зло.
Я хотів би, щоб наші шпигуни гасити на телефонах, перехопити листування і кожен ключик від підозр.
Але, з іншого боку, якщо світ секретів створює власний Всесвіт, то його розширення має ознаки космічної ваги.
Що таке суспільство? Суспільство загального нагляду за загальним добром?
Чи є цей вид публічного домену, який ми хочемо?
Джерело Ваш текст за посиланням. й