Оголошено акцію перед офісом Укравтодора. Люди принесли авторозробки, які не змогли витримати контакт з нашими способами зв'язку - бампери, шини, вогні тощо. Поганий він не був. Через ім'я Укравтодора не відповідає дійсності. Так як ми їздимо на дорогах не можна назвати в будь-якому наближенні – це на кращих напрямках з твердими тротуарами. У яких збоях більше не схожий на риси, тектонічні несправності. І викликати такий об'єкт дорогою з якоїсь причини не працює. І якщо самі автомобілісти вірять, що це тайські дороги, то я хочу, щоб повідомити їх, що вони були одержані. Дорога - це шлях, по якому можна безпечно і безпечно йти, і не проходячи в якості квесту невідомого рівня, з'єднання несправностей з виїздом в сторону.
І той факт, що щороку на ремонті потрібно 272 млн грн, і з них на дванадцять років виділили трохи більше 40%, тому питання, де я оплачую автомобільну плиту, яка входить в різні платежі. Щоб зробити це простіше, потрібно розуміти.
Афіша «Ми даємо Укравтодор» та склад запасних частин під дверима – це так, маленькі речі. Це жито, що перший заступник Микола Мездрін не вийшов, щоб поговорити з людьми. Я думаю, що я можу досить поповнювати словниковий запас сьогодні.
П'ять днів тому прем'єр-міністр висловив блискучу ідею, яка ненав'язлива неконструктивна і консультує «свідомо про ті місця на дорогах, надсилаючи фотографії, і вони, безумовно, будуть використовуватися в поточній роботі доріг, і ми подбаємо про це. й
Йокер.